Geçmiş olsun abi..Vertigoya neden olan kök neden bellimi..acil şifalar diliyorum..
http://rehber.uzmantv.com/vertigonun-tedavisi-nasil-yapilir
teşekürler arkadaşlar
bu vertigo denen illet iç kulaktaki denge organın ayardan kaçması gibi bir şey yani siz ayaktayken gözünüde kapatsan kasların denge saglamak için kulaktan yanlış sinyal beyine gittiginde kaslara giden emirlede yanlış oldugundan ayakta sabitte dursan durmadıgını sanarak kendini aniden yere atabiliyorsun emekliyerek zorla gidebiliyorsun işin en kötü yanıda mide kasların kasılıp göbegin sırtına yapışıyor
ve cigerlerine baslkı yaptıgı için nefes alamıyorsun gözlerin yuvalarından fırlıyor midende ne varsa dışarı çıkarıyorsun
bu nöbet ne zaman geleceği belli olmuyor tedavisi var ancak süresi duruma göre degişiyor
ben heralde kalp krizi diyerek 112 yi çagırdım gelen sarışın kız doktorda öyle sandı sok cihazını filan hazır ederek saglam kalbimi şok lamaya hazırdı o şok yemek korkusu hafızamı şokladı aklıma geldi bir arkadaşda aynı olmuştu kız doktora aman dedim şok filan verme heralde midemi üşüttüm veya kulak hastalıgı filan dedim o arada kalbin elektrosu ve tansiyon ölçüldü bütün sedyede savrulurken ben elime nere gelirse tutunuyorum kız doktorun ayagı filan dahil doktor amca korkma şoklamıyacam kalbinde bişey yok ama ayagımıda morartma sonra benim adama nasıl hesap verecem filan muhabbetiyle acile soktular acil doktoru tercübeliymiş yaw bunun kalbinde bişey yok dedi ve hemen teşhisi koydu vertigo son günlerin moda hastalıgı
bendeki bu modadanmı yoksa daha önce kullandığım bir ilacın yan etkisimi bilinmedi ama verdiği ilaçlar iyi geldi şükür iyiyim
ama bu 112 den allah razı olsun bütün personelindende ve hastanedekilerdende gerçekten arkadaşlar yardımcı olmak lazım arabalı veya motorlu acilen yolu açmak en kolay yapabilecegimiz yardım hatta yapabiliyorsak önden eskortluk yapıp sürücüleri ikaz etmek insanlık görevimiz diye düşünüyorum