lifan cok yakıyo. mondial al sen ama snappy sfcx al mfh değil. hem de daha ucuz.
çok mu yakıyor aksine 3 subaplı olduğu icin daha az yakıt sarfiyatı diye reklam yapıyolardı ne kadar yakıyor 100 km de
lifan cok yakıyo. mondial al sen ama snappy sfcx al mfh değil. hem de daha ucuz.
ya rahatlık hız falan o kadar onemlı değıl bana hangısı daha sağlam masrafsız o lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
yanı aldığım zaman bana 1 sene hıc masraf cıkarmasa yeter sonra arabaya geccem zaten
1 sene nedir yahu. eşşek alsan 1 sene idare eder seni. al birini gitsin. en yakın hangisinin servisi ise onu al. lifana 1 yıldır biniyorum yaklaşık. 100kmde 12lira benzin yiyo su anda.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
yakışıklı, seri, gazı vermemle 90 a cıkması bir oluyor hiç duraksamadan 90 a kadar geliyo. ben daha yukarı çıkmıyorum çünkü müthiş bir şekilde güvensiz hale geliyo alet.
sen motoru sıfır mı almıstın ?
tmm da bu forumdakı konusmalara gore herkes mondıalden ustun tutuo bu motoru sımdı de ıkısı aynı dıosun .s mondıalın kaportalardan cok sıkayet var sızın lıfanlarda oyle bı sorunla karsılastınız mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------
Mondialden üstünlüğü 3 sübaplı olması diğer yanları kaporta v.s mondialle aynı