Bayanların araba sürmesi ve annem :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu dünya da bir motorum vardı birde arabam :) Annem sağolsun araba göz göre göre gitti, Allaha şükür anneme bir şey olmadı, annem ehliyetini 1990 da aldı o zaman da beri de kullanır ama manuel arabası vardı, otomatik sürmemişti, bende otomatik var, bugün annem arabayı aldı otoparktan çıkaracak 2 araba mesafe önde başka araba arkada kocaman bahçe duvarı, bende anneme bakıyorum, beyler annem çalıştırdı araba son sürat bir bastı gaza :) önde ki arabaya airbaglar filan açılıdı, tamam durdu derken geriye taktı hooooop arkaya bahçe duvarını yıktı üzerine çıktı :) şükür annemde bir şey yok, annemin demesini göre paspas sıkışmış bilmem artık dedim :) canı sağolsun da gitti bizim araba, öndeki araç çalışmıyor benim araç zaten çalışmıyor ön arka dağıldı, önde ki aracın arkası komple dağıldı.

Ve maalesef diyorum ki annemde olsa bayanlar araç sürmesin ben onları istediği yerlere istediği zaman götürürüm getiririm. Fotoları yarın atacağım.Sakaryalı arkadaşlar kaza yeri Tuna Tan bahçesi.

Saygılar

Geçmiş olsun öncelikle ama genelleme yapma bence bayanlar daha bi dikkatli daha bi tedbirli oluyolar bence iyi sürenleri erkeklerden bile iyi.Annene bişey olmamasına sevindim bu arada ne demişler cana geleceğine mala gelsin..

Bu da arkadaşımın başına gelen kaza yine bir bayan :) duran arabaya giren başka bir teyze

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

Öncelikle geçmiş olsun. Her ne kadar mal canın yongası olsada annene bir şey olmaması sevindirici.
Şimdi bazıları bana bayanların kötü araba kullandıklarını söylediğim zaman genelleme yapmamak vs. vs. lazım diyeceklerdir. Genelleme yapacağım arkadaşlar--- Bayanlar kötü araba kullanıyor--- Haa iyi araba kullananlar yokmu ? var elbette ama genel değil İSTİSNA.
Sağlıcakla kalın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük geçmiş olsun.Ben anne ve babamı erken yaşta kaybettiğimden olsa gerek bu tarz konularda biraz hassasım.Şükür ki annenize bir zarar gelmemiş.

Ekrem hocam Allah razı olsun, tabi burada yazarken hissetmiyorsunuz ama korkunç bir şeydi, ben dışarıda annemi izliyorum son hızla öndeki araca çarptı hah dedim gitti annem o sırada arkaya taktı son hızla duvara yıktı üzerine çıktı güvenlik vardı güvenliğe sarıldım korkumdan, annem arabadan inemedi duvarın üstünde idi çünkü, araba ile 3-4 tane büyük kaza yaptım içinde olunca ayrı böyle canlı canlı izlerken çok farklı oluyor

Geçmiş olsun, çok iyi araç kullanan bayan sürücüler tanıyorum ama az sayıda ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Malesef. Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın.Konu kendimiz olunca çoğu şeyi umursamıyoruz ama değer verdiğimiz hele ki anne, baba, kardeş, eş ve çocuk olunca, çok can yakıyor.

Geçmiş olsun. Hele söz konusu anne olunca gerisinin canı cehenmeme, boşver :)
Normal vitesli araç kullanan biri için ilk defa otomatik vitesli aracı kullanmak gerçekten lanet olası bir durum. İnsan ilk anda adapte olamıyor.
Normal viteste debriyaj / gaz kombinasyonu ile kontrollü bir şekilde kalkıyorsun, ama ilk defa otomatik vites kullanan biri için araba gerçekten ilk anda ok gibi fırlıyor.

öncelikle annene ve sana çok ama çok geçmiş olsun.size bir sorum olacak anahtarı vermeden önce annenizle müsait bir alanda sürüş yaptınız mı?bana yapmamış gibi geldi.ve öyleyse burada sizin de hatanız var demektir.sonuçta annenizin arabasını biliyor sunuz?ikisinin arasındaki farklarıda aynı şekilde.niyetim sizi suçlamak değil sadece anlamak.
evet bayanlar olarak adımız çıkmış dokuza inmez sekize misali iyi olmadığımız söyleniyor.nedense trafik kazaların da ölen onca insanı arabasında taşıyan sürücüler bayan değil.kazalara doğal sebepler etmiş ve edecektir ama ne kadarını!!!!
sevgili motoseyyah siz bayanlar grubunda iyi olanları istisna olarak görüyorsunuz ben de erkekler de iyi olanları istisna olarak görüyorum.ablam sadece 3 yıldır araba kullanıyor ve çok da iyi. ist-mersin yolunun tozunu yutmuştur.ankara gittiklerini saymıyorum.ve işi gereği sürekli aracını kullanıyor.bir örnek de abimin arkadaşında gene mersin - ist. dönüşünde sisli havada arkadaşlarının cesaret edemediği yolu bayan arkadaşı bitirmiştir.annenize çok dikkat edin ne kardeş bulunur ne de anne.(ellerinden öperim)
dediğim gibi kimseyi kırmak yana yarışmak değil.sevgi ve saygıyla...

Son 1ay dan beri bir iki kere kullanmıştı arabayı, böyle bir şey olacağını aklımın ucundan geçmezdi, uyuyamadım bu saatte gözüme o an geliyor hep,

gerçekten kötü bir durum ama aklınıza en kötüsünü getirmektense en iyisi daha umut verici.sonuçta ciddi bir durum söz konusu değil.kötü bir tecrübede olsa annenize ve size bir şeyler öğretmiştir.tekrarda çok çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim.

Sevgili arkadaşlar bugün servis ile görüştük, araç pert :) araç sanırım 60.000 de idi, tertemizdi :) gitti gri güvercinim, kasko değerini veriyor, 14 e ne otomatik 1400 CC altı ne tavsiye edersiniz ?

Anneler bir tanedir , anneme canım feda . Arkadaşım annene bişey olmamış şükürler olsun. Araba her zaman alınır ya da onarılır sıkma canını :)

Kocaeli İl Temsilcisi
şamilcim söylediklerinin doğru olması ile birlikte bayan olupta güzel araç kullananlar yok değil ancak, genelde daha heyecanlı oldukları için firen yerine gaza baylardan daha çok basma ihtimalleri hakkaten doğrudur bizim hanım gibi :cherry::queen:

ancak allah beterinden saklasın ki annene bir şey olmamış tabi mal canın yongasıdır , geçmiş olsun diyorum arkadaşım ve kandilini kutluyorum saygılar benden...

dip not: ulen passatı koymuşsun resmini çokta pis bir konumdan vumuşlar içim eridi arabaya sora açıklamanı okuyunca rahatladım ohhhh çektim

dip notun dip notu : sizin arabada çok hasar varmı ?

dip notun dip notunun eeenn dip notu : mal canın yongasıdır aga :cherry:

İrfan abi, arabanın arkası yok :)

Geçmiş olsun. olur öyle şelter.
Annenize eski model bi araç alsanız daha iyi olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar