- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
isyemiyorum arkadaş arkamda kimsenin olmasını, söyleyeyim senin arkana geçsinbırak len devleti arkana almışın haramzade...![]()
isyemiyorum arkadaş arkamda kimsenin olmasını, söyleyeyim senin arkana geçsinbırak len devleti arkana almışın haramzade...![]()
isyemiyorum arkadaş arkamda kimsenin olmasını, söyleyeyim senin arkana geçsin![]()
lightly come lightly go
aga bu ney..ışığa gel ışığa git falan...sende günahtır haramdır olayınamı giricen...![]()
yok aga haydan gelen huya gider diyecektim.![]()
maneviyat çakalı da ne ola ki?ganga önlü arkalı sana girişmek istiyorum...tam bir maneviyat çakalısın...
maneviyat çakalı da ne ola ki?
Vallahi ben 3 senedir hergün oynuyorum nerdeyse.Hep 2 liralık sürpriz kuponlar.Bir kere 2 ye 700 küsür aldım,bi kere 2 ye 65,en sonra 2 ye 102 aldım.Yarın için bi sürpriz kupon söyliyeyim hemen
517 Vitoria Guimaraes Benfica : H1 - 1.90
504 Sivasspor Kardemir Karabük : H2 -1.65
514 Manchester City Liverpool : H2 - 1.70
512 Bristol City Millwall : h2 - 1.45
502 Panionios Asteras Tripolis : H2 - 1.40
515 Alcorcon Levante : KGY -1.80
Ovvv baba böyle gelin işte...senin süprizine ortak olucam aga...yarına kuponunu çakıcam...
yok haramdır yok zındıktır yok bilmem ne...
![]()
mete ne oldu kupon?
sana mı çıktı
http://www.teknobook.net/wp-content/uploads/2012/01/milli-piyango-logosu-komik-versiyon.jpg
mete ne oldu kupon?
sana mı çıktı
url]
Alınteri dedik,reklam işine küçük bir adım attık iki günde 200 lira duman oldu.Geri dönüşünü beklemedeyiz.Eğer planladığımız yönde gelişmeler olursa 400 lira olarak geri dönecek.Helalinden hem de.O zaman kurtaracağım seni bu hayattan![]()
Ben ne gülerimm beee
Hatta gülmeye kahkahalar atmaya başladım bile :queen:
mete al sana,alsana mete diyor resmen![]()
Abi inşallah oynamadın benim kuponu :queen:
Hacım sen bu parayı bulacan en sonunda ha.. bana bi er6 alırsın artık :queen:
az kaldı hacı yavaş yavaş bomba kuponlara başlıcam...