alper150zc'nin Racing dünyasındaki ilk adımı!!

F54

alper şimdi aklıma geldi senin motor alman iyi olmadı aslında:salut: neden mi biz şimdi kimle tatlı sert atışacağız bakalım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde güle güle kullan...en güzel rengini almışsın hemde....bayılırım beyaza

alper şimdi aklıma geldi senin motor alman iyi olmadı aslında:salut: neden mi biz şimdi kimle tatlı sert atışacağız bakalım:p
abi yordunuz beni pes ettim artık kazandınız :) harbi kurtuldum sonunda yok yağ yakıyor yok tekliyor muhabbetlerine maruz kalmaktan :D
güle güle kullan.
teşekkür ederim :)

---------- Post added at 03:47 ---------- Previous post was at 03:16 ----------

hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde güle güle kullan...en güzel rengini almışsın hemde....bayılırım beyaza
saol teşekkür ederim ustamda beyaz değil malesef beyaz ın yanında siyahıda var :)

hayırlı olsun paşam yav...çok sevindimr enkde cirlop makinada...emjeksiyonlu sonucta...yolda it gibi bakarız artık...:p

Allah kaza bela vermesin ufaktan bi kan akıtın derim horoz filan maksat adet yerıni bulsun çok temiz sıfırmı :p

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan arkadaşım :rendeer:
teşekkürler :)
hayırlı olsun paşam yav...çok sevindimr enkde cirlop makinada...emjeksiyonlu sonucta...yolda it gibi bakarız artık...:p
saol metehan abi gören bakıyor apache oldum :D darısı sdenin basına cbf 600 ler bekliyoz :D
Allah kaza bela vermesin ufaktan bi kan akıtın derim horoz filan maksat adet yerıni bulsun çok temiz sıfırmı :p
sıfır aldım evet horoza para kalmadı :D bismillah diyip biniyoz sağ ayakla :D

F54

alper bak profilini değiştir yoksa gene başlarım hee:cherry:

ali adamın kanına girmişsiniz onuda hyocu yapmışsınız hehhehe şaka ...hayırlı olsun alper kardeş rüzgarın az tekerin düz bassın

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Allah kaza bela vermesin çok güzel ya :) başka türden racing e geçen olunca ayrı bi mutlu oluyorum neden bilmiyorum :mrgreen:

Darısı diğer isteyenlerin başına :) Hayırlı olsun Alperim, artık önümüzdeki buluşmalarda sadece mehmetle biz kaldık cbfli :) ama olsun ben motosikletimi seviyorum :)

alper güle güle kullan
saol teşekkürler :)
ali adamın kanına girmişsiniz onuda hyocu yapmışsınız hehhehe şaka ...hayırlı olsun alper kardeş rüzgarın az tekerin düz bassın
vala girdiler benim kanıma abi grubun çoğu hyocu zaten :D teşekkürler
Hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.
saol olcan abide istanbulda güvenli keyifli sürüş çok zor :)
Allah kaza bela vermesin çok güzel ya :) başka türden racing e geçen olunca ayrı bi mutlu oluyorum neden bilmiyorum :mrgreen:
racing güzelde ilk günler çok yoruyor hele avcılar-beylikdüzü arası metrobüs çalışmaları felç :D
Nice güvenli kilometrelere...
Hayırlı olsun...
saolun teşekkürler :D

Darısı diğer isteyenlerin başına :) Hayırlı olsun Alperim, artık önümüzdeki buluşmalarda sadece mehmetle biz kaldık cbfli :) ama olsun ben motosikletimi seviyorum :)
abi sat sende alya 100km hızla nereye kadar bomboş yollarda :D orhanda var tvs ile:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar