Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Arkadaşlar herkese merhaba.. Ne zamandır havalar kötü ve biz bu arada toplanmak tanışmak için cebelleşiyoruz..:p
15/01/2012 pazar günü saat 13:00 te sekaparkın girişindeki üst geçitin altında buluşalım..çayımızı içelim tanışalım sohbet edelim..:cherry:
İrfan agam ben en başta geliyorum dediği için listenin başına onu ekleyip devamını bekliyorum..Kocaeli şehri olarak bi tanışalım kaynaşalım..

not: pazar günü hava raporunda yağış görünmüyor
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm

sayfa zaman aşımına uğruyor..kocaeli nerdesiniz gölcük karamürsel değirmendere izmit :cherry:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1- piyanist_irf
2- k o r @ y
3-u.ak
:)

Kocaeli İl Temsilcisi
evet beyler pilavdan dönenin gaşuğu gırılsun :) pazar günü allah bir keder vermezse ordayım kar buz hava muhalefeti enterese etmez beni allahın izniyle koray kardeşimde orada, furkanla uğur arkadaşımda geliyorlar ne güzel ,

inşallah kaynaşım olur :) ve daha fazla katılımcı arkadaş teşrif eder ve hepsiyle tanışırız , eyyyyy kocaeli uyanma zamanıdır , ulem gelene totmofilmi dağıtalım ,

haydeyin millet zaman ,kükreyerek atılma zamanıdır :cherry:

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

Bir bulusamadiniz beaaa :)

erdem sanki marstan yazıyon be olm yaaa:cherry::queen: altı üstü benden 28 km uzaktasın ulem amma tatlısu motürcüsü oldunuz mezitide kap gel laaa hava alsın herif :cherry::rendeer:

evet beyler pilavdan dönenin gaşuğu gırılsun :) pazar günü allah bir keder vermezse ordayım kar buz hava muhalefeti enterese etmez beni allahın izniyle koray kardeşimde orada, furkanla uğur arkadaşımda geliyorlar ne güzel ,

inşallah kaynaşım olur :) ve daha fazla katılımcı arkadaş teşrif eder ve hepsiyle tanışırız , eyyyyy kocaeli uyanma zamanıdır , ulem gelene totmofilmi dağıtalım ,

şekerim ne güzel dedin öyle.... hadi beyler uyanın bakam.. gölcük karamürsel değirmendere aloooo :cherry:

irfan aga münir abiye haber ver ha:) ben mesaj attım cev gelmedi..ethem abi ve kardeşi geliyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

İns tanısmak kısmet olacak pazar günü :)

Bu arada ehliyeti beklediğim için motorsuz gelicem,gezinin ana temasına aykırı bi durum ama,foto çekme işini üstlenerek açığı kapatabilirim sanırım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan aga münir abiye haber ver ha:) ben mesaj attım cev gelmedi..ethem abi ve kardeşi geliyor

anladım yasin ne oldu şu bizim helikopter teknisyeni kardeşimiz ,, o diyodu abi aktivite olursa bende gelirim haber verin bana diyordu oda gelir bence yasinede heber verelim :)

Bu arada ehliyeti beklediğim için motorsuz gelicem,gezinin ana temasına aykırı bi durum ama,foto çekme işini üstlenerek açığı kapatabilirim sanırım :)

kardeşim sen rahat ol..sıkıntı yok..şu kocaelideki motosikletçileri bi görelim yahu..buluşma mekanımız 1-2 saat takılacağımız mekan... ehliyetini al sen daha ne geziler yapacak kocaeli mt :)

Kocaeli İl Temsilcisi

olurmu uğur ne demek motorsuz gelicemde gezinin temasına aykırı !!! lütfen saçmalamayalım beyler :cherry: helikopterle bilene katılmak serbesttir motosiklete takılıp kalmayalım maksat muhabbet , jetinle bile gelebilirsin sorun yok :)

anladım yasin ne oldu şu bizim helikopter teknisyeni kardeşimiz ,, o diyodu abi aktivite olursa bende gelirim haber verin bana diyordu oda gelir bence

yasinede heber verelim :)

abi çıkaramadım özelden istersen yasine bi mesaj at varsa...pazara kadar görür

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

Aga cuma günü kursum başlamazsa ben senin yanına geliyom ha :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olurmu uğur ne demek motorsuz gelicemde gezinin temasına aykırı !!! lütfen saçmalamayalım beyler :cherry: helikopterle bilene katılmak serbesttir motosiklete takılıp kalmayalım maksat muhabbet , jetinle bile gelebilirsin sorun yok :)

Abi ben en iyisi indirimli öğrenci kartımla geleyim :)

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

kardeşim sen rahat ol..sıkıntı yok..şu kocaelideki motosikletçileri bi görelim yahu..buluşma mekanımız 1-2 saat takılacağımız mekan... ehliyetini al sen daha ne geziler yapacak kocaeli mt :)

İns ins daha cok güzel geziler yapacaktır Kocaeli Mt bu güzel abilerimizle,kardeşlerimizle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar