Tam koruma / Budalaların korumaları

Bende pantolon yerine mafsallı dizlik var ama bu Full Gear diye gösterilen şeylerden fazla olarak bir de bellik var. Ne kadar çok koruma ekipmanı takabilirsek o kadar iyi. Çok kısa mesafelere bile en azından kask mont eldiven ile gidiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel paylaşım, emeğine sağlık...

Hocam emek harcamışsın eline sağlık.

Aslında belki bunu afiş olarak bastırıp motosikletle uzaktan yakında ilgisi olan her yere astırmak lazım... benzinciler dahil.

En azından araba kullananların da motosiklet konusunda bir fikirleri olur ve görünmez olmamızı azaltır.

Çok güzel paylaşım, bu apaçileri anlamak mümkün değil, bu soğukta bile inatla kask takmazlarya ne diyelim, onları anlamak için seviyelerine inmek lazım :)

dün akşam iş çıkışı 2. köprüden evime dönerken (trafiğin en yogun oldugu saat) bi ara yol aclılır gibi olmustu ve bende en sol şeritte 90-100 arası bir hızla şeritle beraber akıyordum, scooterlı bir ağbi bir anda cizgiden makaslıya makaslıya geçti beni, ağbide sadece bere, gözluk ve normal bir kaban vardı. tehlikeli sürüşünü geçtim o an için "bu adam hicmi üşümüyor" diye düşünmeye başlamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar