Yaşama hakkı kutsaldır değil mi?....Acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://siz.net/askerlik-yapan-oglu-icin-copten-atik-topluyor-videosu/

Parmağında altın yüzük var, vergisini alın. Çöp toplayarak ayda 500-600 kazanıyordur, sgk primi ödesin 100-200 lira.Oturduğu yer kapalı mekan lüks sayılır, başka gelirleri var mı araştırın.Kurban olduğum Mevlam devleti bu hale düşürenlerin bin türlü belasını versin.Değil eli, ayağının altı öpülecek bir ANNESİN sen. Sil gözyaşlarını.

ALLAH yardımcıları olsun videonun tamamını izleyemedim içim burkuldu bu ülkede ne zorluklarla boğuşanlar var herkes derdine davasına sarmış kendini etrafta olan biteni bile göremez olduk...halimize şükür etmesini bile bilmiyoruz :pr:

Vijdansızlaşan bir ülke bir toplum haline dönüşüyoruz gün geçtikçe...

Ben Antalyada yaşıyorum ekmeğimi burda kazanıyorum kuryelik yapıyorum öyle insanlarla karşılaşıyorum ki trafikte olsun bir mekanda olsun bu şehirde yaşadığım için utanıyorum cidden buna inancınız olsun tamamen duygusuz vicdansız egoları tavan yapmış peçete satarak geçimini sağlayan insanlara küfür eden arabayı üzerlerine süren insanlarla dolu bu şehir hakketen insanlar insanlıklarını unutmuş iyce yani nerden geldiklerini neriye gidiceklerini tamemen unutmuşlar tamamiyle marka kıyaslaması içine girmişler yani analtılmaz yaşanır diycem olmiycak hakketen ya böyle insanlarla bir arada yaşadığım için insanlığımdan utanıyorum suratlarına tükürmek tabiri caizse kafalarını b.k çukuruna sokmak geliyo içimden hepsi demiyorum tabiki ama bu bahsettiklerim dahil sadece tabiki iyi insanlar da var ama egoistler daha çok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şamil hocam gerçekten iyi akıl ettin. Şu an 5 kuruş yok ama ay başında 50-100 elimden geldiğince yardım ederim. İletişim için bir numara alabilecek ve daha da önemlisi Mersin de yaşayan bir arkadaşımız mümkünse numara ve şahsı teyit edebilirse eğer yardımların gerçekten yerine ulaşması için ben elimden geleni yapmaya hazırım.

Ben interhabere bir mesaj attım. İletişim kurabileceğimiz herhangi bir numara veyahut adres hakkında yardımcı olabilir misiniz diye? Bakalım cevap gelecek mi?

Son düzenleme:
"sosyal" devletin yapması gereken bir görevi neden üstlenmek istiyorsunuz ?
neden devletin bu konudaki görevini yerine getirmesini sağlamaya yönelik bir eylem yapılmıyor ?
aldığım mal ve hizmetin değerinden fazla vergi ve komisyon öderken neden bir de "sosyal devletin" görevini yükleniyorum ?

bazen sorular sormak lazım .

Moderatör
Anayasa'da her vatandaşın eşit olduğu yazar.
Ama sadece yazar...

"sosyal" devletin yapması gereken bir görevi neden üstlenmek istiyorsunuz ?
neden devletin bu konudaki görevini yerine getirmesini sağlamaya yönelik bir eylem yapılmıyor ?
aldığım mal ve hizmetin değerinden fazla vergi ve komisyon öderken neden bir de "sosyal devletin" görevini yükleniyorum ?

bazen sorular sormak lazım .

+1 .................

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah, yardımcısı olsun garibin
çocuğu asker olup ta herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna kaydı bulunmayanlar bağlı kaymakamlıklardan "Asker ailesi muhtaçlık belgesi" çıkartarak "Asker ailesi sağlık karnesi" kullanabilirler (ücretsizdir)
yine bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfına giderek çocuğunun askerde olduğunu beyan eder de hakkında yaptırılan tahkikatta adına kayıtlı mal varlığı ve sosyal güvenceye rastlanmazsa para ve kömür yardımı alabilir.

Moderatör
Allah, yardımcısı olsun garibin
çocuğu asker olup ta herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna kaydı bulunmayanlar bağlı kaymakamlıklardan "Asker ailesi muhtaçlık belgesi" çıkartarak "Asker ailesi sağlık karnesi" kullanabilirler (ücretsizdir)
yine bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfına giderek çocuğunun askerde olduğunu beyan eder de hakkında yaptırılan tahkikatta adına kayıtlı mal varlığı ve sosyal güvenceye rastlanmazsa para ve kömür yardımı alabilir.

Bu para ve kömür yardımının miktarını da açıklasaydın da daha bi sinirlenseydik...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bu para ve kömür yardımının miktarını da açıklasaydın da daha bi sinirlenseydik...
kişinin durumuna göre mütevelli heyetince belirlenen miktarlar bunlar, bir nebze zor durumlarında çare olur
ayrıca okuyan çocuğu için de yine ŞNT yardımı alabilir

bana net adresini verin, bağlı kaymakamlıkla irtibat kuralım
olmadı biriniz bimer den kişinin adresini belirterek durumu anlatsın, ilgilenmek durumundadırlar

Moderatör
kişinin durumuna göre mütevelli heyetince belirlenen miktarlar bunlar, bir nebze zor durumlarında çare olur
ayrıca okuyan çocuğu için de yine ŞNT yardımı alabilir

bana net adresini verin, bağlı kaymakamlıkla irtibat kuralım
olmadı biriniz bimer den kişinin adresini belirterek durumu anlatsın, ilgilenmek durumundadırlar

ALLAH senden razı olsun, inançlarımızın gereğini yapmaya çalışıyorsun, çalışıyorsun da...
Hepimiz biliyoruz, insanlara komik paralar verilip, biz bu kadar yardım yaptık, fakire bu kadar kömür dağıttık denildiğini.
Ve işin kötüsü insanların muhtaçlığının politik olarak kullanıldığını.

Videoyu görünce hemen kapattım..İçim cız etti.Böyle insanları görünce vicdanım sızlıyor.Allah yar ve yardımcıları olsun..İnşallah oğluda hayırlısı ile teskerini alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar