niye boyle faydali bilgiler ozelden geciliyor? buraya yazinda bizde nasiplenelim
Ben yatmasyon arkadaşlar malum sabah 06:30 kalk saati. Herkese Iyı geceler![]()
İyi geceler Hasan abi :king:
bugun erkencisin bakıyorumgunaydin genclik ho ho ho, saat 7.45 ve ben heladayim. istanbulda hava camdan acik gorunuyor. la lala lala hehee
la mekanla acacagiz gozumuzu sabah 10da sonra tunelden besiktas ve guzel bi mesire yeri bulucaz bogazda mangal cay muhabbet vs. olta da atabiliriz bogaza?
cumartesi hava yagmur gözükmüyor, arkadaşlar cumartesi çalışanlar bir ses versin
Ahmetim senin cumartesi çalışma durumun nedir?
cumartesi hava bulutlu ve ikimizde çalisiyoruzbaktim hasan abi sabah yayini yapmadi, dinleyiciler kacmasin dedim ;oD
haftasonu cidden yagmurlu gorunuyo. ctesi gece k.hanede bi eczaci ark nobetci, aabaha kadar pes2012 kasicaz ;oD pazar sabahi meteor yagsada ben lamekandayim yani
cumartesi hava yagmur gözükmüyor, arkadaşlar cumartesi çalışanlar bir ses versin
Ahmetim senin cumartesi çalışma durumun nedir?
evde elektirik ve suların kesilmesi ile ordada kalmmıs durumdayımhafta sonuna kadar yıkanamadığım için kokudan gelemiyeceiğim saka bir yana akşam hamama gidiyorum
hafta sonu sağnak olmaz ise herseye varım takılırız zaten elektirik yok evde ne yapacagım
)
Elektrik-su yok, hayırdır deprem falan oldu da haberimiz mi yok? :mrgreen:
demekki elektrik kesik olmasa can bey macta (evde yatista) olacak vay be ;oD