Sıfır aldığımın ertesi günü olmuştu. Hemen açıp değiştirdiler şuanda 2000km deyim en ufak sorun yok.
Diz örtüsü yurtdışında ne kadar ?
hocam ben ebay italyada 65-70 euro ya buldum. italyada adrese 8-10 euroya kargoluyorlar. trye de 45 euroya DHL ile kargoluyorlar.
valla parası umrumda değil kargolattıracağım ama DHL ile gelirse kesin ümrüğe takılır.
Posta ile göndersin diye 2 satıcıyla konuştum onların posta organizasyonunun reputasyonu da bizimkisi gibi kaybolur diye vermek istemiyorlar.
Burada ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor
1-italyaya gidip gelen birisi ile getirtmek
2-italyada yaşayan birisine kargolattırıp ondan posta kargoya verdirtmek.
vs
yani bilmiyorum nasıl olur. ben tucano kullanıyordum mp3 400ümde muhteşem birşey anlatamam kesinlikle tavsiye ediyorum
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun.scarabeom 6600 km oldu ve şu ana kadar çok memnunum.tek sorunum olan disk sesi 6000 bakımında balataların değişmesiyle beraber son buldu.almayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlara önerim hiç düşünmesinler.şimdi sıra lastik değişiminde ama bikaç sorum olacak lastik değiştiren arkadaşlara.bizim buralarda öyle motosiklet lastiğini değiştirebilecek kalitede esnaf ve ekipman yok.evet araç lastiğini değiştiren çok lastikçi olmasına rağmen benim korkum yenisini takarken jantı çizme ihtimalleri.en yakın servis 125 km mesafede.bu havalarda gitmem zor.görünen o ki lastiğimi kendim değiştirmem gerekecek.nasıl yapacağıma dair fikir verecek arkadaşlara minnettar olurum.herkese keyifli sürüşler...
lastiği lapaştan metzeler aldım. istanbulda honda servisi ali ustada değiştirdim. toplamda 300 liraya mal oldu.
takım taklavat varsa yaparsınız. zahmetli olan arka teker. amortisor egzoz fren kaliperi sökülecek önde ise fren kaliper ve galiba hız müşürü.
balans yaptırmak m,mkün mü bilmiyorum oto lastikçilerinde.
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:41 ----------
Motor 5km iken conta değişti, ilk yağı özel bir yağ o yüzden boşaltırmadım.1000km bakımında tekrar yağ ve conta değişti.
yağ değişimi 12000-24000 diye gidiyor bilginize. 3000-6000 km bir değiştirmek zorunda değilsiniz. baı servisler aksini söylüyorlar