Beyaz r6 nın sahibi kimdir d.derede değil mi o motor hatta bi ara kaza yaptı bi arkadaşı da yenisini aldılar two brothers egzozu olan 
ooo furkanım güzel havayı bulmuşunuz toplamışınız mt yi sapancayahttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150414410468750.388460.707783749&type=1
son 15 foto bugunkı etkınlıkten
gelen gelmeyen duzenleyen herkese tesekkurler...
BENDE YEMEDİM DAHA!!!uğurcum gçmiş sayfalarda telefon numarası bıraktım bu konu ile alakalı seni ben geçerken alırım dostum sorun yok yeterki geleceğim de 0 532 683 2087 tekrar yazayım ben pazar sabahı 09:00 dan itibaren ölmezsem müsaitim ararsın bağlantıyı kurarız ...:cat:
yalnız kaskını yanına alırsan iyi olur
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:13 ----------
valla kanka kusurum varsa affet ne diyeyim verilmiş söz var gari ok yaydan fırladı millete gaz veriyoz diye sora o çin işgencesini bana uygularlar animallah:cherry::queen:
pilavdan dönenin gaşuğu gırılsın dedük olmaz gari ama çok istiyorsan amerikadan gelen yiğenle seni benim römorka atarım bilader sorun olmaz , olmadı motürüde bırakırız arabayla gideriz kanka emrin olur biliyorsun
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
tuncer üstadım sen geleydin pidede yapardım bak :cherry:bi sen kaldın yemeyen dimedi dime sakın :cherry::rendeer:
küsme küsme daha bu başlangıç daha ne toplantılar ne geziler olacak güzel bi ortam yakaladıkşansıma küseyim ne yapayım![]()
aha banada uyar ben buradan otobandan basar gelirim şileye karasudan geçerkende anılarımı yadederimAslında Zeytinbağı(Trilye) düşünüyordum.
Ama asıl bomba Şile'den girip Hopa'dan çıkmak olacak.
neyse ben motorun şu yanmayan sağ sis farına bir bakayım birde su tutayım tuzu gitsin gelirim birazdan
anlamadım bu işi..bende açılıyor..hiç sıkıntı yok.. dur bakalım halletmeye çalışayımr:
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:52 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=ciyy5vSbT-E&feature=related
şunu izleyemeyen var mı?
Bunda sıkıntı yok. Öbüründe bişeyler olmuş. Belki kullandığın müziği beğenmemiştir. Müziği kaldırıp tekrar yüklesen olur gibi geliyor bana, ya da başka müzik.