Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Selamun Aleykum arkadaşlar kanuni racer yok ama her parçaları birebir uyan kardeşi var bende. Göstergeler bile aynı Skygo SG 125-30 :D Olur da birbirimize parça lazım olur yardımcı oluruz :D Nasıl olsa herşey uyuyo. Bu arada geçenlerde racer 200 ün yan ve ön grenajlarını alayım dedim benim motora. Yan iki grenaj 240 Tl, ön far grenajı da 100 olur dedi usta. Yuh dedim direk tanıdık olmasından dolayı. HEmen vazgeçtim tabi. :D

dostum hoş geldım :)
yan 2 grenaja (göğüs grenajı sanırım) tanesı 204 liraydı zaten :)
çiftine 240 lira çok uygun :)
senın motorun sanıyorum su soğutmalı olmalı,
benim elimde gılera cx 125 şasisi var,
sahıbınden 300,,500 lıraya senın motorun sadece kelle motorunu arastırdım bırı şanzuman sorunlu 250 lıraya verırım dedı almadım,
biri motor kıtledı dedı almadım,

yanı o motor gayet guzel ve saglıklı bı motor,,,

anladım kolay kolay elinde kalmaz sağlam motor bizim motorlar en kötüsünde fazla yağ koyarsın oda keçelerden kaçırır bloklara sızar motorun yağ yakar o yağ bitne kadar. :D
benim motorun ben yağ yakma sorununu çözmedim motorun dişlileri berbattı yağ değiştirmek için yağğ tıpasını açtığımda yarım kilo dişli kırığı çıktı ama yinede diğer racerlardan iyi gidiyordu .d
bende sattım yerini bulunca yapıcak bişi yok.motor sohbetlerini severim faceden ekle istersen link bu http://www.facebook.com/e.sarikaya94 ekle konuşalım kardeşim .d

İyi bari o kadar kırığa rağmen motor hala gidebiliyosa bu çok güzel bir olay :D
İyi olur güzel düşünmüşsün ama ben şuan için face kullanmıyorum kardeşim. Seninde dediğin gibi face açınca da hayatımızda pek bir değişiklik olmuyor. Kızlar face hesabı olan erkeklere baksa hemen açalım ama bakmıyorlar anasını satim :D
Bu arada motor muhabbetini burdan da yaparız. Herkes motorunun sevmediği özelliklerini döksün ortaya :p

İyi bari o kadar kırığa rağmen motor hala gidebiliyosa bu çok güzel bir olay :D
İyi olur güzel düşünmüşsün ama ben şuan için face kullanmıyorum kardeşim. Seninde dediğin gibi face açınca da hayatımızda pek bir değişiklik olmuyor. Kızlar face hesabı olan erkeklere baksa hemen açalım ama bakmıyorlar anasını satim :D
Bu arada motor muhabbetini burdan da yaparız. Herkes motorunun sevmediği özelliklerini döksün ortaya :p

BENİM en sevmediğim özelliği arka kuyruk kısmı.benim motorun arka kuyruk biraz kaldırılmış ben biraz daha kaldırcam görüntü güzel oluyor :D

BENİM en sevmediğim özelliği arka kuyruk kısmı.benim motorun arka kuyruk biraz kaldırılmış ben biraz daha kaldırcam görüntü güzel oluyor :D
Amortisör ayarı yapılıyor ama o zamanda motorun ayarı kaçıyo diye biliyorum.Aynen kuyruk biraz daha kalkık olsa racing'e benzeyecek :cat:

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Dostum motordaki egzoz bi işe yaradı mı .Seste bi etkisi oluyor mu.Bi ara bende düşündüm racer'a ama pek etki yapmaz dediler. Videosu falan varsa izleyebiliriz :)

Dostum motordaki egzoz bi işe yaradı mı .Seste bi etkisi oluyor mu.Bi ara bende düşündüm racer'a ama pek etki yapmaz dediler. Videosu falan varsa izleyebiliriz :)[/QUOTE' Alıntı:
Evet yeteri kadar fark ettiriyor , video da ekleyecegim en yakın zamanda .

bende eski bir kanuni tigrina kullanıcısı olarak çok memnun kaldım çok seri,çekişi güzel ve mondial v.b. motorlardan bin kat daha güzel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyiseneler :D

çıktım gezdim biraz hafif kar yağar gibiydi :D yollar ıslaktı çok güzel kayıyor motor kalkışta :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3m karbon kaplama :D satılıyor çok ucuza 10 tl alsam 1-2 tane nereleri kaplasam yakışır :D uğraş olsun maksat

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3m-karbon-fiber-kaplama-tirtikli-127cm-x-50cm-50235855

---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

1jg7n.jpg

böyle olsa :D mesela o siyaları tabi biraz daha soluk olacak o iğrenç gri beyaz siyah yapıştırmalar olmasa daha oturaklı gözükmez mi? kendim tasarlasam keskin çizgiler 3m carbonla :)

dostum hoş geldım :)
yan 2 grenaja (göğüs grenajı sanırım) tanesı 204 liraydı zaten :)
çiftine 240 lira çok uygun :)
senın motorun sanıyorum su soğutmalı olmalı,
benim elimde gılera cx 125 şasisi var,
sahıbınden 300,,500 lıraya senın motorun sadece kelle motorunu arastırdım bırı şanzuman sorunlu 250 lıraya verırım dedı almadım,
biri motor kıtledı dedı almadım,

yanı o motor gayet guzel ve saglıklı bı motor,,,

Motor iyi ya şu ana kadar bi problem yok allaha çok şükür. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.
Racer grenajı taksam şimdi renk uymıcak sonra abes kaçcak ondan vazgeçtim bende.

öncelikle herkeze slmlar
benim çok önemli bir sorunum var gaz telinin takılması sorunu.tam 3 kere söküp taktık garenajları depoyu önce gaz telinin karbürtöre giden teli değiştirdik sonra düzenledik olmadı en son komple dğişti bir müddet düzeldi gibiydi sonra yine yapmaya başladı.bende pis benzin tahliye hortumunu açtım düzeldi sonra yine yapmaya başladı.gaz teli çok seri kendini bırakıyor sorun yok görünen tek sorun şu gazın bağlı olduğu karbiratöre giren o yuvarlak gibi halkda her söküşümüzde pislik olması sakızımsı gibi şeyler bulaşmış oluyor.

YARDIMLARINIZI ACELE BEKLİYORUM 3 KERE DEĞİŞTİRDİM SÖKTÜM TAKTIM YİNE AYNI ŞEY DELİRMEK ÜZEREYİM

sanıyorum S modellerınde motor bloğunun üst kısmından parmak kalınlıgında hortum hava fıltresıne gırıyor olmalı,
ve o boru aslında motorun içinde devirdaim eden havayı yağlı hava olarak hava filtrene görürmesi gereken hortumdur,
senın motorunda fazla yağ oldugunda yada motoru aşırı zorladıgında motor yağı köpürür,
ve o köpüren yağ hava filtrene oradanda karbüratörüne gider,
o sakızımsı yapışkan sıvı yağ köpüğüdür,
hava filtrenin dibini kontrol et,
ve yağ seviyen normal ise o motor bloğundan çıkan hortumu boşa bırak,
birde öyle dene...

sanıyorum S modellerınde motor bloğunun üst kısmından parmak kalınlıgında hortum hava fıltresıne gırıyor olmalı,
ve o boru aslında motorun içinde devirdaim eden havayı yağlı hava olarak hava filtrene görürmesi gereken hortumdur,
senın motorunda fazla yağ oldugunda yada motoru aşırı zorladıgında motor yağı köpürür,
ve o köpüren yağ hava filtrene oradanda karbüratörüne gider,
o sakızımsı yapışkan sıvı yağ köpüğüdür,
hava filtrenin dibini kontrol et,
ve yağ seviyen normal ise o motor bloğundan çıkan hortumu boşa bırak,
birde öyle dene...

Sağl serkan abi dediklerini uygulycam motorda fazla yağ yok gibime geliyor en son full boşaltıp 1 litre yağ koydurttuydm.:pale::pale:
hava filtresinin yerini biliyorum abi tam olarak nasıl temizliycem süngerimi yoksa dibinimi:silent::silent:
dibi derken tam olarak neresi bi yardımcı olursan çok makbule geçer abi:silent::silent::silent:
çıldırmak üzereyim:pl::pl::pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar