ne olcek olm gözüme çöp girdi :cherry::queen: valla kanka normalde gözlüksüz çalışmam kafamda her daim duran gözlük bi anlık gafletle gözümde sandımdı

sora gözlüğün camlarını okadar güzel sildimki :cherry: tükürdüm sildim cam sanki görünmüyor :queen:
sora taşlamadan fırlayan küçük çapak kardeş yapışıverdi , sora olan oldu zaten

mücadele daha sonra başladı dikkat etmek lazım bu gün yarın geçer bu ilk değil emme , bayaği sancılı bir durum uyutmuyor o kötü
dikkat etmek lazım ve böylece iş güvenliği ve koruma ekipmanlarının değerini bir kez daha anlamış oldum

yani bu heralde 3 cü felan olmuştur ,
5 saniyelik iş yapalım dedik allahtan canımız sağ büyütecek durum yok , ilaçlar bayağı iyi geldi şu an tek gözle yazıyorum

ama düzelecek yani kör olmayacağım :cherry:
arabayla acilden gelirken bandajlı bir şekilde keldiğim için , arabanın sağ tarafı yok , acayip sıkıntılı durum alışık olmayınca çok ters geliyor adama allahtan mesafe yakında sökmedim bandajı :cherry:
acemi gibi oluyor insan yani görüyor
allah körlerin yardımcısı olsun 5 dakka dayanamıyoruz bandaja söküp atasımız geliyor ya körler ne yapsın düşünsenize ..
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
aynen fatihim teşekkür ederim.. :cat:
abi valla benden değil, ben bişey yapmadım

çıraksız iş yaparsa öyle olur..ona dedim pazts gelirim diye yok dinleyen.. bak şimdi hasta oldu biricik kobramız
teşekkürler ardacım
görelim bakalım anya konya farketmez..yeter kisen motor al..:bounce:
neresi komik yaw ..canavar o canavar...

benim ufak touring im

l:
abi fena olmuşsun yaw..geçmiş olsun çok üzüldüm :salut:
çekiyoruz zaten.. biricik dostumuz ne hale gelmiş.. :salut:
koray pazartesi gelme şekerim pazartesi ben geleceğim izmite ve motoru teslim edecek adam lazım oradan edirneye sahadow almaya gidecez bi arkadaşla ancak sabah 7 gibi motoru bırakıp akşam saatlerini kestiremiyorum motürümü geri alacağım tabi , bu arada sana uyarmı şekerim ama sabah 7 de sana zahmet verecem .. uyarsa ?
---------- Post added at 09:42 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
İşlem tamam dostlar topiği açılacaktır....
---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:55 ----------
irfan geçmiş olsun kardeşim.....iyileşte hele su hayabusayı test edelim beraber...nede olsa tecrübelisin....yalnız bu makinacık 250 den sonra ısınıyor gibi.
neyse abi konuştuğumuz gibi hayabusa sürpriz olmadı benim için , ama sevindiğim konusuna gelince ! kardeşini biliyorsun sevdiği dostlarının mal sahabısı olmasına en az malsahibi kadar sevinir ve bu bebekle öle kısa mesafelerle gazlamayı hiç etmem ...! onu söyleyeyim kaskıma kameramı takarım yoluma da bakarım (tem):cherry::queen:
vay be şu havalar bi düzelsede bi adrenalin salgılasak agam

eskisinin dadı damağımda kaldı bi şey anlamadım 13 km yi 2 dakkada katetmeyle ve gece bi nane anlaşılmıyor ancak sana sevgililer gibi arkandan sarılmakla yetindim :cherry::queen:
hayırlı uğurlu olsun tekrardan allah güle güle kazasız kedersiz kullanmayı nasib eylesin tünal abi gerçekten çok sevindim