Herkese selamlar...7800 k.m.'ye geldim...bakım ve kazadan sonraki mecburi tamir hariç motor kaya gibi...fakat kaza yaptıktan sonra verdiğim servis nerdeyse beni motordan soğutma aşamasına getirdi, neyse ki yoğun baskı trafiğiyle savaşı ben kazandım...servisin ismini versem yasak mı değil mi bilmiyorum ama kuruçeşme taraflarında olan bir motor satıcısı-servisi...allah kimseyi oraya düşürmesin...yasak değilse isminide vermek isterim...adamlar sadece parça değiştirecek ama onu bile zar-zor becerdiler...neyseki ordan motoru aldıktan sonra merkez motor'a götürdüm ve engin abiler motoru bakımıyla beraber aynı ilk gün aldığım kıvama getirdiler...kuruçeşmedeki servisin uzmanlık alanı sadece ayna takmakla sınırlıydı sanırım=) kaskonun değerini yaptığım kazadan sonra net olarak anladım...sol tarafa yatan motorumda; sol ayna, ön çamurluk, farın olduğu bölge, gidon, arka çantanın takıldığı parça, ayağımızı koyduğumuz siyah sert plastik, sol elcik, fren kolu ve siperlik orjinal parçalarıyla değiştirildi...farın olduğu kısmı eksper temin etti, diğer parçaların fiyatı toplam olarak 1.700 liraya denk geldi...farın olduğu parçayı eksper temin etmese, sanırım hasarın maddi boyutu 2.400 lira olacaktı ve bu hasar sadece saydığım parçalardan kaynaklanıyor...tekrarlamak gerekirse, motor kaza ve bakım harici çivi gibi olarak yoluna devam ediyor...benzin ışığım 180 km'de yanmaya başlıyor...sanırım 210 km'de tam olarak biter gibi düşünmekle beraber, ışık yanar yanmaz alıyorum...sürekli eco modda kullanıyorum ama eve dönerken büyük bir trafikle mücadele ediyorum...sanırım bunun etkisi benzin tüketiminde oldukça etkili...ve sormak istediğim, ben motorumu açık alanda bırakıyorum...sabah 5.50 gibi kullanmaya başlıyorum ama ısıtmadan binip gidiyorum...acaba kısa süre ısıtmam gerekli midir...