skarya zirvesi gezi fotoğrafları ...

Kocaeli İl Temsilcisi
o da yakında gelir motorü garaj a sokmaya çalışıyordur:p

yavvv kaç gezidir beraberiz sevgili münir kankamla rr 1000 varkende varedoro varkende be kardeşim sabır küpü resmen ulem işkence ettik bu gün kendisine :cherry:

be arkadaş sabrına hastayım münirin be kardeşim bi sıkılıpta gaz açmadı birimizi geçmedi adam , hatta çoğu zaman aynadan kaybettim kendisini bekleme gaz kesip arkamı gözetlemeye uğraşırken önüme bakmaz oldum :cherry::cherry::queen:

lakin adamın hasosudur kardeşim sağolsun varolsun...

F54

yavvv kaç gezidir beraberiz sevgili münir kankamla rr 1000 varkende varedoro varkende be kardeşim sabır küpü resmen ulem işkence ettik bu gün kendisine :cherry:

be arkadaş sabrına hastayım münirin be kardeşim bi sıkılıpta gaz açmadı birimizi geçmedi adam , hatta çoğu zaman aynadan kaybettim kendisini bekleme gaz kesip arkamı gözetlemeye uğraşırken önüme bakmaz oldum :cherry::cherry::queen:

lakin adamın hasosudur kardeşim sağolsun varolsun...
adam mütevazi gibi duruyor ama gerçekten sevgiyi saygıyı hak eden bi abim olur o sebeble severim kendisini tıpkı seni sevdiğim gibi ama çamurda amma gazladık he :cherry:
ama koray ın motor çok çamur oldu be abi:queen:

bizim körfez tayfası Mt yi gezi paylaşımlarında sırtında taşıyor valla...:p

selam olsun dostlara...

F54

yeterki yağmur olmasın ansızın gele bilirim allaha emanet olun
abi her zaman bekleriz artık sezon kapandı bu akşam bi yağmur a yakalındık ama durmak yok gazlamaya devam yani irfan abimle verdik gazı off ama yağmur da da gazlamak başka zevkli oluyor be...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam dostlarım....
Öncelikle sizlere katılamadığım için affınıza sığınıyorum,kusurumu affedin...
Akşamdan biraz kötüydüm,sürekli işe motorla gidip geldiğim için rüzgara maruz kalıyorum birde kaskın vizörün üzerinden soğuk giriyor sabahları kafatasım donuyor resmen.;yani akşam baş ve göğüs ağrım vardı,sabah erken kalkamadım zaten başım fena ağrıyordu...
Ama neler kaçırdığımı resimlerde görünce çok üzüldüm gerçekten...
İnşallah başka sefere diyelim...

Bu arada irfanıma pirileri çamur atmaya çalışıyor :) Dediği doğrudur tüfeğin dürbün ayarları bozulmuş olabilir her attığını 12 den vurduğu gibi aynı delikten 2. kere vurduğuna şahidim...Benim kadar olmasada birçoğunuzun ununu ipe serer yaniii :)

F54

Selam dostlarım....
Akşamdan biraz kötüydüm,sürekli işe motorla gidip geldiğim için rüzgara maruz kalıyorum birde kaskın vizörün üzerinden soğuk giriyor sabahları kafatasım donuyor resmen.;yani akşam baş ve göğüs ağrım vardı,sabah erken kalkamadım zaten başım fena ağrıyordu...

Bu arada irfanıma pirileri çamur atmaya çalışıyor :) Dediği doğrudur tüfeğin dürbün ayarları bozulmuş olabilir her attığını 12 den vurduğu gibi aynı delikten 2. kere vurduğuna şahidim...Benim kadar olmasada birçoğunuzun ununu ipe serer yaniii :)
ahmet abi sende varya bütün güzel gezileri kaçırıyorsun vallaha olmuyor he haberin olsun kendine dikkat et abi...

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

bizim körfez tayfası Mt yi gezi paylaşımlarında sırtında taşıyor valla...:p

selam olsun dostlara...
nerdesin sen varyatör sevenler derneği başkanı sayın abim:queen: sana kim dedi cbf yi sat bak cbf olsaydı sende bize takılabilirdin belki ama arkadan gelirdin nasıl olsa cbf çekişten ve hızdan düşmüştü:queen:

Arkadaşlar çok çok güzel ,yıldızzlı pekiyi.

İrfan bu resmi profil yap çok beğendim,çok yakışıyor.

Kocaeli İl Temsilcisi
adam mütevazi gibi duruyor ama gerçekten sevgiyi saygıyı hak eden bi abim olur o sebeble severim kendisini tıpkı seni sevdiğim gibi ama çamurda amma gazladık he :cherry:
ama koray ın motor çok çamur oldu be abi:queen:

aynen sorma fatihim :) ailecek şu an korayın motürünün çamurlanmış olmasına ağlıyoruz tühhhh kardeşim jilet gibi yapmıştuı sabah motürü :cherry::salut:

şimdi janttaki, arka maşalardaki el girmeyecek yerlerdeki pis çamurlar ne olacak artık koray 1 hafta yalar motürünü sora pislenmesin diye bahara kadarda binmez iyimi :cherry: tühhhh korayıda kaybettük :cherry::queen:

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

abi her zaman bekleriz artık sezon kapandı bu akşam bi yağmur a yakalındık ama durmak yok gazlamaya devam yani irfan abimle verdik gazı off ama yağmur da da gazlamak başka zevkli oluyor be...

fatih her gezi sonrasında sezon kapatıyoruz bilader :) bir müddet sonra hava açar gibin oluyor yola devam , bırak şu sezon kapama cümlesini :)

tatlı su motürcülerine sezon kapanır biz mt yiz yollar buz olmadıkça gaz kelebeği her daim açılır gibin görünüyor :)

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Arkadaşlar çok çok güzel ,yıldızzlı pekiyi.

İrfan bu resmi profil yap çok beğendim,çok yakışıyor.
[url]http://img546.imageshack.us/img546/9742/11m01.jpg[/URL]

sağolasın sevgili serdar abim ...:) kısmet nasip bu işler senide aramızda görmeyi çok istedik ellerinden öperim...:rendeer:

F54

abi kelebek falan ayıp oluyor ama görende bizi yanlış anlayacak:queen:

SERDAR abi seninde iyi dileklerin için çok teşekkür ederim keşke gelebilseydin ama sağlık olsun...

Bende katılıyorum sözlerine irfan,canının çektiği kadar bineceksin motora o kaa..

Kocaeli İl Temsilcisi
Selam dostlarım....

kanka valla gözümüz arayıp durdu seni , fakat ben kesin bunun bi derdi var diye düşündüm , korayla konuşurken dedim koray bunun bi derdi olmazsa muhakkak gelirdi dedim geçmiş olsun sen düzel de allah sağlık versin diyorum allah,ın haftasonu bitmez ya :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar