Kemik tayfa maltepeye,marş,marş - İPTAL EDİLDİ (bkz. Hava)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
Bilemiyorum Samet. 10 gün kadar önce annemi Altunizade'deki Başkent Üniversitesi Hastanesinde ameliyat ettirmiştim. O gün bu gün gidip geliyorum .Gerçi zaman zaman Feneryolu'nda abimin evinde de kalıyorum ama yarın taburcu durumu var. Taburcu ederlerse yarın Yalova'ya geri döneceğim.

geçmiş olsun serdar abi allah acil şifalar versin...:rendeer:

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Hayırlı işler bol güneşler ...elmalarımızı sakla o zaman....

yavvvv tünal abi benim bi arkadaşım var aramızda kalsın nıcı (f54) çok severim kendisini senden iyi olmasında :cherry: acayip kayış atar gördünmü onu buralarda abi yoksa kayışmı koparmış gene ?:cherry::queen:

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

kocaeli tayfası toplaşma yaparda biz yapamazmıyız
cumartesi akşamı yer 20.00 da maltepe sahil yakamoz
kafe.bitlenenler,hava almak isteyenler maltepeye

valla faruk abi 2 dakkada ekarte ettin bizi iyimi :cherry::p üstüme alındım şimdi :cherry::p kocaelisi maltepesimi var bunun :cherry:ama inşallah gelmeye çalışacağım birader izne çıkıyor bu gün saat bana ters düşüyor yoksa acayipte özledim sizleri vallaha iyi olur emme du bakalım telden haber ederim...

ayrıca kemik tayfa yaklaşımını , şahsım adına kelime olarak kullanılması, yeni katılımcı arkadaşların katılmalarında kafalarında soru işareti bıraktığı düşüncesindeyim, haddimi aştıysam affola ancak ben yabancı yeni katılımcı bir arkadaşınız olsam , kafamda soru işaretleri belirebilir , ve gelmeyi düşündüğümde acaba benide aralarına alırlarmı ? , diye düşünülebilir
onun için anlatmaya çalıştığım tarz düşünceye sevk edecek (kemik tayfa ) şekliyle tabir edilen cümlelerin kullanılması, daha öncedende başımıza geldiği üzre pek yerinde bulmuyorum , hatırlatmak istedim , :)

yoksa biliyosun abi sıkıntı yok anımsatma babında söylüyorum sana boynum kıldan incedir , seni seviyor bu adam :cherry::rendeer:

Son düzenleme:
Bilemiyorum Samet. 10 gün kadar önce annemi Altunizade'deki Başkent Üniversitesi Hastanesinde ameliyat ettirmiştim. O gün bu gün gidip geliyorum .Gerçi zaman zaman Feneryolu'nda abimin evinde de kalıyorum ama yarın taburcu durumu var. Taburcu ederlerse yarın Yalova'ya geri döneceğim.
Abim Allah acil şifalar versin....
valide hanım iyi olsun da bizim başka temennimiz yok...
elimizden gelecek birşey olursa da seve seve yaparız abim....

esprik yaptım irfan kardeşim.
kemik tayfayıda ben icat etmedim
seni üzdüysem özür dilerim selamlar

Kocaeli İl Temsilcisi
esprik yaptım irfan kardeşim.
kemik tayfayıda ben icat etmedim
seni üzdüysem özür dilerim selamlar

aman be abi yauuu ne üzmesi :cherry: yanlış anlaşılmasın diye abime hatırlatayım dedim hani yeni katlımcı arkadaşlar kendilerini soyutlayıp, çekinmesinler etkinliğe katılma açısından o anlamda :cherry:

yoksa o kadarcık hatrımız var evvel allah seninde bana benimde sana nazımız geçiyor daaaaa:cherry: öperim gıdığından :cherry::queen::rendeer:

ya zaten katılım çok kolay.yeni arkadaşımızı
tunalin hayabusasının arkasına bindiriyoruz
10 dakika sonra tunal geldiğinde arkada duruyorsa
kemik tayfaya katılmış oluyor:queen:

1-cbr1100 xx (Suzuki GSX R 1300 Hayabusa)
2-farcob
3-Holocaust46
4--unnamed- (inşaAllah)
5-eray_uluyazı (inşallah)
6-Onur Y. Honda CBR 1100 xx Super Blackbird :)
7-mahonny kardeş
8-özer amca
9-samet hızlı usta
10-murat cbr 250
11- ?

güncel :) NOT: Gelmek gezmek kurt dökmek isteyen bütün herkes davetlimizdir. ortan nokta Motosiklet :)

Son düzenleme:
Şifa dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili dostlarım :rendeer:
Bugün lodos dolayısıyla Yalova-İstanbul deniz otobüsü ve feribotlar çalışmadı.Yarın ola hayrola...

aman be abi yauuu ne üzmesi :cherry: yanlış anlaşılmasın diye abime hatırlatayım dedim hani yeni katlımcı arkadaşlar kendilerini soyutlayıp, çekinmesinler etkinliğe katılma açısından o anlamda :cherry:

yoksa o kadarcık hatrımız var evvel allah seninde bana benimde sana nazımız geçiyor daaaaa:cherry: öperim gıdığından :cherry::queen::rendeer:

ya irfan laf atıyor vallaha kendi kaşındı en kısa zamanda hayabusaya artçı olacak öyle beş on dakikada değil ful gazlıyacağız ona göre hazırlansın......

ya irfan laf atıyor vallaha kendi kaşındı en kısa zamanda hayabusaya artçı olacak öyle beş on dakikada değil ful gazlıyacağız ona göre hazırlansın......
irfan abi hazırlıklı ol eğer alıştırma yapmak istersen xx ile önce ben seni bi ısıtırım (lafın gelişi ısınmak üşütürüm :) ) sonra hayabusa kıvamına gelince tünal abiyle gidersin hehheheheheh

Motosikleti
Cbr 650F
1-cbr1100 xx (Suzuki GSX R 1300 Hayabusa)
2-farcob
3-Holocaust46
4--unnamed- (inşaAllah)
5-eray_uluyazı (inşallah)
6-Onur Y. Honda CBR 1100 xx Super Blackbird
7-mahonny kardeş
8-özer amca
9-samet hızlı usta
10-murat cbr 250
11- Samet10 ayrıca tek gelmem birilerini getiririm :)
12 ?

F54

ZURNACI İRFAN ABİ.. çok merak ediyorum sen olsan bu kar kış ta o yolu akşam karanlığında çekermiydin atıp tutmak kolay o kadar meraklıysan gel bi bolu abant yapalım ne dersin salı günü çalışmıyorum...

Motosikleti
bmw f650 cs
ZURNACI İRFAN ABİ.. çok merak ediyorum sen olsan bu kar kış ta o yolu akşam karanlığında çekermiydin atıp tutmak kolay o kadar meraklıysan gel bi bolu abant yapalım ne dersin salı günü çalışmıyorum...
Fatih merhaba geçen gün fişekler tüfekler ördekler kazlar atıp tutuyordun birgün bir tavşan yahni yapta kar kış olsada gelelim:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar