Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aynen doblocularda öyle gp 500 bu adamlarda genelde maganda tipli jeep kullanıcilarinin züürt versiyonu oluyo :) acun0 17-18 yaşlarimdayken ybr 125 ile cok yaristim kro sahincilerle ama 0 dan 70-80 km hiza kadar geciyosunuz sonra faça sahin uzuyo :) aslinda sahin daha cabuk yakalar ama kullananlarin tenik bilgisi ve sayisal zekalari 0 oldugundan 3000 devir civari vites yukseltiyolar araba iyice ölüyo :)
zippo nişanlima zarar vermedikleri surece dövebileceğim biri dahi olsa kavgaya meydan vermiyorum cunku canli muzik ve ogretmenlik yapiyorum insanlarin önune kas göz patlak cikamam :)

Son düzenleme:
125 cc ile bu araçlarla yarışmaya kafa tutumaya kalkmayın. sonuçta her türlü oyuncak olursunuz. kuvvatli motor oldumu altında. bu seferde sen onunla kedinin eniği ile oynadığı gibi oynarsın.

aradaki kelimiyi kacirmissin. farkettirmeden diye yazdim. o geldide rahatsiz oldun diye dusundurmemek lazim. aynen acik yolda sahinden bile kacmak mumkun degil. en bekimsizi bile 130-140 yapiyo sen 120-125 le bu kirolardan kacamiyosun.

bugun kocaeliden istanbula bir gezi gerceklestirdim
toplamda 220 km yaptim
Bin bakimini konsuk motorda gerceklestirdim
Yagi degisti 23.5 lira verdim
Motoru sikistirdim biraz 135 gordu iki kisi biraz daha zorlasam 140 bi ihtimal olurdu yokus asagi felan
110-120 arasi guzel gidiyor
Istanbuldaki unlu taksici tacizine bende ugradim malesef
Kornalar esliginde hos laflarimizi saydirdik gerci kasktan duyulmadi o ayri
Bu arada motorun icinde orjinalinden fabrika cikisi antifriz var mi yoksa koydurmak mi gerek ?

bugun kocaeliden istanbula bir gezi gerceklestirdim
toplamda 220 km yaptim
Bin bakimini konsuk motorda gerceklestirdim
Yagi degisti 23.5 lira verdim
Motoru sikistirdim biraz 135 gordu iki kisi biraz daha zorlasam 140 bi ihtimal olurdu yokus asagi felan
110-120 arasi guzel gidiyor
Istanbuldaki unlu taksici tacizine bende ugradim malesef
Kornalar esliginde hos laflarimizi saydirdik gerci kasktan duyulmadi o ayri
Bu arada motorun icinde orjinalinden fabrika cikisi antifriz var mi yoksa koydurmak mi gerek ?

fabrika çıkışında muhakkak vardır merak etme...

motorcu adam için yaz kış farketmez aslında :) eger bergamada olsam kıyafetlerimi giyer turlardım, hele bide metzeler m5 lerim olsa o viraj senin bu viraj benim yatmaktan tadından yenmez :)

ben motorumdan ayrı yaşıyorum siz düşünün :pr: bu hafta sonu gidecem inşallah . ne özledik birbirimizi .

evet zippo bende bi ara araştırmıştım hatta ben 130 arkada bulamamıştım çünkü hemen almycağm için detaylı aramamıştım, ama laf gelimi metzeler dedim yani güzel tutan bi lastik olucakta keyif alıcam anlamında dedim çünkü dümdüz yolda gitmeyi yada virajları tren gibi dönmeyi sevmiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar