Rıdvan, bu far kaşı güzel hoş ama bi teneke için de 60 lira çok değil mi ya? Ben biraz araştırayım bakalım bulabilecek miyim daha hesaplı bir şeyler.. Bu arada 180mm olacak sanırım değil mi?
evet far kaşı için 60tl bencede çok para
fotograf görünmüor..bidaha paylasırmısın

arkadaşlar iyi akşamlar...
st 250 si olan arkadaşlarda kromajlı bölgelerde kabarma ya da atma gibi bir olay söz konusu mu acaba?
Yağmur çamur demeden kullanıyorum, 2005 model motorumda sorun yok.
müdür st ler için merak ettim mevzuyu...hyo larda bir problem yok ama 2009 ve sonrası versiyonlar için..?
E aynı motor zaten :silent:
yok üstad; tam olarak aynı değil...motor başta olmak üzere malzeme kalitesinde de farklılıklar olduğunu okudum...iki kişide de bahsettiğim problem vardı..acaba st olduktan sonra malzemeden dolayı mı ortaya çıktı bu problem onu merak ettim...
2009 sonrası distribütörü değişti kanuni oldu ama benim bildiğim kanuni kendisi bişi katmadan satıyor makineleri
Bence motorun motor kısmına odaklanmalısın, yeni motorun aynalarının nasıl olduğu hakkında armağanla iletişime geçebilirsin çok yakın bir tarihte 0 gv250 aldı.şu an aklıma gelen en belirgin özellik mesela daha öncekilerden farklı olarak aynalarının çok dandik olduğu diyolardı arkadaşlar...
Bugün -1 derece hava sıcaklığında buzların üzerinde işe motorla gidenler?
Ben yine arabayla gittim.![]()
ben motorla gittim gene.. ellerimin üşümesi hariç bir sıkıntı yok :wiinkk:
bizim migrosta öyle can sıkıntısına reyonları gezerken birde baktım kar botu var.. fiyatı da 20 tl birşeydi denemek amaçlı alayım dedim..
az önce gelirken kullandım ve diğer giydiğim bota kıyasla çok iyi çıktı :cyclopsan ayaklarımın üşüdüğünü hissetmedim.. ama şunu da belirteyim yolda max 25 dak geçmiştir..belki uzun mesafelerde gene üşüyelibir ayağım.. zaman geçtikçe + ve - lerini paylaşacağım..
Yarın da bir aksilik olmaz ise, şu orta sehpa ve elcik işini halledeceğim..
foto çekeceğim elimden geldiği kadar :cat:
Bugün farkettim debriyaj telim kopmaya başlamış nereden bulurum daha önce değiştiren var mıydı?
Uğur yapma bu havada buzlanma falan olur Allah korusun
ben bizim serviste değiştirmiştim.. ama o zaman fiyatla ilgili sıkıntı vardı sağolsun yardımcı olmuşlardı..
şu an net fiyatı nedir bilmiyorum ama bayaa bi pahalandığı kesin..
Bu arada şu hyosungsource den sipariş çekecek olan yok mu ya ???
en azından debriyaj teli çekelim herbirimize..
Benim şuan bir ihtiyacım yok ama debriyaj teli bende isterim,
orta sehba ne kadar uygunsa belki sipariş veririm?
Biraz uğraştın dimi, paylaşım yapta belki bende alırım.Orta sehpayı ben aldım bile.. hyosungdan değil, bu yuki motordan aldım :cherry: 25 tl .. orjinal almaya gerek yok bence..yarın fotolarını paylaşacağım bir aksilik olmaz ise..
Biraz uğraştın dimi, paylaşım yapta belki bende alırım.
Bu ara hiç ilgilenemiyorum motorumla, 3 haftadır adanadayım cmts dönücem pazar günü eğitim var, hafta içi iş öbür haftasonu gene eğitim bu ara resmen işyerine kilitlendim,
Rıdvanla pazar günü buluşucaktık ısıtmalı elciklere bakıcaktı pazar günü eğitim dönüşü saat 5-6 arası görüşebiliriz aklıma gelmişken yazıyım
daha takmadım eğer onu soruyorsan, Yarın halledeceğim..
bu arada senin adanada iş sebebiyle kalıyorsun sanırım, ne işle uğraşıyon sen Emre ?
Pazar günü çalıştığım için o saatte işyerinde olurum ancak..
Bankacıyım, Denizbankda şubeler iç kontrolde çalışıyorum, bir nevi müfettiş gibi diyim,6 ayda 2-3 tane şehir dışı oluyor gerisi istanbul şubelerinde, mesela temmuza kadar 2 şehir dışım kaldı biri t.dağ diğeri çanakkale ikisinide yaza yazdım, tatil niyetine çok büyük bir ihtimal motorumla gideirm 2 sinede![]()
bende cumartesi pazar gündüzdeyim ugur yalnız calısmasın)