Tam koruma / Budalaların korumaları

Arkadaşlar gezinirken bir resme rastladım çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :). Çeviriler bana aittir elimden geldiğince çevirmeye çalıştım. Hatalarım olabilir varsa gözümden kaçan birşey lütfen düzeltin.

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
budala = apache :) güzel bir noktaya değinmişsin tebrikler...

Hakikaten budalaların korumaları :) Ankara'nın soğuğunu bilen bilir.Bu soğukta bile kasksız dolaşıyorlar inatla.Allah Ankara'yı bu apaçilerden korusun :)

Çok güzel resim.:) Hatta çerçeve yaptır duvara as.Özellikle apaçiler sorunca gösteririz. :) Teşekkürler.Paylaşım mükemmel. :)

Sağdaki resmin fazlası bile var hatta Aynalar budala tarafının aynalar büyük ihtimalle iptaldir şeklinin bozulduğunu düşündükleri için biraz abartırsak farda bilimum kaplama hatta bazen sinyal iptali bile söz konusu olabilir :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Parmak arası terlik ile vitesli motor kullananlar,hiç mi ayakları acımıyor hep merak ederim :queen::queen:

dün istanbul gerçekten çok soğuktu ama oturduğum muhitte bir yamyam (apaçi değil) inatla şapkayla sürüyordu.
Eğer burdaysan sana sesleniyorum anan baban hiç bir şey demiyor mu? Elalemin babası motora kızar bunların ki aşmış olayı.:)

daha güzel anlatılamazdı. bu arada iyi yakalamışsın haydar.
ben kaskla bıle vızoru actıgımda yuzum donuyor. bu apaçiler nasıl kasksız motor kullanıyor Anlamıyorum .

Eline sağlık,

Merak ettim;

"The more you know, the better you drive" mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar