Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu meşhur bezlerden ben de istiyorum , nereden tedarik edebilirim? :)

ayıpsın kardeşim güle güle kullan :cherry: dün gece giderken bıraktım motoruna..
bu normal seviye fiber bez.. birde bunun ultra seviyesi var onu hayatta vermem :queen:
yoksa gider bizim temizlik krallığımız :p

Allah bağışlasın İlker :)

cihan çok geçmiş olsun dostum kusura bakma dalgınlığıma geldi,biraz geç kaldım ama, Allah daha kötülerinden hepimizi korusun..
veee şimdi huzurlarınızda yeğeniniz Ayaz :)

Armağan... Motosiklet ışıl ışıl parlıyor , kazasız belasız inşallah :)

Cumartesi günü havanında güzel olmasını bahane edip yollara vurdum kendimi, sahilden sakin sakin gittim dolaştım bir bakmışım Tuzla ya gelmişim.
Gelmişlen + senedir gitmediğim okuluma gidip bir 2 resim çekeleyim dedim. İşte geziden bir kaç kare...[/url]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen hafta motosikleti iyice bir temizleyeyim dedim bunlar da fotografları,
bakalım Uğur'a rakip olabilecekmiyim :)

---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Ahmet'in motosiklete ne oldu?

Ahmet'in motorun durumunda bir değişiklik yok. Az önce aradığımda Polat'a gitmek üzere arabaya yükleniyordu.

:p

Uğur sen microfiber bez satışı yapsan iyi para kazanacan :p

5 tl den bez satılırrrr :queen: parlatma garantili

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

Geçen hafta motosikleti iyice bir temizleyeyim dedim bunlar da fotografları,
bakalım Uğur'a rakip olabilecekmiyim :)
öncel,kle sertifikan varmı bakim ? o yüzden rakip olamazsın :cherry: :p

şaka tabikide..:rendeer:
güzel parlıyor necati..hele ki motor shadow olunca şimdi ben pot kıramam ayıp olur :p
en azından Rıdvan'ın motora kıyasla cıvıl cıvıl duruyor :flower: ( az kaldı Rıdvan aşılıcam sana bu temizlik sevdasını :thumleft: )

bendeki ultra mikro fiberle bi cila atsam o haline, sen o zaman parlama gör :wiinkk:

şaka bir yana da havalar düzelse de şöyyle güzelcene hep beraber motorlarımızı yıkayıp ışıl ışıl yapsak, sonrada sahilde böyle yavaş yavaş turlasak off diyorum :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şaka bir yana da havalar düzelse de şöyyle güzelcene hep beraber motorlarımızı yıkayıp ışıl ışıl yapsak, sonrada sahilde böyle yavaş yavaş turlasak off diyorum :mrgreen:

Havalar düzelse? Mart'tan önce öyle bir şey beklemiyorum artık.

Bu arada Ahmet'in motoru serviste kalmış. 30.000'de değişmesi gereken egzantrik zinciri - gergisi değişmediği için istifa edip çalışmayı bırakmış. Diğer de silindirin zinciri, gergi, contalar, yağ, filtreler, balatalar genel bakım derken yaklaşık bir asgari ücret kadar tamir + bakım masrafı çıkmış. :pale:
Ahmet için yardım kampanyası düzenliyoruz. :p

ben de senin durumundayım ama 10 saatlik bi eğitim aldım ankara da..burda gv250 satılık yok uzun zamandır. gerçi olsa bile ancak nisan gibi alabilirim. eğitim almadan viteslere bu aletle alışmak seni motordan soğutabilir...bence bi fırsatını bulup ilk denemelerini daha düşük 125 cc eski bi makina da yapmalısın..ehliyetin olduğunu varsayıyorum ama o da yok herhalde...

erro hocam evet ehliyetim yok ama kurs olayını çözdüm..Yani ehliyeti kesin alıyorum....Daha önceleri vitesli motorsiklet tecrubem var ama ben yok olarak varsayıyorum..Kısa süreli honda r600 kullandım 80 km kadar.Ama uzun yolda.Onun haricinde antalya konya altında 20 km. lik bir tecrubem var..ayrıca vitesli bir atv kullanıyorum baya kullandım hala aralıklarla kullanıyorum..Ve kuzenin scooter ı var istediğim zaman geziyorum şehir içinde..Fazla sürat meraklısı biri değilim sadece gösteriş sağlamlık ve rahatlık istediğimden dolayı forumdaki genel kanıya göre gv250 alma gereği duyuyorum...Yakından daha hiç görmedim bile..... :D Ayrıca yapıma uygun mu merak ediyorum.. 182 boy 84 kiloyum......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorlarınıza iyi bakın üzerimizde lanet var galiba :p

Ne oluyor bu motorlara önce Can'ın şimdi de Ahmet'in gerçi ahmetin kilometre fazlaydı onunla alakalı heralde.Bizimkilerde yavaş yavaş başlar artık gerçi ben ön balataları değişmiştim şu an akü bitik durumda yaza değişeceğim zincirde de var bişeyler ama 2-3 bin daha gider.

erro hocam evet ehliyetim yok ama kurs olayını çözdüm..Yani ehliyeti kesin alıyorum....Daha önceleri vitesli motorsiklet tecrubem var ama ben yok olarak varsayıyorum..Kısa süreli honda r600 kullandım 80 km kadar.Ama uzun yolda.Onun haricinde antalya konya altında 20 km. lik bir tecrubem var..ayrıca vitesli bir atv kullanıyorum baya kullandım hala aralıklarla kullanıyorum..Ve kuzenin scooter ı var istediğim zaman geziyorum şehir içinde..Fazla sürat meraklısı biri değilim sadece gösteriş sağlamlık ve rahatlık istediğimden dolayı forumdaki genel kanıya göre gv250 alma gereği duyuyorum...Yakından daha hiç görmedim bile..... :D Ayrıca yapıma uygun mu merak ediyorum.. 182 boy 84 kiloyum......

Hocam senin zaten motor tecrüben varmış eğitim alacak biryer bulamasan bile hemen adapte olacağına inanıyorum.Senin boy ve kilolarında bu motoru kullananlar vardı diye hatırlıyorum bana sorarsan hiçbir sıkıntı olmaz zaten bizim motorlar emsallerinden daha cüsseli duruyor.

Ne oluyor bu motorlara önce Can'ın şimdi de Ahmet'in gerçi ahmetin kilometre fazlaydı onunla alakalı heralde.Bizimkilerde yavaş yavaş başlar artık gerçi ben ön balataları değişmiştim şu an akü bitik durumda yaza değişeceğim zincirde de var bişeyler ama 2-3 bin daha gider.

Hocam senin zaten motor tecrüben varmış eğitim alacak biryer bulamasan bile hemen adapte olacağına inanıyorum.Senin boy ve kilolarında bu motoru kullananlar vardı diye hatırlıyorum bana sorarsan hiçbir sıkıntı olmaz zaten bizim motorlar emsallerinden daha cüsseli duruyor.
teşekkur ederim hocam fikirlerin için... Kafamda herşeyi oluşturdum...Sadece temiz bir motor bulmam lazım....Onuda forumda bekleyeceğim artık motorunu satan arkadaşları...Yaza kadar vaktim var beklerim nasıl olsa binemeyeceğim.....

Deneyim konusunda bir sıkıntın olmasın , ben ilk motosikletim Gv250'yi yarım saatlik bir turlamanın ardından , Bursa'dan İstanbul'a getirmiştim.
Fren konusunda dikkatli olmanı tavsiye edebilirim sana , aksi takdirde asfalt ile samimi anlar yaşayabilirsin :)
Boyut konusunda ise seni üzeceğini düşünmüyorum GV 250'nin , emsallerine göre oldukça hacimlidir.
İlerleyen zamanlarda hem cc hem de boyut büyütmek isteyebilirsin, o zamana kadar senin için ideal bir motosiklet .

helal ossun dünkü geceden resim yokmu :p

Hasan abi sen iste yeter ki :p

Walla Ahmet Şeyma çiftini yılın ev sahibi ödüllerinde bir numaradan adaylığını koymak istiyorum,
kurabiye olsun menemenler olsun sıcak süte kadar hizmette sınır yok :)
Şef iş başında..
dsc01411hg.jpg

Rıdvan her yerde forum takipcisi :mrgreen:
dsc01413q.jpg

müthiş kurabiyeler
dsc01414de.jpg

işte yılın çifti:cat:
dsc01415br.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Havalar düzelse? Mart'tan önce öyle bir şey beklemiyorum artık.
Bu arada Ahmet'in motoru serviste kalmış. 30.000'de değişmesi gereken egzantrik zinciri - gergisi değişmediği için istifa edip çalışmayı bırakmış. Diğer de silindirin zinciri, gergi, contalar, yağ, filtreler, balatalar genel bakım derken yaklaşık bir asgari ücret kadar tamir + bakım masrafı çıkmış. :pale:
Ahmet için yardım kampanyası düzenliyoruz. :p

eywah eywah üzüldüm benim motordan söksek mi versek ne yapsak :pale: şanssızlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Ahmet'in motorda, değişim zamanı gelmiş olan parçaların Ahmet'in haberi olmaması sebebiyle değiştirilmemiş olmasından dolayı böyle olmuş. Bizim için sürpriz olsa da aslında öyle değilmiş yani. Asıl şaşırtıcı olan Can'ın motor, sanki benzinle değil konjektörle çalışıyor. :p

eywah eywah üzüldüm benim motordan söksek mi versek ne yapsak :pale: şanssızlık...

Lanet var üzerimizde demiştim ya, Ahmet'in aynı zamanda ön lastiği de YARILMIŞ. :pale:

Motosikleti
Honda sh125
Selamlar ahmet geçmiş olsun umarım en kısa sürede kavusursun motoruna ..
Rıdvan katılıyorum göze geldik galiba motorlara nazar duası yapıştıralim:)

Ev sahipliği konusunda ahmet ve seyma önceki buluşmada tam puan almışlardı zaten

Ileride bizede en güzel şekilde sizleri ağırlamak nasip olur inşallah ama içki sigara yok :) bide gürültu olmicak ot gibi oturup dagilcaz :p

Herkese Iyı geceler armağan forumda M.Ö (motordan önceki )haline dön motorun yanindami yatiyon napiyon :)

Uğur resimler için saol karnım acikti ama yemicem bi kaç mekik çekip yaticam :)

Iyı bakın kendinize Iyı geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
günaydın hayırlı işler bol güneşler

Güneş? Hangi güneş? :p
Sabah bir yağmura yakalandım, o kadar şiddetliydi ki görüş mesafesi sadece önümdeki aracı görebilmeme izin veriyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar