harley-davidson müzesi fotoları yeğenimin objektifinden...

http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/harley-davidson-muzesi-aciliyor

ilgili başlıkta willie davidson'ın ne demesini bekliyordunuz
pist'te giden bir motor heykeli yapamazdı.cünkü indian motorları boardtrack tabir edilen pistlerde harley'den üstündü
yamaç tırmanışı yarışlarında ise sürücüdenmi artık , motordanmı(detaylı bilgiye sahip degilim)HD sampıyonlukları cok daha fazla
tarihe bir göndermede yapmıs olabılırler.dedigi gibi herzaman hedefinin yuksek oldugunu gosteren bır anlamda yuklenmıs olabıllır
Sampiyonluklar konusunda eminim buraya koleksıyoner aynı zamanda vintage araclar konusunda uzmn jay leo ile iligili baslık actım.bir kişi yazı yazmdı
şimdi harleyin tarihini konusuyoruz.

teşekkürleriniz için ben teşekkür ederim.. daha var desim ama gene en iyilerini serçmişim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında amerikanın motor kültürü avrupadan fersah fersah geride amerikalılar custom bilirler günlük yaşantılarında ulaşım aracı olarak sadece klüp motorcuları takılır.avrupada ise tam tersidir günlük hayattadır motor ve zaten bütün iyi motorlarda avrupaya gelir

Kocaeli İl Temsilcisi
ufffff ,, mezit allahını seversen o motürler ne ulem öle canım eridi bakareken :cherry:allah seni davul etmesin emi şimdi bir yerlerim şişecek , yeğenine selam ederim çok teşekkür ederimde , sana ordan şöyle klasik modellerden kaslıca bie şey yollasın vay be amarikanyada yeğenimiz var diyelim sevindirik olalım olm

ne o öle sana nispet yapar gibin :queen: dayıı bak bak ben burda ne motürlere biniyom sen orda sürt burnunu git çinlilerle takıl der gibin yani çık, çık ,çık , valla olmaz böle en kısa zamanda bitane yollasın sana :cherry::p

ufffff ,, mezit allahını seversen o motürler ne ulem öle canım eridi bakareken :cherry:allah seni davul etmesin emi şimdi bir yerlerim şişecek , yeğenine selam ederim çok teşekkür ederimde , sana ordan şöyle klasik modellerden kaslıca bie şey yollasın vay be amarikanyada yeğenimiz var diyelim sevindirik olalım olm

ne o öle sana nispet yapar gibin :queen: dayıı bak bak ben burda ne motürlere biniyom sen orda sürt burnunu git çinlilerle takıl der gibin yani çık, çık ,çık , valla olmaz böle en kısa zamanda bitane yollasın sana :cherry::p
karamürseldeki dayımın oğlu bahsetmiştim ya sana..karamürselde ne yiğitler çıkıyor..:mrgreen:

karamürseldeki dayımın oğlu bahsetmiştim ya sana..karamürselde ne yiğitler çıkıyor..:mrgreen:

hatırladımm hatırladımm bende vardımm mezük abi :) bak senden başka motorcuda oldu artık sizin sülalede sırtın yere gelmez artık :flower:

Kocaeli İl Temsilcisi
hatırladımm hatırladımm bende vardımm mezük abi :) bak senden başka motorcuda oldu artık sizin sülalede sırtın yere gelmez artık :flower:

hemde harleyin en nadide motürlerine binmiş bir yiğen :cherry: vayyy beeeee bizim böle yiğenimiz olmadı , o adamı bağrıma basarım ben :cherry:

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

aslında amerikanın motor kültürü avrupadan fersah fersah geride amerikalılar custom bilirler günlük yaşantılarında ulaşım aracı olarak sadece klüp motorcuları takılır.avrupada ise tam tersidir günlük hayattadır motor ve zaten bütün iyi motorlarda avrupaya gelir

bilader bak ben karışmam ,bir sonraki gezide buluşuruzda , bana bi tur vermezsen , depona kesme şekerini basarım , teker siboplarınıda alırım tekeride şişiremezsin , harley marley dinlemem resil olursun :cherry::queen::p yolarda bak demedi deme :cherry::queen::p

bu mezüt insan damacanası , canımı çektirdi yoksam valla ölecem bi harleye binmeden gözüm açık gidecek :cherry::queen::p:rendeer: :cherry::rendeer:

ama hala benim moto yok...:pale:

hemde harleyin en nadide motürlerine binmiş bir yiğen :cherry: vayyy beeeee bizim böle yiğenimiz olmadı , o adamı bağrıma basarım ben :cherry:

bilader bak ben karışmam ,bir sonraki gezide buluşuruzda , bana bi tur vermezsen , depona kesme şekerini basarım , teker siboplarınıda alırım tekeride şişiremezsin , harley marley dinlemem resil olursun :cherry::queen::p yolarda bak demedi deme :cherry::queen::p

bu mezüt insan damacanası , canımı çektirdi yoksam valla ölecem bi harleye binmeden gözüm açık gidecek :cherry::queen::p:rendeer: :cherry::rendeer:
hacı mercedes geliyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı

köpeğin olsun harley abicim :) valla harleye binincede ulen bu muymuş diyeceğine eminim bu motora binme için sevmek lazım sevmek :) mesela benim böbreklerimde taş yok tertemiz bu arada cüzdanda parada yok sayesinde hehe

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok güzel bir paylaşım olmuş, çok keyif aldım incelerken resimleri... HD müzesi ayağımıza geldi sayende...

Tek kelimeyle çok zengin ve harika bir müze Paylaşım için çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar