YA İYİ GÜZELDE şu lastik muhabbetinde bide yanında metzeller şu pirelli bu diye bilgi verseniz ben arka tekerin orjinalinde olduğu gibi bisiklet lastiği olmasına gıcığım arka biraz kalın olcak arkadan baktımı motora benzicek haksızmıyım bu konuda yorum yapın 90/90/18 çok ince hangi modelin 100/90/18 i yada 110/90/18 var bide arka çatala uyarmı genişlikten ötürü sıkışma yaparmı yanlardanben 125 cc motor lastiğine 200+++ fiyat vermem ben aldım pirelli yağmur kar sürekli biniyorum başka arkadaşlar gibi tatlı su motorcusu da değilim ve daha bir defa yan yatma tehlikesi atlatmadım pirelli çok güzel iş görüyor yani....fazla dan masrafa gerek yok yani...
selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız?
bu lastik muhabbetine bende katılmak istiyorumyaz gelmeden bende değiştirmek istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum bende
ben 125 cc motor lastiğine 200+++ fiyat vermem ben aldım pirelli yağmur kar sürekli biniyorum başka arkadaşlar gibi tatlı su motorcusu da değilim ve daha bir defa yan yatma tehlikesi atlatmadım pirelli çok güzel iş görüyor yani....fazla dan masrafa gerek yok yani...
ben pirelli kullanıyorum gayet memnunum bi sıkıntı yok ayrıca orj den şaşmam kalın teker bence gereksiz motorun dengesi güzel..
benim enişte de de ybr esd var o cantla birlikte değişmiş resim çekmek için ortam müsait değildi olsaydı çekerdim fakat pek güzel durmuyor 100 /90/18 belki olabilir ama 110 kalın gelebilir belki takan vardır...
Michelen marka lastiği şuan heryerde bulma imkanı var..Kendini kanıtlamış sağlam bi lastik..Bu varken başka aramana gerek yok.eski forum sayfalarına baktımda geneli metzeller m22 modelini tam ybr ye uygun lastik diye bahsetmişler ama metzeller bulmak biraz zor gibi görünüyor.hem ıslak zemin hem kuru zemin için metzeller demişler.bende yaz gelmeden onlie site bulursam alıcam m22.
kankam ezberledik bu fotoyu başka bu gözün sevem ya:queen:
Şu motoru bi alsam hayırlısıylaUzun yol yapacağım rotası bile hazır :cherry:
kankam yok ki fotosu:queen:başka yok kanka temiz olanlardan atıyorum napayım..
hadi seni görelim biraz.. ayrıca senin aynalardan alacağım kanka..
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Aslında havası için değilde ,rüzgarı kesmesi için almıştım.Biraz yakıştı sayılır..Eyvallah![]()
kankam yok ki fotosu:queen:
olsa seni kırmaz atardım
ilan koyacağım zaman çekecem burada da paylaşırım, sahibinden.com'da da görürsünüz:queen:
2-3 bin kmlik bi yol var hayalimde.Artçı ile yapacağız.Bakalım nasıl olur becerebilir miyizHayalini kurup duruyorum İnşallah gerçekleştiririm
![]()
güzel bir düşünce ama artçın biraz rahatsız olabilir..![]()
ayna hmmmm....oooo hadi bakalım hayırlısı kankam.. artık desene artçın olacağız.. :queen:
belki aynalarını bana verirsin..ybr ni ben yaşatırım
---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
güzel bir düşünce ama artçın biraz rahatsız olabilir..![]()
ayna hmmmm....
düşünmek gerekir kankam:queen: