Öte yandan görünüş olarak çok başarılı buluyorum , şaftlı olması da başka bir artı bence.
Merhabalar dostlar. siteyi ve forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum. artık üye olmanın vakti geldi diye düşündüm. Hyosung zamanından beridir GV250 sahibi olmayı çok isterdim. Konuyu başından sonuna okumuşumdur. Şu an gümüşhanede yaşıyorum, 30 yaşındayım. aslen izmirliyim. bu yaz tayinciyim. izmir yada memlekete yakın bir yere gidince bir GV250 sahibi olmayı istiyorum. hiç motorum olmadı lakin yıllardır motorsiklet dünyasını takip ederim. scoter dışında motor sürmedim. ehliyetim var. inşallah en kısa zamanda bende motosiklet dünyasına motosiklet sahibi olarak dahil olurum.
Biran önce toparlanda havalarda düzelsin hepberaber gezilere çıkalım...
Hee bu arada Armağan hala haber yokmu bu orta sehpadan ya :silent:
Hoş geldin uğur otobüsten sevgiler sen erkencisin bugun![]()
Sen orta sehpadan ümidi kes. Bu akşam aklıma süper bir fikir geldi. Sizin markette de görmüşsündür. Şu paletleri kaldırıp götürmek için tekerlekli forklift benzeri şeyler var. Onlarla kaldır motoru.Ben yarın deneyebilirim. Bizim depoda görmüştüm. :mrgreen:
herkese iyi akşamlar...
tüm arkadaşlarıma sevgiler,büyüklerime saygılar![]()
transpaletten bahsediyorsun :mrgreen: hergün kullandığım şey zaten :queen: ama o zımbırtıyla bizim motorun neresine sokup kaldıracaksınki ? 2 ayak aralığının genişliği uzun kalır bizim arka tekerin mafsalına kıyasla..
ki hadi oldu diyelim, zinciri temizlemek için eve transpalet mi getircez :queen:
Birde bu zincir ayarı için 23 numara anahtar lazım..alttaki tamirciden kullanıyorum ama kendim almam lazım..bauhouse falan baktığımda fiyat çok uçuktu..
Evet transpaletmiş.Ben mafsaldan değil yan taraftan altına sokup kaldırmayı düşünmüştüm ama ortalama kaldırma yükseklikleri 20-25 cm. Bizim motorun da 15 cm yükseklikte olduğunu ve amortisörlerin de salınma payını hesap edersek lastiği yerden kesmeye yetmeyebilir.
Boşver ben de o alttaki tamirciden kullanıyorum. :queen:
Geçen hafta zinciri germek niyetiyle o somunu açmayı denediğimde başaramamıştım. Nedense fazla sıkışmış, somun da eskiden beri yalama olmaya meyilli bir şekilde olduğundan açmışken yenisiyle değiştireyim deyip iş çıkışı geçerken sizin oradaki paçacıdan somun alıp gittim senin tamircinin yanına. Dedim ben bunu açamıyorum bir yardım et. Sağolsun benim anahtara dokunmama fırsat vermeden 5-10 dk. uğraş sonucu somunu söktü, zinciri de ayarlayıp yeni somunu taktı.
Ama işin kötü tarafı, daha önce 23 anahtarla açılan somun, değiştikten sonra 24'le açılmaya başladı. İç ölçüsü aynı olan somunun dışı niye aynı olmaz ki? Önceden ne güzel arabanın bijon anahtarıyla açıyordum. Bijon anahtarlarında en büyük 23 olduğu için o imkanım kalmadı. Neyse ki atölyede her türlü anahtar var.![]()
vayy vayy baksen , buralara geliyonda haberimiz yok ( gerçi düne kadar hep kapanıştım istesende göremezdik birbirimizi )
şaka bir yana da cidden bana o anahtardan lazım.. bu aralar dur-kalk çok yapıyorum malum zincir bollaşıyor..senin şu motoay'dan aldığın yağdan aldım bugün..zaten castrol diye milletin övdüğü yağ bile her yere sıçrattıktan sonra artık benim için markanın bir önemi kalmadı (würth hariç )..sırf anahtarım yok diye yağlayamadım bugün zincirimiale: sonra daha da bollaşacak hiç gidemicem..
Ben geldiğimde sen yoktun.
Tamirci açık değil miydi? Niye geremedin ki zinciri. Anahtarı da ben bir kaç ay önce Koçtaş'tan 7 ya da 8 TL'ye almıştım. Bauhaus'da yanlış hatırlamıyorsam en ucuzu 25 TL falandı.
arkadaşlar....yok yaa benim için en iyisi galiba gv250.....Önümüzdeki sezona yeni bir motorla girmek isteyen yokmu?? ISRARLA HERKES GV250 mi diyor???
rıdvancım hayırdır?küstük mü kardeşim yoksa benim mi haberim yok :wiinkk:
bilmem bir anda öyle geldi,yada benim psikolojim bozuluyor iiceöksüz gibin kaldım motorsuz zaten
r: