Yeni koruma demirlerinin motoru koruma etkisi oldukça düşük. Sadece şekli güzel, o kadar. Bence eski klasik koruma demirlerinden al. Hem motoru ve grenajlarını koruma işlevi daha sağlıklı, hemde takmayı düşündüğün sis farlarını daha kolay takabilirsin. Sağ ve sol üst kısmına rahatlıkla takılabilir. Yeni koruma demirinin dışa doğru bi açılımı yok. Yeni demire sis farı montajlamayı başarsan bile sanırım iki lambanında açısı oldukça dar olacak. Yani koruma demirinin dışa doğru uzun bi payı olmadığından dolayı.
Kardeşim dün sıfır dl-650 Vstrom unu teslim almıştı. Bu gün 8-10 km anayolda kullandım. Dehşet bi makine. Ama boyum 1.77 olduğu halde ayaklarımın parmak uçları değiyor. Yani cbf 150 de ayağa kalkınca tabanlar tam yere basıyor. Koltuktan bile kalkmış oluyorum. Ama v-strom bana göre baya yüksek geldi ve şehir içine girilecek motor değil. Ama ana yol ve uzun yol konfor canavarı. Arkada yolcu olmak ta çok konforlu, sürüş yapmakta. Sonra eve gelince kendi motoruma bi baktım şöyle, canım istemedi bi an binmek. Cbf 150 motorun varken yüksek cc emanet malı çok fazla benimsememek, alışmamak lazım. Yani neredeyse biraz daha kullansam motoru satıp yüksek cc bişey almak için borca harca giricemAma, tarzınıza, boyunuza, bütçenize, kullanım amacınıza uygunsa, cbf 150 den sonra geçilebilecek bence 1 numara makine.
Aslında v strom, selesi baya alçak duruyor binmedim ama uzaktan öyle geliyor, hayırlı olsun adınıza ethem iyi bir tercih, benim favorim hep cbf 600 olmuştur 1,70 boyundaki birinin bile yere iki ayağı deyebiliyor seleyede ayar yapmak mümkün hayalimdeki motor cbf 600böyle bi makinaya binince cbf şaka gibi geliyor gerçekten ama bizim motorların ,örnek bir hava filtresi 10 tl civarında cbf 600 ün 150 tl iyidir cbf 150
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
sanada hepi niv yır aga...yağ yaksada çamura batsada yan yatsada forever cbf 150 disyoun yani..dur seni bi arayayım waveni Allahın izni peygamberin kavliylen isteyem bi...
maturum yok ama klavyem var...
etoşşş sanada iyi seneler...
Kankii ayıp ettin valla hemen postaya verem ama patlarsa karışmam zira motorun yavaş yavaş gittiğini hissediyorum 100.000 olmuştur piston sekman olayına giricem yakında muaynesi yok bilesin