Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Beyaz r6 nın sahibi kimdir d.derede değil mi o motor hatta bi ara kaza yaptı bi arkadaşı da yenisini aldılar two brothers egzozu olan :)

uğurcum gçmiş sayfalarda telefon numarası bıraktım bu konu ile alakalı seni ben geçerken alırım dostum sorun yok yeterki geleceğim de 0 532 683 2087 tekrar yazayım ben pazar sabahı 09:00 dan itibaren ölmezsem müsaitim ararsın bağlantıyı kurarız ...:cat:

yalnız kaskını yanına alırsan iyi olur :)

---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

valla kanka kusurum varsa affet ne diyeyim verilmiş söz var gari ok yaydan fırladı millete gaz veriyoz diye sora o çin işgencesini bana uygularlar animallah:cherry::queen:

pilavdan dönenin gaşuğu gırılsın dedük olmaz gari ama çok istiyorsan amerikadan gelen yiğenle seni benim römorka atarım bilader sorun olmaz , olmadı motürüde bırakırız arabayla gideriz kanka emrin olur biliyorsun :)

---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

tuncer üstadım sen geleydin pidede yapardım bak :cherry::p bi sen kaldın yemeyen dimedi dime sakın :cherry::rendeer:
BENDE YEMEDİM DAHA!!!:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------

şansıma küseyim ne yapayım :)
küsme küsme daha bu başlangıç daha ne toplantılar ne geziler olacak güzel bi ortam yakaladık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

Aslında Zeytinbağı(Trilye) düşünüyordum.
Ama asıl bomba Şile'den girip Hopa'dan çıkmak olacak.
aha banada uyar ben buradan otobandan basar gelirim şileye karasudan geçerkende anılarımı yadederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

bende çadırvar 3 kişilik horlamayan varsa sorun değil horlarsa uyutmam şimdiden söyleyeyim 2 tane uyku tulumu var 3 tanede Mat var uzun yola hazırım yanii.

Arkadaşlar kendi çapımda resimleri birleştirip bide müzik eşliğinde günün anlam ve önemine nazaran bir video hazırladım..

[YT]c4COPIrZ9PQ&feature=youtu.be[/YT]

This video contains content from UMG,who has blocked it in your country on copright grounds Bu video, UMG içerik içermektedir.Copright gerekçesiyle ülkende engelledi diyo açmaya çalıştığımızda

Abi sen dün beykoz yerine başka bi ülkeye mi gittin ? :p:cherry: video şuan açık play e bastığın anda oynar görüntü :)

neyse ben motorun şu yanmayan sağ sis farına bir bakayım birde su tutayım tuzu gitsin gelirim birazdan

allah allah siznin bilgisayarlarda filtre sistemi en üst düzeyde mi.. ampul, yasak getirdi ya ondan soruyorum..youtube de ki bazı videoları açamazsınız

anlamadım bu işi..bende açılıyor..hiç sıkıntı yok.. dur bakalım halletmeye çalışayım :pr:

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ciyy5vSbT-E&feature=related
şunu izleyemeyen var mı?

Bunda sıkıntı yok. Öbüründe bişeyler olmuş. Belki kullandığın müziği beğenmemiştir. Müziği kaldırıp tekrar yüklesen olur gibi geliyor bana, ya da başka müzik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar