Cbf1000 in eksileri dediğim gibi yakıt oranı şehir içinde oldukça artıyor. Gerçi bütün motorlar şehir içi trafiğinde fazla yakar. Hesabımı tl olarak değilde daha cok km olarak yaptım.
Örnek vermek gerekirse; 1 depo benzin ile şehir içinde kullanıma bağlı 200-230 km arası ışık yakıyor. Bu da geride 4 litre benzinin kaldı anlamına geliyor. O da yaklasık 50-60 km yol gidiyor.Toplamda 250-270 km yol gidiyor
Şehir dışında 150 km\s in altına düşmememe rağmen 300 km de ışık yaktı. 350-360 km de benzın bıttı. Birde sakın kullanabılseydım (100-120 km\s)cok rahat 400 km yol giderdim.
Er6f in deposu 15.5lt Cbf 1000 in deposu ise 20 lt. iki motorda 1 depo benzın ıle km bazında hemen hemen aynı yolu kat edıyor. Fakat depo hacımlerını hesaba kattıgımızda Cbf 1000 20 litre ile 250 km gıderken er6 f 15 litre ile 250 km yol gidiyor. Kısacası Cbf 1000 er6 dan 4 litre daha fazla yakıyor.

Bu kadar guvenlı, konforlu ve güçlü motordan da daha az yakmasını beklememek lazım.
Şunuda belırteyım 1000 cc motor olmasına ragmen , özellikle uzun yolda 600 cc lik racıng makınalardan cok daha az yakıyor. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz cbf 1000 e kavusursunuz.
"
Benım suan maddı imkanlardan dolayı motorumu satma olasılıgım var. Hiç istemıyorum ama kafayı yedırtırlerse satabılırımde. Fakat "sattıgımı varsayarak yazıyorum" yerıne alabılcek bı motor begenemedım, yanı yerıne baska motor koyamadım. İnşallah satmama egrek kalmadan sıkıntılarımdan kurtulurum.