TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

süvari geçmiş olsun.
tedbir iyi olmuş allah kaza bela vermesin.

31 hatay iskenderun.

bahara doğru yaparız bir rota hayırlısı inşaallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam apache sever arkadaşlar..çok sevdiğim bir arkadasim debriyaj balatasi istiyor kendi ankarada ben ıstanbuldayim ankarada bulamamiş benden rica etti orijinal balatayi nereden bulabilirim başakşehirde oturuyorum bilen varsa bi yardımcı olabilir mi?

Süvarİ kardeş geçmiş olsun
NoVaRiX hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler, hoşgeldin aramıza

@Süvarİ kardeşim geçmiş olsun. Taş çatlasa bir hafta önce ben de yurdumun topraklarını öpmüş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Sen yine iyi, tedbirli davranmışsın. Bende dizlik yoktu maalesef, kot pantolon biraz korudu gerçi ama kız arkadaşım benim kadar şanslı olamadı, 4 dikiş var dizinde :) Haline şükretmelisin :)

içim cızz etti kardeşim. benimde en çekindiğim şey arkamda bi bayan varken kaza yapmak. ben hadi gencim hoplayıp zıplayıp kurtarıyorum da. onlar ne yapsın zavallaılar. çok çok geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------

kardeşim geçmiş olsun. inşallah bi daha yaşamazsın böle bi olay. motoruda yaparsın artık boşver olur gider canını sıkma.

teşekkür ederim kardeşim. inş. bi daha kimse kaza yapmaz :D

adanalı;' Alıntı:
Süvarİ geçmiş olsun kardeş,NoVaRiX hayırlı olsun.

Teşekkür ederim abi haftaya cumartesi üst cam ile kırmızı başlığı da halledersek. bişeyi kalmaz inş.

nikeefe, kartalizma07 , miginfly,
ve adını sayamadığım bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. :rendeer: ALLAH kimseye kaza vermesin.:cat:

Son düzenleme:
geçmiş olsun hemşerim... Ama üzülme cana geleceğine mala gelsin. Ne çekiyorsak zaten bu araclardan birde yaşlılardan çekiyoruz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Süvari kardeşim geçmiş olsun.En kötü kazan böyle olsun.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Süvarİ kardeşim, geçmiş olsun! Allah tekrarını yaşatmasın!

GP500-1st, çok motor kullandım ben abi. Agility de bunlardan biriydi. En son motorum Sym XS125 idi ama.

reis007, çok sağol. Evet, takılıyorum Donanimhaber'e. Oranında MT bölümünü canlı tutmamız lazım; uğra arada. :thumleft:

teşekkürler teşekkürler. ALLAH kimseye yaşatmasın.

ee daha daha nasılsınız bakim keyifler yerindemi

Beyler, bizim makinelerin Apache yazan stickerları sökülebiliyor mu? Hiç deneyen var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

Birde TVS'nin Avcılar'da oldukça tavsiye edilen bir servisi vardı. Adı neydi bu servisin arkadaşlar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
biraz önce 11500 bakımından çıktı motor. Repsol 10-40 yağ+yağ filtresi+Buji+Firen hidroliği tamamlandı ve Genel kontrol yapıldı.95 lira tuttu malzeme ve işçilik.

Havalar baya sogudu yagmurda biryandan ama mecburen işe motorla gidip geliyorum henüz bir sıkıntı yaratmadı ilerleyen zamanlarda bakcaz artıkın :)

İşim evden 20 km uzakta çok sıkı giyiniyorum ve ayıptır sölemesi donuma kadar ıslanınca calısmak gelmiyor içimden :>) şimdi korumalı pantalon sparişi verecem yagmur soguk gecirmiyor hemde full korumalı ;)

ben 25 tl ye bi yağmurluk aldım. hafif kalın birşey. balıkçıklardan almıştım. ne rüzgar geçiyor nede su :D altda içlik üstde pantol. her zaman yetiyor. yağışlı olursa yağmurluğuda giyiyorum. tadından yenmiyor:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar