MT Sahilköy yolcuları video

Abi eline koluna tekerine sağlık, kısa günün kaarı, neka para oka kaşar, yine gideriz değilmi, kaşar ekmek limonata, güzel oluyo beee...

Her zaman yolcuyuz, bi daha balık mangal yapacağız. Marketteki arkadaş balıktan yeni dönmüştü, size balık getireyim dedi. Vaktimiz yoktu.

Yüce kardeş iyi gezmişsiniz güzel gezmişsiniz de niye canımızı çektiriyorsunuz kardeşim:pale:Bi gün bende gezeyim de sizin canınızı çektireyim.:flower:

Paylaşım için :rendeer: teşekkürler....

Sen bizim canımızı herbir daim çektir mubarekk, seviyoruz seni...:cat:

budur işte .....ihtiyarlar meclisi toplanmış....hele şu sınav bi geçsin sizi masrafa sokucam ona göre mübarekler...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eleştirmezsem içimde kalır ,

1- O mis gibi çayın yanında yediğiniz çıtır çıtır kaşarlı tostları gözümüze gözümüze sokmak zorundamıydınız ::crying::

2- Nefis manzaralı o güzel virajlı yolları max. 35km süratle geçerek mundar ederken hiçmi acımadınız .(tamam burada hata biraz bende durmadan milleti hızlı gitti diye eleştirdim :D )

3- Videonun sonuna doğru uzunca süre izlediğiniz koyun sürüsünden tek bir kuzu eksi çıkarsa sizden bilirim ona göre :queen:

Eleştirmezsem içimde kalır ,

1- O mis gibi çayın yanında yediğiniz çıtır çıtır kaşarlı tostları gözümüze gözümüze sokmak zorundamıydınız ::crying::

2- Nefis manzaralı o güzel virajlı yolları max. 35km süratle geçerek mundar ederken hiçmi acımadınız .(tamam burada hata biraz bende durmadan milleti hızlı gitti diye eleştirdim :D )

3- Videonun sonuna doğru uzunca süre izlediğiniz koyun sürüsünden tek bir kuzu eksi çıkarsa sizden bilirim ona göre :queen:

1- Taze ekmek arası kaşarla köpek salamı muberek.:queen:
2- Benden duymuş olma, videoda daha fazla görünmek için yavaşlıyolar amcası...:wiinkk:
3- Çobanı bile götürdük..:queen:

Üstad saygılar ,

Ben haddimi bilememişim yanlış adamlara çatmışım , hemen şimdi sırtımı duvara vererek usul usul sıvışıyorum ::saskin::::saskin::::saskin::::saskin::::saskin::

Olur mu mubarek baştacısın nereye gidiyon, sana da ayırdık...:wiinkk:

klübe üye olmak için alt yaş sınırı nedir abi , maşallah herkes dinamit gibi , :)

Resimlerde benden olsun :flower:
Çok güzel geziydi, herkesin tekerine sağlık.
Yoğurtlu çaylar da çok güzeldi. Abi kaybolmayaydı iyiydi :)

oocan abinin de dediği gibi mındar ettik galiba virajları
Abi söz, bir dahaki sefer 36 ile geçicez :p

KZMD.jpg

ZSY0.jpg

HK2I.jpg

U901.jpg

WPL1.jpg

IH1P.jpg

NDIM.jpg

P3YS.jpg

7391.jpg

6DUF.jpg

9I42.jpg

56L3.jpg

DB06.jpg

JUOO.jpg

GN5N.jpg

SU5U.jpg

Z2TQ.jpg

I3VI.jpg

8LD6.jpg

MQ1C.jpg

0UBR.jpg

Muhteşem üçlü.. (Kask, çay ve dumanı tüten)

114C.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüce abi senin şu ciğara tüttürüşüne hastayımmmmm :)

Oh keyfe bak arkadaş...

Sakallarımız ağarmadı diye bu kadar da zulüm yapılmazki:) MT de motoruna atlayıp gezemeyenlere youtube videolu işkence:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar