Gün itibariyle arabamı satmış bulunmaktayım. Yaya kaldım...
gerçi iyi fiyata sattım.2000 Honda Civic 1.6 ies Full. Tüplü. Çelikcantlı. 185.000 km. de sol taraf boyalı ....
17.500 tl ye sattım.
Fiat Linea düşünüyorum 34.500 tl 'ye.
artık ekonomik bir araba şart bana...
30binde dişli zincir akü lastik bu yaz değişmiş full aksesuar 2007 gv galiba benim olacak hadi hayırlısı...
Gün itibariyle arabamı satmış bulunmaktayım. Yaya kaldım...
gerçi iyi fiyata sattım.2000 Honda Civic 1.6 ies Full. Tüplü. Çelikcantlı. 185.000 km. de sol taraf boyalı ....
17.500 tl ye sattım.
Ben zaten salı günkü mesajımda motoru aldığımı yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde, yine de tavsiyen için teşekkürlerTok satıcıymış demek ki , ikinci el motosiklet bulmak meşakkatli bir uğraş ,
ben 2 ay boyunca motosiklet aradım ,keza uğur 3 ay aramış.
Bu dönem fiyatların en dibe vurduğu zaman, Şubat ayına kadar motosikletini almanı tavsiye ederim![]()
Ben 15Kasım'da mesaj yazmıştım, o 21Kasım'da dönmüştü. Ben mesajlaşalı çok oldu yani. Motorun Kurtköy'de olduğunu zannetmiyorum, muhtemelen o haftasonu Kurtköy'de VIAPORT'a gidecekti arada beni de çıkarmak istediben adamla iletişime geçemedim sen nasıl geçtin bilmiyorum abi ama bana cevap atmadı..beklemedeyim...motorun kurtköyde çıkması da gerçekten küfür gibi artık umudum sizsiniz..
İzmit'teki motoru diyorsun galiba. Fotoğraflarda çok temiz görünüyor. Hadi hayırlısı.30binde dişli zincir akü lastik bu yaz değişmiş full aksesuar 2007 gv galiba benim olacak hadi hayırlısı...
Fiat'a olan antipatim ve Focus'a olan sempatimden dolayı 2.el Ford Focus TDCi da düşünün derimGün itibariyle arabamı satmış bulunmaktayım. Yaya kaldım...
17.500 tl ye sattım.
Ben zaten salı günkü mesajımda motoru aldığımı yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde, yine de tavsiyen için teşekkürler
Ben 15Kasım'da mesaj yazmıştım, o 21Kasım'da dönmüştü. Ben mesajlaşalı çok oldu yani. Motorun Kurtköy'de olduğunu zannetmiyorum, muhtemelen o haftasonu Kurtköy'de VIAPORT'a gidecekti arada beni de çıkarmak istedi
İzmit'teki motoru diyorsun galiba. Fotoğraflarda çok temiz görünüyor. Hadi hayırlısı.
Fiat'a olan antipatim ve Focus'a olan sempatimden dolayı 2.el Ford Focus TDCi da düşünün derim![]()
Bildiğim kadarıyla motosiklet pazarı yok. Ama sahibinden.com varken pek gerek de yok.
Evvet sayın gv ciler yeni bir güne daha merhaba dedik saatlerimiz 07:10 nu gösterirken istanbulda hava soğuk dotler buz tutmuş vaziyette ve yerler ıslakmevkim darülaceze hepinize eyi günler
Gunaydinnnn
Herkese merhaba, daha önce 250 cc olarak gerek japon, gerekse çinli motosikletlerin sahibi oldum. Suzuki vl 250 almayı planlarken, forumda bu motosikletin daha çok methedildiğini gördüm (gerek performans gerek ekonomik). Başlığın ilk 30-40 sayfasını okuyabildim ve genel olarak 5000 devir civarı gaz yememe ve vitesi boşa geçirme konuları dışında herkesin çok memnun kaldığı kanısına vardım. Yeni beyinler ile gaz yememe olayı çözülüyormuş sanırım, ama merak ettiğim şu anda 2007 model garantisi bitmiş bir motor alsam ve bu durum başıma gelse firmanın her hangi bir garantisi var mı, masrafı nedir veya bu sorun tamamiyle çözülüyor mu? Bu motorun eksileri nedir, almalı mı ve nelere dikkat etmeli? Kanuni mi, Hyosung mu? Bu sorulara cevap verebilecek bilgi ve tecrübeye sahip bir kişi açıklamalı olarak cevap verebilirse çok memnun olurum. Herkese kazasız sürüşler.
motor temiz kalsın diye necati) otobüs rahat oluyo sabah arada aksam işe gittigim zaman motorla gidiyorum ama yagmurda kullanmamaya dikkat ediyorum bir kullanırsam daha sonu gelmez rıdvanın motoruna döner motorum
[
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:49 ----------
http://www.yukleresim.com/images/axGZO.jpg
İkinci el bir Gv 250 aldığında ,karşına çıkabilecek en maliyetli sorun beyin arızasıdır , bunun da karbüratörlü modeller için maliyeti 300 TL .
enjeksiyonlu olanlarda kimse yaşamamış mı bu arızayı, yoksa fiyatı mı farklı? Bu arada kusura bakmayın belki daha önce defalarca konuşulmuştur ama malum sohbet odası gibi mübarek 630 sayfao yüzden yardımlarınızı ve diğer sorularımın kısaca yanıtını bekliyorum.
sonunda evimin dibinde bir etkinlikSelam arkadaşlar, 15 Aralık'ta OMM Riders'tan ARA Teorik eğitimi var.Ücretsiz 4 saatlik bir eğitim.Bilginiz olsun diye sizinle paylaşmak istedim.
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=10033
sağolasın kardeşim ayarlarsan şahane olurevet, ben nereden temin ediyorum sanıyorsun :cherry: ben ayarlarım sana 1 tane :wiinkk:
hasan abim günaydın sen olmadan güne başlayamıyoruzEvvet sayın gv ciler yeni bir güne daha merhaba dedik saatlerimiz 07:10 nu gösterirken istanbulda hava soğuk dotler buz tutmuş vaziyette ve yerler ıslakmevkim darülaceze hepinize eyi günler
Gunaydinnnn
ahmet kardeşim satmak gibi sakın düşünme ama gelemeyeceğim.gelin abi bu aksam, ev ariyoz hala ama toplayalim yinede biz evi... tasinma isi haftasonu yada onumuzdeki hafta ici olacak gibi. son kez yer iceriz bu evde bu aksam. 8 de bizdesiniz ok?
gelin abi bu aksam, ev ariyoz hala ama toplayalim yinede biz evi... tasinma isi haftasonu yada onumuzdeki hafta ici olacak gibi. son kez yer iceriz bu evde bu aksam. 8 de bizdesiniz ok?