Yokuş aşağı ite kalka zorlayarak yapıyorlar işte.

Seninki karbüratörlü olduğundan 2 ps düşük güç üretiyor, yoksa onlar da düzde standart koşullada 170 ancak yapıyorlar.
düzde 185, Erdem ile birlikte 2 ninja birlikte bu hızı gördük
Yakın zamanda 9000 tl para gelicek inşallah 250cclik bi alet almak istiyorum. Düşüncem 2. el Ninja 250R 190 Km yapıyormuş galiba youtubedaki videolara göre. 2. el Ninja 250R mı yoksa sıfır CBR250R mı? Birde bilen varsa CBR250R Kaç km yapıyor ve ne kadar yakıyor?
Ninja ile cbr'ın aralarındaki performans farkı çok değil. ninja 100km'den sonraki hızlanmalarda daha seri ve son sürati biraz daha yuksek son süratine cbr'a oranla çok daha erken ulaşıyor. 160km'e 16 - 17sn'de çıkıyor (çift silindirin getirisi).
Ninja uzun yolda rahattır ama topcase takılabilme imkanı yok, cbr'da ise böyle bir avantaj var. Topcase takılabilir. yakıt tüketimlerinde çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum ama muhtemelen cbr daha az yakar (tek silindirin avantajı). forumda cbr ile uzun yol yapan bir çok kişi var yakıt tüketimiyle ilgili bilgi vereceklerdir.
ben ninja'da 3'lü çanta seti ile 90 - 140km arası değişken hızlarda 4.2lt/100km şeklinde tüketim değerlerine ulaşmıştım (toplamda 105LT 3'lu çanta seti ile). bu değer yüksüz olarak 3.6 - 3.8 civarında.
Ninja'nın meraklısı isen, topcase takılamayacağını, uzun yolda yük taşıma imkanının çok kısıtlı olacağını ve artçı ile seyahat etmenin son derece rahatsız olacağını göze alıyorsan ama bunların yanında 250cc'nin üzerinde bir performans getirisi istiyorsan ninja al.
Yok ben arkaya topcase takar, softcaseleri ekleyip artçım ile rahat bir şekilde seyahat etmek isterim, 9bin TL verip performanslı, garantili 0km bir model almak istiyorum dersen cbr250 al