Honda'nın 2012 Bombası 125 CC 2 haftaya geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gangam 2550 euroya Yunanistandan satılan model burada nasıl 3750 ye satılır...sen Honda TR nin daha açgöz daha gözünü para bürümüş olduğunu az çok bilmezmisin...yapma gözünü seveyim...

yeni cbf 150 lerde ayrıca elektrik tesisatı sorunları var...kimse sesini çıkarmıyor...yağmuru yiyen yeni kasalar kısa devre yapıp sapıtıyor aga...

bir model üretilir bir sonrakiler daha sorunsuz gelir vs...ama TR de tam tersei ilk gelenler daha az sıkıntılı en son gelenler işçilik vs her açıdan berbat durumda...

neyse agam seninle sidik yarıştırmam ben imzamı atıyorum makul fiyata cbf125 gelecek. yunanistanını nüfüsu istanbul kadar. 70 milyonluk türkiye honda için iyi pazar helede bu sınıf için.

honda büyük ihtimalle üst segmente zam yapacak bu durumda dahada zora girecek pazar payını arttırmak için bu modeli getirecegini düünüyorum.

gelecek modelin sana söylenmemesinin nedenide eldeki stogu tüktmek olmasın sakın. sana söyleseler modeli sagır sultan duyar. kimse cbf 150 almaz.

Son düzenleme:
yahu xr gelsin boşverin cbf yi hatta xl 200 gelse 4500 den,çok şey istiyorum sanırım ama hondanın makul fiyatta cross u yok piyasada hala 2005 model cross arıyoruz.heyecan yaptım kesin bir bilgi olsaydı keşke.

Bayi sayısında artış için çalışmalar yapan Honda,bunu gerçekleştirip pazardan daha büyük pay almak istiyorsa 2012 de bomba olarak Storm'u ve
''Vawe'' modelini getirmesi lazım.Vawe geldiği ve fiyatı makul olduğu takdirde Anadolu'nun birçok yerinde çin malı cub lar yerine bu modeli görebiliriz.
Son 5 yıldır pazar payı en çok olan Mondial sağlam veya tipi güzel modeller getirdiği için mi bu oranı yakaladı? Bu sene çin mallarına tokadı Honda atacak gibime geliyor.

yahu xr gelsin boşverin cbf yi hatta xl 200 gelse 4500 den,çok şey istiyorum sanırım ama hondanın makul fiyatta cross u yok piyasada hala 2005 model cross arıyoruz.heyecan yaptım kesin bir bilgi olsaydı keşke.

XL 200 halen üretiliyormu meçhul...:p bir model tutuyorsa onun devamını getirmeyi beceremiyorlar...çok basit aslında...tutan modeli getirmeye devam et bu kadar basit...

Bayi sayısında artış için çalışmalar yapan Honda,bunu gerçekleştirip pazardan daha büyük pay almak istiyorsa 2012 de bomba olarak Storm'u ve
''Vawe'' modelini getirmesi lazım.Vawe geldiği ve fiyatı makul olduğu takdirde Anadolu'nun birçok yerinde çin malı cub lar yerine bu modeli görebiliriz.
Son 5 yıldır pazar payı en çok olan Mondial sağlam veya tipi güzel modeller getirdiği için mi bu oranı yakaladı? Bu sene çin mallarına tokadı Honda atacak gibime geliyor.

Wavenin halen hayranıyım...4000 e innova getirmenin bir anlamı yok ki zaten millet benzini koklasa bile almaz...enayi değiliz ki sonucta...Wavenin kıymetini Ege bölgesi bilir...

neyse agam seninle sidik yarıştırmam ben imzamı atıyorum makul fiyata cbf125 gelecek. yunanistanını nüfüsu istanbul kadar. 70 milyonluk türkiye honda için iyi pazar helede bu sınıf için.

honda büyük ihtimalle üst segmente zam yapacak bu durumda dahada zora girecek pazar payını arttırmak için bu modeli getirecegini düünüyorum.

gelecek modelin sana söylenmemesinin nedenide eldeki stogu tüktmek olmasın sakın. sana söyleseler modeli sagır sultan duyar. kimse cbf 150 almaz.

aga bana söylenen bir detay da bu gelecek modelin Çin piyasasını vurması hedefi...yani hedef buymuş..3000 liraya asya mondıal alan kişiler hedef potasiyelmiş...sence cbf 125 bu segmente uyarmı...

ben seçenekler arasına koymasam cbf 125 demesem zaten sen bunu bilmeyecektin be agi...:p

XL 200 halen üretiliyormu meçhul... bir model tutuyorsa onun devamını getirmeyi beceremiyorlar...çok basit aslında...tutan modeli getirmeye devam et bu kadar basit...
Avrupa standartlarına uymadığı için piyasadan çekildi diye biliyorum.son zamanda bi xl arayışına girmiştim ama 6-7 yıllık motor alacağıma xr 125 gelse aynı fiyata onu alırım.bizim insanlarımızda cc hastalığı var sen cbf 125 e 150den daha fazla beygir üreten bir motorda koysan 150lik tercih edilir yahu bıktık zaten commuterden renk gelsin piyasaya bırakın xr gelsin.

Avrupa standartlarına uymadığı için piyasadan çekildi diye biliyorum.son zamanda bi xl arayışına girmiştim ama 6-7 yıllık motor alacağıma xr 125 gelse aynı fiyata onu alırım.bizim insanlarımızda cc hastalığı var sen cbf 125 e 150den daha fazla beygir üreten bir motorda koysan 150lik tercih edilir yahu bıktık zaten commuterden renk gelsin piyasaya bırakın xr gelsin.

aslında bros 150 var Brezilya honda üretimi...ya da 250 lik bomba makinalar var...bu denyolar Avrupaya Asyaya gezmeye giderler...orada harika Honda modeller görünce aaa bunları Hondamı üretiyor derler o kadar dangalak adamlar yani...o modelleri buraya getirecek vizyon azim ve kafaya sahip değillerdir genelde...

xr125 modeli kanuni ve mondial'in 150 lik modellerine ne kadar benziyor...ama onların arka frenleri bile disk ama koskoca honda 2012 yılına girmişiz hala kampana fren yapıyor.üstelik en az 4500-5000 tl isterler.bu durumda 3500 tl olan kanuni ve mondial daha mantıklı duruyor açıkçası....

xr125 modeli kanuni ve mondial'in 150 lik modellerine ne kadar benziyor...ama onların arka frenleri bile disk ama koskoca honda 2012 yılına girmişiz hala kampana fren yapıyor.üstelik en az 4500-5000 tl isterler.bu durumda 3500 tl olan kanuni ve mondial daha mantıklı duruyor açıkçası....

ganga işte bu müşteri hedefleniyormuş...yani onu alacağına bunu al diyen bizlerin işi kolaylaşacak...ama bu p...k honda :pnapar yapar yine zamla 5000 e çıkarır fiyatı...

O kampana frene, çin işi çift disk frenden daha çok güvenirim. Kampana fren kötü değildir, bunu da unutmayalım :)

XR 125 i bekleyen çok adam var gördüğüm kadarıyla

ama amaç para kazanmak olduğundan 3.750 ye bu motoru beklemek hiç gerçekçi değil. bu motor hayal...

CBF 125 te 3-4 yıldır gelmedi ben Hondanın ahım şahım çıkmaza girmeden Cbf150 gibi maliyeti çok düşük ve satışı karlı bir modelin yerini bu modelle doldurucuğına inanmıyorum.

Tipi kayık storm 125 3500 e piyasaya girerse şaşırmayın. Honda hayat onda...

O kampana frene, çin işi çift disk frenden daha çok güvenirim. Kampana fren kötü değildir, bunu da unutmayalım :)

ama inan sadece 92 model dt 125 imde arkada disk vardı...düşün yani 1992 de diskli motor üretilirken 2012 de kampana gelmesi sence de tuhaf değil mi...

XR 125 i bekleyen çok adam var gördüğüm kadarıyla

ama amaç para kazanmak olduğundan 3.750 ye bu motoru beklemek hiç gerçekçi değil. bu motor hayal...

CBF 125 te 3-4 yıldır gelmedi ben Hondanın ahım şahım çıkmaza girmeden Cbf150 gibi maliyeti çok düşük ve satışı karlı bir modelin yerini bu modelle doldurucuğına inanmıyorum.

Tipi kayık storm 125 3500 e piyasaya girerse şaşırmayın. Honda hayat onda...

aslınd abekleyen değilde bunada razıyızcılar çoğunlukta...veya buna da şükürcüler...:p storm gelir mi gelir...honda acımaz şakası yoktur...:p

Adamlar güvenilir buluyor ki koyuyorlar, bakım maliyeti ve hidrolikle uğraşmaman da artısı. Ayrıca kampana frenin maliyetinin daha fazla olduğunu biliyorum (çinlilerdekinden bahsetmiyorum tabiki :) ).

Adamlar güvenilir buluyor ki koyuyorlar, bakım maliyeti ve hidrolikle uğraşmaman da artısı. Ayrıca kampana frenin maliyetinin daha fazla olduğunu biliyorum (çinlilerdekinden bahsetmiyorum tabiki :) ).

bunu fuarda Japon Mühendislere sormak lazım aslında...ya da onlara kampanaın ne kadar bayağı bir detay olduğunu Japon mühendisliğine yakışmadığını falan söylersek (tercüman aracılığıyla) belki onur meselesi yapıp 5 yıl sonra kampana olayı biter...:p ciddiyim...benim sadece fuarda borum ötüyor...hepsini savunmasız olarak toplu halde yakaladığım tek yer...:p kırıcı şeyler söylüyorum çoğuna...

bunlar direkt çöpe gider agi...Hindistanda bir Hondalar var abovvv....:p
Mete abi bildiğim kadarı ile hindistanda üretilen motosikletler orta sınıf ve ucuz ama kaliteli ürünler,
Tvs de apache malı daş gibi hele 180 lik bi serisi var abs li türkiyede yok ama bi ton tasarım ödülü almışş
akkk hindistan malları türkiyeye gelse hem piyasa düşerr hemde sağlam motorlara bineriz :S

şöyle ömürlük bi motor getirse honda titan 150 fan gibi. Brezilyada ve başka ülkelerde satışı var

yahu ne zaman açıklanacak,cross tarzı getirirlerse diye bir umut beklemedeyim.mete abi daha kesin bir bilgi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar