Lifan tay 100

Arkadaşlar 1000km oldu benim motor 14tl benzin ile 130km gidebiliyorum.
Şimdiye kadar kayda değer bir sorun yok çok şükür.
Fakat arka amörtisörlerden vik vik ses geliyor yaylandıkça, servise soruyorum gelir o kadar ses diyolar, aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varsa bi el atalım şu amörtisörlere :)

Arkadaşlar 1000km oldu benim motor 14tl benzin ile 130km gidebiliyorum.
Şimdiye kadar kayda değer bir sorun yok çok şükür.
Fakat arka amörtisörlerden vik vik ses geliyor yaylandıkça, servise soruyorum gelir o kadar ses diyolar, aynı sorunu yaşayan ya da çözümü bilen varsa bi el atalım şu amörtisörlere :)

kardeş o ses amortisörlerin bağlantı yerinden geliyorsa çözümü basit bağlantı yerlerini sökecen arada lastik var oraya gres sürecen takacan ses flan kalmaz tabi dediğim gibi bağlantı yerinden ses geliyorsa

arkadaşlar ben bugün aldım lifan cup motor hakkında fazla bir bilgim yok ilk motorum ayrıca önerileriniz nelerdir yazdıklarınız da anladığım kadarıyla motoru açmam gerekiyor bunun için de ilk 1000km de 40ı geçmemem lazım peki sonra ne yapmam lazım :)

Hayırlı olsun kardeş güzel tercih haa bu arada bende satıyorum lifanımı haberiniz olsun millet büyütmem lazım :)

Arkadaşlar benim lifan 11300 km oldu maşallah geçen hafta 2 kişi 200 km yol yaptım güç hala aynı sadece motoru ilk çalıştırması biraz zor oluyo karbüratörle ilgili sorun var gibi

İyi olacak hesaplar tutarsa şehir içi gezi için... 90kmde şimdi ısınınca sibop sesi yapıyo servise uğradım rodaj bakımında keseriz sesi sibop ayarı yaparız dedi...

kardeşim sana tavsiyem 5000 km den önce sibobları fazla sıkılaştırtma hafif şıkırtı gelmesi gerekiyor 3 siboblu ollduğu için bu arada bu motorlarla 45000 km gidenler duydum

Dün saat 12:00 itibari ile Lifanımı sattım 2543 km boyunca beni hiç üzmeyen "İrfan" ıma yeni sahibi ile mutluluklar 10089 km de bana yol arkadaşlığı yapmak üzere aldığım YBR em " Rafi" ye hoşgeldin diyorum arkadaşlar :)

Kardeşim pazartesi günü bende aldım lifan 100lük cup gerçekten süper :D memnunum . herkese tavsiye ederim ..

Bugün içimden geldi ibre göstergenin kırmızı kısmına gelmişken karbüratörün alt tahliyesinden benzinin tamamını boşalttım 1litreye yakın çıktı... Benzinliğin bahçesinde pet şişeye saldım bunu da belirteyim.. kapaktan baktım 10 gram falan ancak kalmıştır boşalmayan kısım... doldurdum full silme 4 litre 025gram benzin aldı deposu... temiz taze benzin iyi geldi içindeki karışık istasyonlardan alınma benzini diğer motoruma (MZ) koydum o götürür... :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar