motosiklet römorku yapımı (piyanist_irf) dan. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Senin topicklerini yorum yapmasamda takip ediyorum coktan beri..
Yok 12 volt dalgasi, yok kili, yok tüyü...
Benim dikkatimi ceken ney biliyormusun mandolinci dostum.. :cherry:
Yani bir tamirhanede bile senin kadar titiz calisilmiyor Türkiyede sanirim...
Tek kelimeyle harikasin bence..:rendeer:
Benim zamaninda ögrendigim meslek oto eektrikciligidir.. (cok seneler önce)
Kutluyorum

tesekkur ederim agam. yorumun icin. calisma pirensibi zamanlama ve yapilan iste titizlik benim karakterimdir sevdigim isi severek inanarak yaptigim icin sonuca ulasmam zor olmuyor tabi sabir ve sebat etmekte onemli sagol varol :)

F54

görkem kankim :cherry: biliyorsun dostunu bundan çok memnun olurum :cherry: hatta benim hanımı da alır gezeriz iyi olur ama illa pide diyorsan ve adam gibi pide gibi pide yemek istiyorum dersen bunun için üzülerek söylüyorum ramazanı beklemek zorundasın :)

şartlar böyle oluyor malesef normal günde pide yapamıyoruz işe uymuyor ve sorun oluyor şöyleki... ekmek 180 derecede pişiyor, pide 300 derecede hem ekmek hem pide olmadığı için ancak ramazanda ekmek gece çıkıyor gündüz sadece pide ..

anlatabildmmi kanka :cherry::rendeer:

bu arada her gece belli saatlerde site veritabanı hatası veriyor varmı bilgisi olan sebebini merak ettim uzun zamandır böyle yoksa benim pc demi sorun var :cherry::p
ne biri pide mi dedi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine sağlık İrfanım olmuşmu
bakayım
vallahi olmuş
çok güzel olmuş
ellerine sağlık.

Tek hatamız SÜRÇÜLİSAN da zira, Özür lü değil ENGELLİ arabası olacaktı,insanların engelleri özürleri olamaz bakma sen koca devlet bile özürlü kampı falan diye tabela asıyor
Özür dilemesi gereken engelli insan değil , bırakalım o vatandaş için bişey yapmayı,bunu bile düşünemeyecek kadar cahil ve basiretsizlerdir.

Kocaeli İl Temsilcisi
Ellerine sağlık İrfanım olmuşmu
bakayım
vallahi olmuş
çok güzel olmuş
ellerine sağlık.

Tek hatamız SÜRÇÜLİSAN da zira, Özür lü değil ENGELLİ arabası olacaktı,insanların engelleri özürleri olamaz bakma sen koca devlet bile özürlü kampı falan diye tabela asıyor
Özür dilemesi gereken engelli insan değil , bırakalım o vatandaş için bişey yapmayı,bunu bile düşünemeyecek kadar cahil ve basiretsizlerdir.

haklısın abi genelde düşünerek konuşmaya çalışırım fakat bilinç altımda öyle yer etmiş , zira engelli vatandaşlarımızın arabalarının plakalarındada özürlü aracı benzeri kelimeleri görmekteyim ince düşünürsek dediğin doğru :rendeer:

görkem kankim :cherry: biliyorsun dostunu bundan çok memnun olurum :cherry: hatta benim hanımı da alır gezeriz iyi olur ama illa pide diyorsan ve adam gibi pide gibi pide yemek istiyorum dersen bunun için üzülerek söylüyorum ramazanı beklemek zorundasın :)

şartlar böyle oluyor malesef normal günde pide yapamıyoruz işe uymuyor ve sorun oluyor şöyleki... ekmek 180 derecede pişiyor, pide 300 derecede hem ekmek hem pide olmadığı için ancak ramazanda ekmek gece çıkıyor gündüz sadece pide ..

anlatabildmmi kanka :cherry::rendeer:

bu arada her gece belli saatlerde site veritabanı hatası veriyor varmı bilgisi olan sebebini merak ettim uzun zamandır böyle yoksa benim pc demi sorun var :cherry::p
Olsun bizde penır ekmek yerız . mühim olan bir arada olmak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İrfan Usta. Hakikaten ustasın:cat:

O,Ustalığın yanında çırak kaldığı bir noktada...
O,bir Ahi evran Piri (Olma)yolunda:)...
Forewer Cobra :)

Forever Cobra Style...:p

w yok orda hacı...:p

gavurdan daha gavur bi gramer oldu...:p

birde turizm işindeyim diye hava atıyon...:p hac turizmi yapıyon bizde Kanarya Adalarına müşteri yolluyoz algısı yaratıyon...:santa:

ayıp değil mi hacı...yakışıyo mu...:p

al sana Tursab Kartım...daha öte turizmci olabileeerrr...:thumleft:

birde turizm işindeyim diye hava atıyon...:p hac turizmi yapıyon bizde Kanarya Adalarına müşteri yolluyoz algısı yaratıyon...:santa:

[url]http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jybh.jpg[/url]

kankam ne bu kılık :silent::queen:

ulen seninde ne iş yaptığın belli deelki yaWWWW:)
gel benim broyla tanışık edem seni...kıçımın kırık müteahhit güvenliği :):):)
Resmi görüncede büüle hava atabilçekkmisin bakiiyyymm ):)
Gözün gönlün esaslı koruma-güvenlik görsün bakiyim :)

resimler geçen yıldan kalma,şuan 2 katı daha kaslı tam 120 kiloluk bir aygırmı desem heyvanmı desem :)
1jz41.jpg
[/url][/IMG]
1jz4l.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
ya sende varya iyiki bi tahinli bi poğça yapıp verdin hee:p
birde pide yapsan ya:cherry:

istediğin pide olsun be fatihim ama ramazanı bekleyecen güzel kardeşim başka altarnatifi yok bunun yapamayacağım vaatlerde bulunursam mahçup olurum yani :cherry::rendeer:

---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:01 ----------

İrfan aga motoru aldınız mı bugün..
:)

aldık koraycım aldık yalnız edirnede fena ayaz vardı heralde hava değişimi çarptı beni bütün eklemlerim ağrıyor tabi bunun yanında güzel insanlarla seyahat etmek te iyi geldi , uykusuz olmamıza karşın özer apğabayim sağolsun hiç boş bırakmadı bizi, muhabbettte :cherry:

len bu adamı seviyorum aga sanki yakın akrabalarım sanıyorum çoğu zaman :) neyse Aslında arkadaşım pek yaygara yapma diye tembihledi emme ben gene bir resim koyayım :)

bu arada arkadaşlar sıkı bir piyanist daha aramızda bundan sonra ....:cherry: daha önceleri üye tapmıştım kendilerini emme hep kaytarıp arazi oluyodu namıssızlar :queen: bundan sonra buraya müptela lacaklarından eminim :)

neyse işte resimler koraycım ..

buda özer abimin canavarı ulem edirne yollarını bunla tepmek vardı ya neyseee:queen:

---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

ulen seninde ne iş yaptığın belli deelki yaWWWW:)
gel benim broyla tanışık edem seni...kıçımın kırık müteahhit güvenliği :):):)
Resmi görüncede büüle hava atabilçekkmisin bakiiyyymm ):)
Gözün gönlün esaslı koruma-güvenlik görsün bakiyim :)

resimler geçen yıldan kalma,şuan 2 katı daha kaslı tam 120 kiloluk bir aygırmı desem heyvanmı desem :)
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jz41.jpg[/url][/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://d1201.hizliresim.com/t/2/1jz4l.jpg[/url][/url]

allah nazardan saklasın senin bilader bu demi ahmet sana benziyo kanka fakat senin biraz daha iri kıyım halin allah nazardan saklasın maşallah diyeyim kanka ... tam badiguard hesabı adam felan dövülceği zaman gelirmi len benle birlikte :queen: yalnız kanka o spor salonuna gitmeyi çok isterdim :) spor yapmaya değil olm biraderin arka planındaki ağırlıkları görmüyonmu oy oy oy tam benim jimmy jblik :queen:

---------- Post added at 09:20 ---------- Previous post was at 09:18 ----------

yavvv metecim uyma sen bu delülere , ulem olm yapmadığın bi mok varmı senin ?????:cherry::queen: yakışır kankama ...:cat:

İrfan aga motor çok güzel duruyor..allah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşımıza.. :) özer abiyi de gördüm mutlu oldum :) aman sende hasta falan olayım deme..ben daha atlatamadım..motoru kullandın mı? nasıl canavar

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan aga motor çok güzel duruyor..allah güle güle kullanmayı nasip etsin arkadaşımıza.. :) özer abiyi de gördüm mutlu oldum :) aman sende hasta falan olayım deme..ben daha atlatamadım..motoru kullandın mı? nasıl canavar

valla ben kulanmadım fakat özer abi ile yiğit kankam bi tur attılar yerler buzmuş birde düşme tehlikesi atlatmışlar bakalım müsait zamanda arkadaş gidip alıp gelecek aynen gerçekten içimize sindi ful dolu bi motor allah güzel günlerde güle güle binmeyi nasib etsin kendisine ne diyelim hayırlısı olsun...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar