FUAR HAKKINDA

Arkadaşlar ben başlangıç seviyesi bi motor alacağım.İlk olarak honda cbr 125 r ile başlamak isstiyorum az önce aradım fiyat sormak için şuan ellerinde olmadığını ve fuardan sora yeni modellerin gleceğini söylediler. İnternetten araştırdğım kadarıyla 1-4 mart tarihleri arasında olacakmış. Bu fuar ücretsizmi ücretli ise ne kadar ve nereden bilet alabilirim. bazı moto dergileri bu fuara bilet veriyorlarmı bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirm.

sanmıyorum ya illa bi ücret varsa fuar alanına girerken cüzzi bir ücret veriyorsunuzdur okadar (not: hiç fuara gitmek nasip olmadı :) )

eywallah slayer peki fuarda almak istesem alabiliyormuyum motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eywallah slayer peki fuarda almak istesem alabiliyormuyum motoru
Fuara katılacak olan bayi değil Honda Türkiye olacağı için fuardan motor alacağını sanmıyorum. Zaten alabilecek olsan bile sonuçta sadece sözleşme yapılacak. Fuarda sana motor vermeyecekler. :)

Fuara katılacak olan bayi değil Honda Türkiye olacağı için fuardan motor alacağını sanmıyorum. Zaten alabilecek olsan bile sonuçta sadece sözleşme yapılacak. Fuarda sana motor vermeyecekler. :)

e heralde öle olur yani demek istediğim hangi bayiden alacağımı söylesem oradan sipariş yapılırmı belli bi depozito verilip demek istedim :)

fuarın cüzi bir ödeneği oluyor..çok önemli bir mebla değil..motorun içinde hayırlısı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar