abi yordunuz beni pes ettim artık kazandınızalper şimdi aklıma geldi senin motor alman iyi olmadı aslında:salut: neden mi biz şimdi kimle tatlı sert atışacağız bakalım![]()
teşekkür ederimgüle güle kullan.
saol teşekkür ederim ustamda beyaz değil malesef beyaz ın yanında siyahıda varhayırlı olsun,kazasız belasız günlerde güle güle kullan...en güzel rengini almışsın hemde....bayılırım beyaza
teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun güle güle kullan arkadaşım :rendeer:
saol metehan abi gören bakıyor apache oldumhayırlı olsun paşam yav...çok sevindimr enkde cirlop makinada...emjeksiyonlu sonucta...yolda it gibi bakarız artık...![]()
sıfır aldım evet horoza para kalmadıAllah kaza bela vermesin ufaktan bi kan akıtın derim horoz filan maksat adet yerıni bulsun çok temiz sıfırmı![]()
cicim ayı bu ay o yuzden profille pek ilgilenemedimalper bak profilini değiştir yoksa gene başlarım hee:cherry:
teşekkür ederimgüle güle kullan alper kardeş..harika duruyor :bounce:
saol teşekkürleralper güle güle kullan
vala girdiler benim kanıma abi grubun çoğu hyocu zatenali adamın kanına girmişsiniz onuda hyocu yapmışsınız hehhehe şaka ...hayırlı olsun alper kardeş rüzgarın az tekerin düz bassın
saol olcan abide istanbulda güvenli keyifli sürüş çok zorHayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.
racing güzelde ilk günler çok yoruyor hele avcılar-beylikdüzü arası metrobüs çalışmaları felçAllah kaza bela vermesin çok güzel yabaşka türden racing e geçen olunca ayrı bi mutlu oluyorum neden bilmiyorum :mrgreen:
saolun teşekkürlerNice güvenli kilometrelere...
Hayırlı olsun...
abi sat sende alya 100km hızla nereye kadar bomboş yollardaDarısı diğer isteyenlerin başınaHayırlı olsun Alperim, artık önümüzdeki buluşmalarda sadece mehmetle biz kaldık cbfli
ama olsun ben motosikletimi seviyorum
![]()
teşekkürlerHayirli ugurlu olsun dostum.