- Konu Yazar
Evet konunun başlıgındanda anlaşıldıgı gibi kafamda bir kararsızlık var bir türlü işin içinden çıkamıyorum sizlerdende fikir alışverişi yapayım biraz dedim =)) yaşım oldu 20 yaklaşık 12-13 yaşından beri motor tepesindeyim çeşit çeşit motorlara bindim çocuklugumdan beri tabiri caizse motor kucağında büyüdüm gerekli tecrübenin hem km olarak hem motor olarak kendimde oldugunu görüyorum bu aralar bir motor alma çabası içindeyim uğraşıyorum yanlız kafam epeyy karışık nie mi ? kaç CC alsam sorusu kafamda soru işareti evet bütçe kısıtlı aktif olarak kuryelik yapıyorum işim bu yani kendi bütçem doğrultusunda bir motor almak isitiyorum şu zamana kadar kafamda 250cc bir motor almak vardı yanlız kafam tamda burda karışmaya başlıyor 250cc motorlar sınırlı markaların war benim istediğim tarz ise grenajlı bir motor SS tarzı daha çok yani bir hyosung alayım diyorum herkez diyor uzak dur sorunu bitmiyor bir diyorum ninja250r alayım bu sefer fiyata göre cc çok saçma oluyor 2.el 8bin.8.500 liralardan başlıyor o bu seferde o parayı ona verdikten sonra üzerine 3-4bin tl daha koyar diyorum CBR600RR alırım diyorum en azından cc saçmalığından kurtulmuş hem istediğim motora sahip olmuş olurum diyorum bi taraftanda düşündüğüm kredi konusu ne alırsam alayım mecburen bankadan kredi çekicem elimde birikmiş öyle büyük miktar para yok kimisi diyo krediyle motor alma ee bende diyorum zaten benim gelirim belli giderim belli bu saaten sonra para biriktirmeye kalkıpta motor almak istesem alırım ama bu parayı biriktirmek en az 2 senemi alır diyorum bi taraftan içimdeki bu motosiklet aşkını bastıramıyorum cc marka model kıyaslamasında emin olamıyorum ucuz çin malı alıp hergün sanaide gezmek istemiyorum iyi mal iyi para teorisine inanıyorum eee bi taraftadanda Türkiye şartlarında geçim söz konusu tabi aldıgım ne motor olursa olsun her şekilde uzun yolda kullanıcam birazda o etkiliyor açıkcası Daha önce SS motorlarla uzun yola gittim her hangi bir sıkıntısı olmadı o konuda bi sıkıntım yok yani ama işte kafam acayip karışıyor herşey bir birine giriyor resmen :/ neyse olayın özü şu ki kararsızlık kadar kötü bişey yok helede bu şartlarda...Şimde ben nasıl yapayım 2.el bi ninja 250R 8.bin lira verip 2-3 sene bindikten sonra satıp daha yüksek cc de daha güzel bir motor mu alayım ki eğer ninja alıcak olursam kredi çekmemeyi planlıyorum ama diğer türlü daha yüksek bi cc bir motor alıcak olursam mecbur kredi çekicem ama şöylede yapa bilirisn derseniz ninjaya binerken biraz dişini sık paranı artır onu satar üzerine koyarsın daha yüksek bi cc motor ala bilirsin de diye bilirisniz yada 250cc bir motora 8-9 binlara vericeğne direk yüksek bi cc al en azından uzun yolda rahat et hemde belli süre sonra düşük cc de oldugu gibi motordan sıkılmamış olursun mu dersiniz SİZ NEDERSİNİZ ?? :=))) :/
Herşey Gönlünüzce Olsun...
Herşey Gönlünüzce Olsun...