Bilinmeyen Uygulama

arkadaşlar görmüşsünüzdür mutlaka bazen bir dosya indirisiniz özelliklerini tıkladığınız da bilinmeyen uygulama yazar. çift tıkladığınızda uygun programı kullanmak için web hizmeti kullanmak veya listeden bir program seçmek diye iki seçenek çıkar:mrgreen:

şimdi ben listeden bir program seçtim diyelim ama bu program dediğim dosyayı açmadı. örneğin media player diyelim ama media player bunu yürütemedi ama simgesi değişiyor ve tekrar özellikleri tıkladığımızda bu sefer orda media player diyor.

şimdi benim merak ettiğim burayı tekrar "bilinmeyen uygulama" olarak değiştirmek ve dosyanın simgesini eski bilinmeyen uygulama simgesi haline dönüştürmek mümkün mü:pr: :cherry:

Super Moderator
O değilse bile atadığın programı değiştirmek mümkün, açacağın uygulamaya sağ tıklayıp Birlikte Aç'ı seçersin, sonra Program Seç'i, ve yenisini seçebilirsin.

Sanki yine Bilibmeyen uygulama durumuna da getirilebiliyordu ama...:silent:

yok ben programı değiştirmek istemiyorum tekrar bilinmeyen uygulama olmasını istiyorum

teşekkürler yinede:rendeer:

bilen yok mu:pale: :salut:

Son düzenleme:
Registry kaydından değiştirebilirsin ama karışık (ve gereksiz) bir işlem.

simgenin uzerınde sag tıklayarak birlikte aç ı tıklıosuun ordan program seç
eger sag tıkladıgında birlikte aç sekmesi çıkmadıysa ctrl yada shift oda olmadıysa alt tusuna basılı tutarak sağ tıklıosun aynı anda yanı.
sanırım sonunun hallolucaktır.

kütük biliyosan söylesene yaww. neden böyle yapıyosun:queen:

metal morgue sen kendi yazdığından bişey anladın mı allahaşkına:mrgreen:

ya arkadaşlar sahiden lazım geyik yapmıyorum bilen varsa doğru düzgün tarifediversin

Program seçim ekranının orta altındaKİ kutucuğu işaretlemezsen dosyan yine bilinmeyen olarak kalır. Sadece 1 seferlik seçtiğin program ile açmayı dener. Eğer o kutuyu seçili bırakarak bi program seçersen dosaya ikonu dediğin gibi değişir. Bunun dışında windowsta dosyaların bu tip ayarı herhangi bir klasör açıkken Araçlar/Klasör seçenekleri/Dosya türleri kısmından düzenlenebilir. Bir bak bakalım..Umarım çözüm olur sana..

Başlat-çalıştır'dan regedit yaz, üstteki menüden bul kısmına istediğin uzantıyı yaz, arat. Bulunca o uzantıyla alakalı bazı (görmeden anlatamam) satırları sil.

%50 windows çöker, %50 bilinmeyen uygulama olur :p

mr wish hay allah razı olsun ya valla dediğin yerden yaptım oldu:rendeer: :queen:

araçlar - klasör seçenekleri - dosya türleri nden:cherry:

ilgilenen bütün herkese çok teşekkür ederim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hort :mrgreen:
adamın diski uçtu bilinmeyen pc oldu :mrgreen:

zuahahah klavyene sağlık musti çok doğru söyledin:mrgreen:
yollarsın bu kardeşine bi sata2 dedik ama diskimizi yaladık musti:p :queen:

arkadaşlar görmüşsünüzdür mutlaka bazen bir dosya indirisiniz özelliklerini tıkladığınız da bilinmeyen uygulama yazar. çift tıkladığınızda uygun programı kullanmak için web hizmeti kullanmak veya listeden bir program seçmek diye iki seçenek çıkar:mrgreen:

şimdi ben listeden bir program seçtim diyelim ama bu program dediğim dosyayı açmadı. örneğin media player diyelim ama media player bunu yürütemedi ama simgesi değişiyor ve tekrar özellikleri tıkladığımızda bu sefer orda media player diyor.

şimdi benim merak ettiğim burayı tekrar "bilinmeyen uygulama" olarak değiştirmek ve dosyanın simgesini eski bilinmeyen uygulama simgesi haline dönüştürmek mümkün mü:pr: :cherry:

sorry sir...whatttt:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar