Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Piyanist_İrf arkadaş, öncelikle helal olsun, ellerine sağlık. Bendeniz de özellikle köyde kullanabileceğim bir römork üzerinde siftine siftine düşünüp tasarımlar planlamaktayım. özellikle derdim amortisörlü olması? Bu konuda en basit, sağlam ve hafif olan sistemde özellikle Torsiyon kolları kullanmam gerektiğine karar verdim. Elbette bu sistem de piyasadan hazır olarak bulunabilecek şeyler değil. Torsiyon Kolları ve mobilet amortisörleri olan sistem konforu sağlayacak gibi. Frenlemede ise, hazır balatalı jantları kullanmak ve bunları tahrik edecek, senin tasarladığın biçimde bir römork Ok' u düşünüyorum. Sanırım tamamını elde imal etmek gerekecek? Malzeme olarak tamamını sert alüminyum ve gazaltı... Çizimleri aktarırım bitirince. Fakat en önemli olan, deneme yanılma testlerini yaparak efektif fren ayarlarını gerçekleştirebilmek???
Tekrar eline sağlık, devamını da beklemekteyiz)
kolay gelsin inşallah istediğin römorku yapmak nasip kısmet olur
hurdacılar işe kg mantığında yaklaştığı için bazen öyle şeyler denk geliyorki şaşarsın
römorkun devamını gözüm, düzelince ve izmite gidip noksan parçaları alınca tamamlanacak ama elektirik tesisatının yapımı ve motordan extra soket çıkarma işi beni oyalayacakkki benim için en sevdiğim ve zevkli olan tarafı ,
yanları kapattıktan sonra orjinal gövde rengi boyayıp üzerine birde hondanın amblemini yaparsam ahanda olur sana honda çakması bi römork inşallah
kolay gelsin şimdiden...saygılar sunarım
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
abi serbest olan odunlar var tabiki ama ben ormandan dediğime bakma çalıktığım yerde ağaçları budama işi benim ee çıkan nevalede bana ait olduğu için sıkıntı olmuyor ama böyle birşey olsa 5 defa da 1 ton getiririm bir daha uğraşmam yani...
o zaman sanada bir römork yaparız fatihim aslanım kışın ısındıkça beni anarsın :cherry:
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:19 ----------
inşallah kanka uğraşıyorum ne var ne yok şekerim istirahate mi çekildin pek göremiyorum seni buralarda , moralim bozuluyo gözüm arıyor bi eksiklik var sankim gibin geliyor ,kolay gelsin İrfan Başçavuşum...işlevsel bişey olacak sanki...
ulem alıştırıyon alıştırıyon sonra arazi oluyon valla olmuyo böle harbi basarım fırçayı bak demedi dime :cherry: muck ...
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
[/COLOR]
kanka yeminle biliyordum tahmin ettim böle bir cevap vereceğini :cherry: ulem beni tanıyanlar tanıyo vesselam , aynen düşünsene içine bi kazan koyarız yazın haydeeenn millet beleş süt mısır burdaaaaa :cherry::queen:
havalar düzelınce gezılere bununla gelırsın. artık süt mısır mı yoksa pide mi dağıtırsın bilmem
senin galiba canın pide istiyo dostum utanma utnma söyle :cherry: ramazana ne kaldıki şunun şurasında gene yaparız be görkemim üzme sen tatlı canını