Arkadaşlar izninizle konuyu hortlatıyorum!
Servis kısmını bilemiyorum (henüz denemedim) ama satış konusunda Honda Pazarbaşı tek kelimeyle kusursuz!
Bu tür iddialı lafları çok etmem, daha önceden tanışmışlığım falan da yok, ama kötü örnekleri buralarda anlatıyoruz, iyi örneklerden de bahsedelim istedim.
Şu an sahibi olduğum Transalp motorumu Honda Pazarbaşı'ndan aldım. Motorun ilanını sahibinden.com'da görmüştüm. Telefonda Engin Pazarbaşı'yla görüştüm. Kendisi gayet açık konuştu. Motorun iyi taraflarını ve kusurlarını bir bir anlattı. Gittiğimde ilginç şekilde bana ilk olarak motorun kusurlarını gösterdi (tek tek!).
Satın almaya karar verdim, kapora bile istemediler. Ertesi gün satış yapıldı ve işlemlerle kendi muamelecilerinin ilgileneceğini söylediler. Engin Bey satışın her aşamasında telefonla, faksla, SMS ile bana bilgi verdi.
Bir aşamada tamamen Trafik Şube ile Maliye arasındaki saçma bir koordinasyon eksikliği yüzünden bir problem çıktı. Pazarbaşı Motor'un, motorun asıl sahibinin veya benim hiçbir kusurum olmamasına rağmen bürokrasi yüzünden işler biraz sarpa sardı. Bu durum karşısında Engin Bey'in ne kadar çabaladığını çok net olarak gördüm. İyi ki işlemleri ben değil de onlar yapmış! (Bunları ilk kez bir satıcı için söylüyorum, inanın bana!)
Sonuçta şunu öğrendim ki
bu piyasada kazıkçı, üçkağıtçı, çakal satıcı tayfasının yanında işini hakkıyla yapan, efendi insanlar da var; ve bu insanlar da böyle olumlu yorumları hak ediyor.
Dediğim gibi, servisini deneme şansım olmadı ama servise de satıştaki kadar özen gösteriyorlarsa çok çok iyi olduklarına eminim.