faruk abi cumartesi akşam 8 değil mi??
Bilemiyorum Samet. 10 gün kadar önce annemi Altunizade'deki Başkent Üniversitesi Hastanesinde ameliyat ettirmiştim. O gün bu gün gidip geliyorum .Gerçi zaman zaman Feneryolu'nda abimin evinde de kalıyorum ama yarın taburcu durumu var. Taburcu ederlerse yarın Yalova'ya geri döneceğim.
Hayırlı işler bol güneşler ...elmalarımızı sakla o zaman....
kocaeli tayfası toplaşma yaparda biz yapamazmıyız
cumartesi akşamı yer 20.00 da maltepe sahil yakamoz
kafe.bitlenenler,hava almak isteyenler maltepeye
Abim Allah acil şifalar versin....Bilemiyorum Samet. 10 gün kadar önce annemi Altunizade'deki Başkent Üniversitesi Hastanesinde ameliyat ettirmiştim. O gün bu gün gidip geliyorum .Gerçi zaman zaman Feneryolu'nda abimin evinde de kalıyorum ama yarın taburcu durumu var. Taburcu ederlerse yarın Yalova'ya geri döneceğim.
esprik yaptım irfan kardeşim.
kemik tayfayıda ben icat etmedim
seni üzdüysem özür dilerim selamlar
hayırlı cumalar kemik tayfanın milleti....
hayırlı cumalar.kemik tayfanın önde gideni..:cherry:
---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
pazar gezmesi yaza
Şifa dilekleriniz için teşekkür ederim sevgili dostlarım :rendeer:
Bugün lodos dolayısıyla Yalova-İstanbul deniz otobüsü ve feribotlar çalışmadı.Yarın ola hayrola...
abi diğer yazını yeni okudum. çok çok geçmiş olsun![]()
aman be abi yauuu ne üzmesi :cherry: yanlış anlaşılmasın diye abime hatırlatayım dedim hani yeni katlımcı arkadaşlar kendilerini soyutlayıp, çekinmesinler etkinliğe katılma açısından o anlamda :cherry:
yoksa o kadarcık hatrımız var evvel allah seninde bana benimde sana nazımız geçiyor daaaaa:cherry: öperim gıdığından :cherry::queen::rendeer:
irfan abi hazırlıklı ol eğer alıştırma yapmak istersen xx ile önce ben seni bi ısıtırım (lafın gelişi ısınmak üşütürümya irfan laf atıyor vallaha kendi kaşındı en kısa zamanda hayabusaya artçı olacak öyle beş on dakikada değil ful gazlıyacağız ona göre hazırlansın......
kocaeli tayfasını ziyaret etseydik![]()
faruk abi cumartesi akşam 8 değil mi??
Fatih merhaba geçen gün fişekler tüfekler ördekler kazlar atıp tutuyordun birgün bir tavşan yahni yapta kar kış olsada gelelimZURNACI İRFAN ABİ.. çok merak ediyorum sen olsan bu kar kış ta o yolu akşam karanlığında çekermiydin atıp tutmak kolay o kadar meraklıysan gel bi bolu abant yapalım ne dersin salı günü çalışmıyorum...