eksozu sökmeden lastiği çıkarman mümkün değil, havasını sonuna kadar indir lastiğin bir kere dene sökemezsen bir akşam hangi saat olduğu önemli değil gelir sökeriz yada tamircimize söktürürüz :cat:
apv41, abi hafta içi ve cumartesi günleri saat 21:00 dan sonra müsait oluyorum ancak.. sizin için de uygun bir gün derdime çare bulabilirsek çok sevinirim.
sitede teknik servis bölümünde de bir konu açtım orada bir arkadaş hava komprosörlü tabanca ile sökebilirsin ancak dedi ama serviste görmüştüm komprosör kullanmadan bir aparat ile varyatörleri sabitleyip sökmüşlerdi. benim varyatör de almam gerekecek üstündeki dişlerden bir iki tanesini kırdım sabitlemeye çalışırken![]()
numaramdan irtibata geçerseniz çok sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Az once baska bir sitede on ve arka varyatorleri sokmek icin bir aparat gordum. Tornaciya ozel olarak yaptirmis arkadas, maliyet fiyatina veriyor irtibata gecip o aparattan alarak varyator sorunuma cozum bulucam fakat arka lastigi ne yapicam bilmiyorum acikcasi sizden haber bekliyorum
Yeterli alet edevatın yoksa ve fazla anlamıyorsan tamirciye yaptırmanı tavsiye ederim sonra daha büyük yaralar acarsın kendine...
variyatöre dışarıdan dengesiz yapılan bir müdahale krank milinin eğrilmesine yol açabilir. denersen dikkatli olmanı öneririm !!!
Bende uzun zamandır gitmek istiyordum Kuşadası tarafına. Tarih, saat uygun olursa gelmek isterim.Önümüzdeki hafta iyi bir hava olursa Kuşadasına gidip gelmek istiyorum,gelmek isteyen varsa buyursun gelsin,balık ekmek yer döneriz.
Bende uzun zamandır gitmek istiyordum Kuşadası tarafına. Tarih, saat uygun olursa gelmek isterim.
Tamam öldürürüz sen yeterki gel:cat:ÖLMEZ O BALIKLAR öldüreceksek geleyim !!!!
Bahri hallettinmi motoru
Somununu mu çıkaramıyorsun yoksa somunu çıkardın ama jantı frezediş ten mi ayıramıyorsun?... Eğer frezedişten ayıramıyorsan plastik çekiçle ters taraftan vurucaksın..Zamanla oturup oksitlenebiliyor... Genelde hepsi zor çıkar.... Vururken çekinme... Dengeli ,sert ve tok vurucaksın.... :cat:benim motorun çok işi var daha fakat arka lastik problemime bir çözüm bulabilmiş değilim![]()
egsozu söktüm egsoz bakalitinin somunlarını da söktüm fakat lastik milim kıpırdamıyor..
bir türlü arka lastiği çıkartamıyorum malesef.
jantların boyamasını da haliyle yapamıyorum öylece duruyor, diğer işleriyle uğraşıyorum...
Tamam ümit haber veririm cep no 'bana mototerapiden mesaj atarsan iyi olur.Kabataşlı abi banada haber verirsen 1 gün önceden ayarlamaya calısırım kendimi...bu aralar sıkılıyorum stres atmış olurum biraz.
Somunu falan da cikarttim ama sanirim dediginiz gibi oksitlenme yapmis, saglam vurayim bu gun bi daha deniyim bariSomununu mu çıkaramıyorsun yoksa somunu çıkardın ama jantı frezediş ten mi ayıramıyorsun?... Eğer frezedişten ayıramıyorsan plastik çekiçle ters taraftan vurucaksın..Zamanla oturup oksitlenebiliyor... Genelde hepsi zor çıkar.... Vururken çekinme... Dengeli ,sert ve tok vurucaksın.... :cat:
Abi hafta içi çalışıyorum, haftasonu da kursum var.Mesai saati sonu çıkarız dersen telefonumu pm den atıyım sana. Haberleşelim?Hafta arası çarşamba ya da perşembe gitmek istiyorum,bu günler uygunsa gidebiliriz,hava da iyi olacakmış.
Hafta arası çarşamba ya da perşembe gitmek istiyorum,bu günler uygunsa gidebiliriz,hava da iyi olacakmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
Tamam öldürürüz sen yeterki gel:cat: