Muaynede ve korna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yeni yaptırdım muayeneyi, kornaya baktılar. Bilgin olsun.

perçinli levhada şase numarası ve model bilgileri yazmakla birlikte ayrıca numaratorle çakılmış şase numarası mutlaka vardır motor şasesinde.
metal pilakayı düşüren ve kaybedenler şaselerine iyi baksın. benim motorumda ve bir çok modelde direksiyon göbeyine kazınmış numaralarla yazılmıştır.
http://www.32byte.com/wp-content/uploads/2012/01/şase-no.jpg
Benim şase numaram üstte gömülü değil metal levha ile perçinli bi şekilde. Denizli de bunu problem yapıyolar. Gömülü olması gerekiyomuş.

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

yeni başlık açmadan buradan sorayım;

ybr city aldım geçen. agustosun başında muayenesi geliyor. diğer motorumda h4 xenon kit var ve eski motoru satılığa çıkartacağımdan bundaki xenonu ybrye takmak istiyorum. şimdi lamba çeşidi olarak aynılar. ybr sanki mercekliymiş gibi ışığı dağıtmıyor ve xenonda da dağıtmayacağını düşünüyorum.

hadi dağıttı diyelim; bu xenonla muayeneye girersem geçebilir miyim?
Valla tam olarak net bir bilgim yok fakat daha önce duyduklarım kadarıyla xenonun normalde aracın orjinalinde olmadığı sürece yasak olduğunu biliyorum. Ki tabi bu kitap üzerinde uygulama da trafik çevirme de yakalasa bile bişey demiyor. Onun için geçebilirsin diye düşünüyorum. Ama sen yine de bana güvenerek iş yapma kesin olarak bilmiyorum :)

far ayarında olmuyor ben bilgisayarla far ayarı yapan yere götürdüm bilhassa ona rağmen farlar ayarsız demişlerdi daha şimdiye kadar farlarda bir türlü ayarı yakalayamadık :)

Benim şase numaram üstte gömülü değil metal levha ile perçinli bi şekilde. Denizli de bunu problem yapıyolar. Gömülü olması gerekiyomuş.)

dikkatli bak orada olupdaa boya falan yediyse görünmez. bende de skygo var mutlaka vardır. skygoları cullaş getirdi her birinde seri no gömülü olarak mevcut.

dikkatli bak orada olupdaa boya falan yediyse görünmez. bende de skygo var mutlaka vardır. skygoları cullaş getirdi her birinde seri no gömülü olarak mevcut.
Detaylı olarak inceliyim bi ara. abi bu çullas grup getirdi motoru da iflas mı etti bu şirket ne yaptı ya bizim motorların parçaları yok servisi yok internete çullas group yazıyorum enterasan şeyler çıkıyo.

yeni başlık açmadan buradan sorayım;

ybr city aldım geçen. agustosun başında muayenesi geliyor. diğer motorumda h4 xenon kit var ve eski motoru satılığa çıkartacağımdan bundaki xenonu ybrye takmak istiyorum. şimdi lamba çeşidi olarak aynılar. ybr sanki mercekliymiş gibi ışığı dağıtmıyor ve xenonda da dağıtmayacağını düşünüyorum.

hadi dağıttı diyelim; bu xenonla muayeneye girersem geçebilir miyim?

cbf ile merceksiz xenon ile muayeneye girdim,hafif kusurlu olarak geçti

Selamlar bende yeni başlık açmadan buradan sorayım:
ay sonunda muayeneye götürücem benim fıstığı ilk muayenesi olacak. aldığımda kuyruktaki plakalığı kesmiştim. Plakalık için muayenede bir standart var mı? herhangi bir plakalıkla geçilebiliyor mu? kuyruk kesik SS ler muayeneden nasıl geçiiyorlar? sabit plakalık şartmı katlanabilir plakalıklada geçilebiliyor mu?
yardım için teşekkürler.

Benimde bir kaç sorum var yeni başlık açmak istemedim.
Km saati yok
Devir saati yok
Şamandra yok
Marş Motoru yok
Lastikler çoook eski. Diş derinliği kesin olması gerekenin altındadır.
Bunlar kontrol ediliyor değil mi :silent::salut:

Ben merceksiz xenon'lu motoru polis bağlarmı acaba derken siz muayeneden geçmişsiniz şaştım kaldım :sunny:

31 ocak 2012 den ıtıbaren kural degıstı orj olmayan xenonlu araclar agır kusurdan geri dönüyor araba goturdum gecmedı buyk ıhtımal motor ıcınde gecerlıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar