- Konu Yazar
devir saati gene olmayacaksa taktırmak için 3 sene daha uğraşak metehan desenize![]()
hacı malı bi görelim yav...bakarsın güzel bi makina gelir almaya değecek...kısmet bakalım...
devir saati gene olmayacaksa taktırmak için 3 sene daha uğraşak metehan desenize![]()
gangam 2550 euroya Yunanistandan satılan model burada nasıl 3750 ye satılır...sen Honda TR nin daha açgöz daha gözünü para bürümüş olduğunu az çok bilmezmisin...yapma gözünü seveyim...
yeni cbf 150 lerde ayrıca elektrik tesisatı sorunları var...kimse sesini çıkarmıyor...yağmuru yiyen yeni kasalar kısa devre yapıp sapıtıyor aga...
bir model üretilir bir sonrakiler daha sorunsuz gelir vs...ama TR de tam tersei ilk gelenler daha az sıkıntılı en son gelenler işçilik vs her açıdan berbat durumda...
yahu xr gelsin boşverin cbf yi hatta xl 200 gelse 4500 den,çok şey istiyorum sanırım ama hondanın makul fiyatta cross u yok piyasada hala 2005 model cross arıyoruz.heyecan yaptım kesin bir bilgi olsaydı keşke.
Bayi sayısında artış için çalışmalar yapan Honda,bunu gerçekleştirip pazardan daha büyük pay almak istiyorsa 2012 de bomba olarak Storm'u ve
''Vawe'' modelini getirmesi lazım.Vawe geldiği ve fiyatı makul olduğu takdirde Anadolu'nun birçok yerinde çin malı cub lar yerine bu modeli görebiliriz.
Son 5 yıldır pazar payı en çok olan Mondial sağlam veya tipi güzel modeller getirdiği için mi bu oranı yakaladı? Bu sene çin mallarına tokadı Honda atacak gibime geliyor.
neyse agam seninle sidik yarıştırmam ben imzamı atıyorum makul fiyata cbf125 gelecek. yunanistanını nüfüsu istanbul kadar. 70 milyonluk türkiye honda için iyi pazar helede bu sınıf için.
honda büyük ihtimalle üst segmente zam yapacak bu durumda dahada zora girecek pazar payını arttırmak için bu modeli getirecegini düünüyorum.
gelecek modelin sana söylenmemesinin nedenide eldeki stogu tüktmek olmasın sakın. sana söyleseler modeli sagır sultan duyar. kimse cbf 150 almaz.
Avrupa standartlarına uymadığı için piyasadan çekildi diye biliyorum.son zamanda bi xl arayışına girmiştim ama 6-7 yıllık motor alacağıma xr 125 gelse aynı fiyata onu alırım.bizim insanlarımızda cc hastalığı var sen cbf 125 e 150den daha fazla beygir üreten bir motorda koysan 150lik tercih edilir yahu bıktık zaten commuterden renk gelsin piyasaya bırakın xr gelsin.XL 200 halen üretiliyormu meçhul... bir model tutuyorsa onun devamını getirmeyi beceremiyorlar...çok basit aslında...tutan modeli getirmeye devam et bu kadar basit...
Avrupa standartlarına uymadığı için piyasadan çekildi diye biliyorum.son zamanda bi xl arayışına girmiştim ama 6-7 yıllık motor alacağıma xr 125 gelse aynı fiyata onu alırım.bizim insanlarımızda cc hastalığı var sen cbf 125 e 150den daha fazla beygir üreten bir motorda koysan 150lik tercih edilir yahu bıktık zaten commuterden renk gelsin piyasaya bırakın xr gelsin.
xr125 modeli kanuni ve mondial'in 150 lik modellerine ne kadar benziyor...ama onların arka frenleri bile disk ama koskoca honda 2012 yılına girmişiz hala kampana fren yapıyor.üstelik en az 4500-5000 tl isterler.bu durumda 3500 tl olan kanuni ve mondial daha mantıklı duruyor açıkçası....
xr125 modeli kanuni ve mondial'in 150 lik modellerine ne kadar benziyor...ama onların arka frenleri bile disk ama koskoca honda 2012 yılına girmişiz hala kampana fren yapıyor.üstelik en az 4500-5000 tl isterler.bu durumda 3500 tl olan kanuni ve mondial daha mantıklı duruyor açıkçası....
O kampana frene, çin işi çift disk frenden daha çok güvenirim. Kampana fren kötü değildir, bunu da unutmayalım![]()
XR 125 i bekleyen çok adam var gördüğüm kadarıyla
ama amaç para kazanmak olduğundan 3.750 ye bu motoru beklemek hiç gerçekçi değil. bu motor hayal...
CBF 125 te 3-4 yıldır gelmedi ben Hondanın ahım şahım çıkmaza girmeden Cbf150 gibi maliyeti çok düşük ve satışı karlı bir modelin yerini bu modelle doldurucuğına inanmıyorum.
Tipi kayık storm 125 3500 e piyasaya girerse şaşırmayın. Honda hayat onda...
Adamlar güvenilir buluyor ki koyuyorlar, bakım maliyeti ve hidrolikle uğraşmaman da artısı. Ayrıca kampana frenin maliyetinin daha fazla olduğunu biliyorum (çinlilerdekinden bahsetmiyorum tabiki).
hondanın daha bi çok 125 lik viteslileri varki
http://www.honda.com.cn/product/motor.html
belki bunlardan biri gelir ama hepsi al birini vur ötekini![]()
Mete abi bildiğim kadarı ile hindistanda üretilen motosikletler orta sınıf ve ucuz ama kaliteli ürünler,bunlar direkt çöpe gider agi...Hindistanda bir Hondalar var abovvv....![]()