Kerpe Sahil Çıkarması.... :)

Arkadaşlar merhaba..!

Bugün havayı ılıman gördüm ve nereye gitsem diye düşündükten sonra Kerpe'nin sahilini görüp geleyim dedim.. :p
Toplamda 130 Km lik kısa ve günün karı olarak nitelendireceğim bir gezi oldu..Kandıra ve Kerpe mevkiinde harika köyler
ve doğal güzellikler var..Akşama kalırım diye rotamı o taraflara çevirmedim..İnşallah aramızda bi etkinlik yaparsak önerebileceğim
yerler var..Buyrun fotolar :) Fazla çekemedim ama bunlarla yetindim.. sevgilerle

Bataklık ve çamurun içine girdiğim için son foto yıkamadan sonra.. sevgiler

Güzel gezmişsin Koray, gerçekten günü kârı olmuş. Yazın bir akrabımızı ziyaret gitmiştim Kerpe'ye.
Dediğin gibi çok güzel köyler çok güzel koylar var. Havalar ısınınca bir tur yapmak lazım oralara.

Güzel gezmişsin Koray, gerçekten günü kârı olmuş. Yazın bir akrabımızı ziyaret gitmiştim Kerpe'ye.
Dediğin gibi çok güzel köyler çok güzel koylar var. Havalar ısınınca bir tur yapmak lazım oralara.

Eyvallah Can.. Güzel bir gün geçirdim..Gerçekten gezilmeye değer yerler var.. Havalar ısınınca bişeyler yapalım :)

eyi yapmışsın koray....
yazın en az iki gün kalırım kerpede...
severim oraları...
motoru aldığım 3.gün gitmiştim en son oraya....

güzel gezi olms sağlıkla nice gezilere koray usta buarada ybrde yada cbfde söyle uzun cam görünce aklıma şu aşçıların şapkaları geliyor:queen:
1m92p.jpg
[/url][/IMG]

algılanmayacak gibi değil ki:queen:
değiştir la mesajı özellikle alıntı yapmadım:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Seni 2 dakka biraktigimiz yerde bulalim be sekerim :) bi dur durdugun yerde be muzur :) hem insan. kartal kayasina da gitmezmi ? asil resimlik.yeri atlamissin
eh keser doner sap doner gun gelir hesap doner :)

Saten gelde desen gelemezdim. gecici olarak servis disiyim:) motur bana bende ona kustuk :) guzel etmissin korayim yaza varya ....diyorum baska bisey demiyorum tekerine eline saglik.:)

algılanmayacak gibi değil ki:queen:
değiştir la mesajı özellikle alıntı yapmadım:queen:

Kanka kusura bakma şimdilik idare et..buradaki arkadaşlardan ses çıkmaz ..ama bir kişi hariç ,o da banstar ..gördümü yandık walla:queen:

Seni 2 dakka biraktigimiz yerde bulalim be sekerim :) bi dur durdugun yerde be muzur :) hem insan. kartal kayasina da gitmezmi ? asil resimlik.yeri atlamissin
eh keser doner sap doner gun gelir hesap doner :)

Saten gelde desen gelemezdim. gecici olarak servis disiyim:) motur bana bende ona kustuk :) guzel etmissin korayim yaza varya ....diyorum baska bisey demiyorum tekerine eline saglik.:)

Gittim gittim abi .. kartal kayasına falan da gittim..fotoyu çektim sandım çekememişim..yazın zaten mt yi sırtlarız gibime geliyor..hayırdır abi motora neden küstün.. :)

Güzel "çıkartma" olmuş, tek kişilik orduyum diyorsun yani :)

Benim motorda benzin olsun yeter..van a gezi düzenleyelim gelmeyen namert :)

Vallahi nasıl canım çekit şuan :mrgreen:

yazı bekle can ..aklımda kamplı o tarafa bişeyler var..deniz, kamp, balık ohh.. keyif yapacağız.. 2 gece kalsak yeter mükemmel olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar