Sen halen kasma durumundasin galibavalla süper motor...
Kazadan veya çizikten dolayı boya yok deyimi kullanılıyor. Motorda yapılan Airbrush uygulaması. Gerçi pek bana hitap etmiyor airbrush ama olsun
Sen halen kasma durumundasin galiba![]()
Valla baktin esiniz ikna olmuyor benim esim seninkini ikna eder kesinöyle valla üstad...nisan mayýsa hazýrlanýyorum...bi yandan da hatunu ikna çalýþmalarý...) o deðil ankara da da yok istediðim motor..
öyle valla üstad...nisan mayısa hazırlanıyorum...bi yandan da hatunu ikna çalışmaları...) o değil ankara da da yok istediğim motor..
Hocam GV 250 den bahsediyorsan Ankarada 2. eli zor bulunuyor nedense, istanbulda-bursada falan var ama burada nadir düşüyor, 400 km mesafeden de motor getirmek zor olabilir... :farao:
Valla baktin esiniz ikna olmuyor benim esim seninkini ikna eder kesin![]()
Ben de bir ara kafayı fena takmıştım GV 250 ye ama ankarada bulamadım, kullanmayı bilmiyorum, bursada buldum 1-2 tane, arkadaşıma rica ettim alsam kocaeline kadar getirebilirmisin diye, oradan tirene yükleyip ankaraya getirsem falan derken yılan hikayesine döndü, ben de vaz geçtim ama hala aklımdadır, 2. moturum olabilir belki kısmet :cherry:
Aslında olmayacak birşey değil, şehir içinde kullanmak şehirlerarasından daha zor bence, ama yinede riske girmemek lazım, hele de kışın aman diyim! Ben Yamaha dan sürüş eğitimi aldım 1 günlük, baya faydası oldu, sonrası zaten geliyor, ben de acemiyim daha ama gözüm kesmeye başladı bursadan motor getirmeyi falan :queen:
Bir de geçen mondial kullandım, tam bir felaket! Eğer tüm çin mallar aynı ise Regal i iki kere düşünmek gerek derim...:silent: