Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

yok be kankam.. sana şaka yapıyom.. ama sakaryalı bi tane varya .. allah eline düşürmesin.. adam heryerden çıkıyor.. seni antalya ya nasıl aldılar..hadi antalyaya girdin otele nasıl aldılar şaşırdım walla :queen:
kanka onlara parayı bastım kırmızı halı serdiler zaten diğer aktiviteleri saymıyor animatörler sıraya girdi ex aşklarım benim onlar:cherry:
senin giremediğin bi yer varsa bana söyle ben seni içeri aldırırım...:cherry:
bizde ikna kabiliyeti var hemde en üst seviyede:queen:

---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

Allahtan şuan yok..rahatım :)
o online oldumu baba kaçar :queen:
benden kaçamassın yakalarım seni ışık hızında ybr var altımda hemde yuvarlak far:flower:

F54

beni geçermisin ya güldürme beni:queen:
yaza bol bol yarış yaparız nede olsa uzun yollar yapacağız kısmetse :wiinkk:

yolla kanka farketmez... bizim diğer yarımız antalya lı :queen:

kanka şuna baksana http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-manisanin-incisi-53297595/detay/

şununla irtibat geç tam sana göre fatihim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-piyasanin-yari-fiyatina-50-tl-68188640/detay
1.ci linkte motor çok temiz ama kafama takılan ön çamurluk üstündeki yamaha çıkartması nereden bulunuyor bana lazım değişik boylarda
2.ci linkteki sakalın mavisi varmı acaba bide renk tutuyormu acaba??

2 ay içinde 1000 lira alacağım gelecek. inş 2012 model alacağım ben de.eski ybrem siyahtı.şimdi çok kararsızım renk konusunda. bir de zam gelmez inş yılbaşından sonra.
maa lesef sana kötü haber vereceğim zam geliyor aslında siparişini verdiğimiz 2012 model ybr yi yarın almaya gidecektik ama hava öyle böyle değil satın alırken yaptığımız görüşmede 4350 civarı dedi yetkili bilgine !!

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

beni dinlersen eğer imkanın varsa git yapı krediye anında kredi veriyorlar zama kalma ama şuda var hani deve kaçpara 1pul kalsın aradan zaman geçer deve kaçpul 100pul alalım hesabı

F54

koray abi meydan okudun resmen fatih abiye şimdi seni geçerse görürsün bak :p çünkü fatih abi cbf geçmiş adam :cherry:

bak dediydim seni motoru motor olarak bile görmüyor :p
abisi koray abin motoru 7 devirden yüksek devirde kullanmıyor ki... ben hiç acımam kaç devir yaparsa yaptırırım:cat:

servıste de parçacilarda da çifti 120 lira çok dişli qüzel bir lastik ben memnunum..takmaya da para vermiyorum zaten lazımsa temin ederiz burdan sök 2 jantı qel :)
Tamam teşekkür ederim ilgine hocam eğer buradan çözemezsem işimi gelir oradan temin ederiz jantları sökmeye gerek yok bana lastik olsa yeterli :cat:

---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

buda çantanın nasıl açıldığının resmi şimdi çektim sizin için
http://img841.imageshack.us/img841/2179/hpim0204x.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/6382/hpim0205m.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/5233/hpim0206a.jpg

Teşekkürler abi ilgine fakat gördüğüm kadarıyla orjinal bi yan çanta kadar kullanışlı değil (en azından benim için) hacim yeterli değil yani fakat genede kafamda bazı projeler oluşturdun ilerleyen zamanlarda paylaşırım sizlerle :bounce:

F54

aynen kanka temizmiş .. yakışır sana :)
ama neden kıskançlık yaptın renk konusunda :)
o sadece misal ben kırmızı alırım zaten mavi kullandım siyah zaten kullanıyorum ilk sırada kırmızı sonra füme olabilir ama illaki kırmızı olsun isterim şöyle yakışıklısından...

F54

ya fatih para dürtüyor(kenarda 1000 tl var da:cherry:) benim motorda bi sıkıntı yok maşallah ama işte yeni kasa yeni heyecan kırmızı olabilir ama ustama sordum bence senin motor satılacak motor değil sadece kasa değişikliği için satma güzelim motoru diyor ama beni de şeytan dürtüyor(koray):queen:

ya fatih para dürtüyor(kenarda 1000 tl var da:cherry:) benim motorda bi sıkıntı yok maşallah ama işte yeni kasa yeni heyecan kırmızı olabilir ama ustama sordum bence senin motor satılacak motor değil sadece kasa değişikliği için satma güzelim motoru diyor ama beni de şeytan dürtüyor(koray):queen:

bence abi tekrar ybr alacaksan hiç satma şeytana da bir besmele çek uzaklaştır yanından :p ama başka bir motor alacam dersen o ayrı yoksa gerçekten değiştirmeye değmez

benim motoru satarım sana yabancıya gitmesin.. itina ile kullanılmıştır.profesyonel rodaj yapılmıştır.ekstraları oldukça fazladır.motor hor kullanılmamıştır :cherry:

benim motoru satarım sana yabancıya gitmesin.. itina ile kullanılmıştır.profesyonel rodaj yapılmıştır.ekstraları oldukça fazladır.motor hor kullanılmamıştır :cherry:

bak şeytanın dürtmesinin sebebi ortaya çıktı fatih abi sen kanma bu şeytana dediğim gibi besmele çek devamlı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar