slm arkadaslar siteye fotoğraf yükeyemiyorum yardmcı olurmusunuz.
Eyv dostum çok sağol)En kısa zamanda seninde böyle xenonlu fotoğraflarını bekliyoruz..
honda cbf im için kapora yatırmaya giderken bankanın önünde arabama çarpıp kaçtılar lanet olsunn motor hayalim gene yattı anlaşılan bi üç ay daha motorsuzmmm(
@crux2006 depo grenajındaki düğmeler ne işe yarar?
2011 öncesi,(şarj dinamosundan elektriği alan) kullanıcı arkadaşlardan xenon takan varsa ;
-UZUN
ve
- Selektör bağlantısını nasıl yaptınız?
malum kısa için aküden direkt hat almak OK. ama farı uzuna yada selektöre alacağınız da tetik işlemini yapmak için gerekli müdahale zor olcak gibi geliyor ama yapan varsa açıklarsa sevinirim.
merhaba,
mercekli xenon uygulaması yapmıştık cbf150'me, selektör direk aküden alıyor fakat uzun kısa düğmesi alternatörden alıyor. sol kumanda düğmesini sökerek uzun kısa düğmesinin uzununu selektöre lehimleyerek aştık problemi. işinin ehli bir elektronikçi olması yararınıza olacaktır
edit: konunun linkini buldum: http://www.motosiklet.net/forum/mt-...018-cbf150-mercek-xenon-ve-angel-montaji.html
ben önermem sen anese kurban ol ben hyosung un servisini görünce anladımŞirinevler otoseveri nasıl bilirdiniz? Anes uzak kaldığından artık oraya geçmeyi düşünüyorum
2kere gitim hem ilgi alaka anesten falan daha berbat hem servisi daha küçük hem yol ustunde sıkış tıkış geldi zevk senin mal senin yaz olsa yol olsun nolcak gez derdimde havalar soğuyorOtoseverin kötü yanları ne anese göre
mercekli zenona katılıyorum durolarsa kuru havalarda temiz asfalta iyidir fakat ıslak yollarda berbattır kumlu taşlı yollara girme bile bi frenle atar senipcx de güzel motordur rahattır
cbf alacaksan 46 lık çanta almalısın, mercek zenon kit taktırabilirsin, durolar dan benim bi şikayetim yok ama karar senin46lık çanta olucaksa yan koruma demirlerini taktırmalısın görsel açıdan iyi olur.demir taktırmıyacaksan k35 lik çanta almalısın.