Sırt Çantası

piyasada bulabilirsen aşağıdaki çantayı tavsiye ederim. motomax'tan 120TL'a almıştım

http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=4151

2 yıldır kullanıyorum. kapalı kaskı kılıfıyla birlikte gayet rahat taşıyor.

ayrıca üst kısmında gizli ceplerde yer alan kayışlarla mat yada benzer şeyler taşınabiliyor.

yanında birde laptop kılıfı geliyor.

bel ve göğüsten bağlamak için kayışları var, şeritleri de reflektörlü
Çok güzelmiş bu su geçiriyormu? bide 15.6'' laptop sığarmı

Çok güzelmiş bu su geçiriyormu? bide 15.6'' laptop sığarmı

Ali merak ediyosan akşam bak. Benim çantanın aynısı.Kask taşıma olayı, yedek vizör kılıfı, kask kılıfı, laptop çantası, çadır vs taşıyabilmek için extra kayışlarda var.Kesinlikle motor için herşey düşünülmüş.Denize filan düşürmedim ama yağmurda su geçirmiyor.

Ali merak ediyosan akşam bak. Benim çantanın aynısı.Kask taşıma olayı, yedek vizör kılıfı, kask kılıfı, laptop çantası, çadır vs taşıyabilmek için extra kayışlarda var.Kesinlikle motor için herşey düşünülmüş.Denize filan düşürmedim ama yağmurda su geçirmiyor.
sendedemi vardı abi bu çantadan, akşam getirirsen yanında iyi olur bi bakayım :) Denizde bende motor sürmeyi pek sevmiyorum :cherry:

@felon: valla almayı düşünrsen denemende fayda var. yağışta kullandım öyle su almadı içine ama elektronik cihazlar kılıfıyla taşımanda fayda var. (tedbir amaçlı :) )

ben 15" laptop taşıyabiliyordum o kılıfla. benim çantamdan vizor kılıfı çıkmamıştı :(

saglam bır canta olmalı yagmur almayan
cok guzel cantalar var aslında fakaat fıyat cok
carsıya ınsem ordan bakıcam oncelıkle hosuma gıden olursa alırım sımdılık kaskın tasıma kılıfını kullanıyorum ufak tefek seylerı tasımak ıcın

@felon: valla almayı düşünrsen denemende fayda var. yağışta kullandım öyle su almadı içine ama elektronik cihazlar kılıfıyla taşımanda fayda var. (tedbir amaçlı :) )

ben 15" laptop taşıyabiliyordum o kılıfla. benim çantamdan vizor kılıfı çıkmamıştı :(
Senin vizör kılıfını yemişler o zaman :queen:
15.6sığar o zaman güzel çanta sadece motor üzerinde değil normaldede kullanılır

Ben de tex konusunda yorum yapayım.Tez marka mont ve eldivenim var.Gayet güzel.İkisi de yazlık.Daha 1 kez giydim deneme amaçlı.Fiyatları emsallerine göre ucuzdur.:)

50 kusur liralık canta cok hosuma gıttı almayı dusunuyorum
gelısmelerı yazarım buraya

Abiciğim gidin laleli beyazıt mercan tarafına her türlü sırt çantaları var pazarlık paylarıda vardır bence oralardan alın derim motosiklet mağazaları kazık

malesef ıstanbulda oturmuyorum
kocaelıdeyım
ıstanbula gıdebılme ımkanım calısıp okudugum ıcın ımkansıza yakın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar