Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Spreye gerek yok şöyle sert kokulu bir kolonya iş görür. Kedilerin en nefret ettiği şey kolonya parfüm.
Ama ayak kokusuna bayılıyorlar.

İşe yarıyorsa güzel ama kolonya uçar. Her gün seleyi kolonyayla mı silecez? :silent:

Alarmı hangi marka takacaksın bilmiyorum ama ben daha önce taktığım alarmın montajını forumda paylaşmıştım istersen bi incele:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-...osung-gv250-alarm-montaj-resimli-anlatim.html
Eline sağlık, açıklayıcı bir yazı olmuş;)

castrol bile sıçratıyorsa, gerisini sen siz düşünün :queen:

şu maaşı alayımda kapıcam würth'ü..
Benim de gaz yağı ve zincir yağı almam lazım. Zincir zaten kötü durumda; en azından değişene kadar temiz tutayım dedim ama zincir yağlarını araştırmaya başladım kafam iyice karıştı. Bildik markaların (castrol, shell gibi) herkes çok sıçrattığını söylüyor. Kimisi 90 numara dişli yağı önermiş ama sıçratma olarak Castrol'den daha az olacağını zannetmiyorum; sadece daha ucuz olur gibi. Sıçratmaması ve toz toplamaması için teflonlu zincir yağı öneriliyor. Sırasıyla Würth>Motul>Berner>Repsol>Motorex>Arexons var galiba kalite olarak. Onların da en ucuz ve 200ml olanı 15TL. O kadarcık yağa da çok bence o para:)

Günaydın metrobusten merhaba :) Hasan abi ordamisin
Gv sinden sokulan olmaz :) serviste bile olsa özlersin :)

Motosikleti
Honda sh125
Linkteki bağlantı aparatını aldım Uğur,

bugün İstanbul içine inip kestirecektim cam ama yağmur bastırınca geri döndüm :)

Hasan abi'nin neden otobüsle işe gittiğini daha iyi anladım, pırıl pırıl parlayan motosikletim çamur içinde kaldı :jocolor:

http://www.anesmotor.com/?urun-668-Givi-Honda-Shadow-On-Cam.html

günaydın öncelikle otobüse devam :p
PAZAR günü hava iyi olacak heralde ozamana kadar sabır :)

necati benimki hala pırıl pırıl :)

önceden TVS APACHE vardı bende ne yagmur ne camur banamısın demıyordum gök gürülderken simsek cakarken yola cıkıyodum yagmurda cabas :)
ama gv ye kıyamıyom :)birazda yaslandım galiba :)
herkese hayırlı cumalar hayırlı işler
PAZAR GÜNÜ NABIYOZ :p

---------- Post added at 08:25 ---------- Previous post was at 08:23 ----------

Günaydın metrobusten merhaba :) Hasan abi ordamisin
Gv sinden sokulan olmaz :) serviste bile olsa özlersin :)

günaydın sende dogru yolu buldun sonunda :p
METROBÜS KARDEŞLİĞİ :p

PARDON BEN HALK OTOBÜSÜ TAKILIYODUM :):)

Son düzenleme:
gv 250 nin 2008-2009-2010-2011 model hiç satılık yok..2011 den iki tane var sanırım ama 2 tane nedir yani?
Millet sezonu mu bekliyor anlamadım...
Sezon başı fiyat artışı ne kadar olur acaba?

Aynen yaaa. Pazar günü hava iyi olursa bişeyler yapalım arkadaşlar. Sıkıntıdan patlayacaz artık :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim de gaz yağı ve zincir yağı almam lazım. Zincir zaten kötü durumda; en azından değişene kadar temiz tutayım dedim ama zincir yağlarını araştırmaya başladım kafam iyice karıştı. Bildik markaların (castrol, shell gibi) herkes çok sıçrattığını söylüyor. Kimisi 90 numara dişli yağı önermiş ama sıçratma olarak Castrol'den daha az olacağını zannetmiyorum; sadece daha ucuz olur gibi. Sıçratmaması ve toz toplamaması için teflonlu zincir yağı öneriliyor. Sırasıyla Würth>Motul>Berner>Repsol>Motorex>Arexons var galiba kalite olarak. Onların da en ucuz ve 200ml olanı 15TL. O kadarcık yağa da çok bence o para:)

Castrol alabilirsin. Hiç sıçratmıyor diyemem ama çok fazla da sıçramıyor. Yağladıktan hemen sonra kullanmazsan daha iyi olur hatta. Dişli yağını hiç deneme. Zincire sürdüğün yağ bir kaç km sonra olduğu gibi janta transfer olur. :)

Apache nasıl genel olarak?
yakıt tüketimi? yedek parça? ikinci el piyasası?

günaydın öncelikle otobüse devam :p
PAZAR günü hava iyi olacak heralde ozamana kadar sabır :)
necati benimki hala pırıl pırıl :)
önceden TVS APACHE vardı bende ne yagmur ne camur banamısın demıyordum gök gürülderken simsek cakarken yola cıkıyodum yagmurda cabas :)
ama gv ye kıyamıyom :)birazda yaslandım galiba :)
herkese hayırlı cumalar hayırlı işler

Dün koydum satılığa , model yükseltmeyi düşünüyorum.
Etrafında arayan varsa irtibata geçelim :)

Apache'yi kısa mesafeler için ikinci motosiklet olarak düşünüyorum.
Tabi öncelikle ilk motosiklet olayını halletmem lazım :)

genel olarak fıstık gibi motor o kadar yol gittim banamısın demedi :) yedek parca sorunu yok dıye bılıyorum ben bırakalı bi sene den fazla oldu ama alnır bi motor ben kullandım hosumada gitti

motoru satısa koymussun apachemi dusunuyon yoksa:p GEZERKEN GÖRDÜM
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-model-aksesuarli-honda-shadow-68458672/detay

Günaydın millet,

Pazar hava güzel olacak umuyorum bu sefer:)
Bizim burdaki motorcuda Würth zincir yağı 40tl Berner 25tl nasıl sizce fiyatları? ben bilmediğim için kazıklanmak istemiyorum.
birde bir kutusu kaç yağlamayı götürüyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günaydın millet,

Pazar hava güzel olacak umuyorum bu sefer:)
Bizim burdaki motorcuda Würth zincir yağı 40tl Berner 25tl nasıl sizce fiyatları? ben bilmediğim için kazıklanmak istemiyorum.
birde bir kutusu kaç yağlamayı götürüyor?

Fiyatlar normal, piyasa fiyatı. Kaç yağlama yapacağını hiç hesaplamadım. Ama herhalde 8-10 yağlama falan yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar