[Ankara - MT]

Kış gelmeden sustuk aslında tarık :) bu arada sanada hayırlı olsun diyelim evleneceksin belki haberimiz yok buğra söylemese :rendeer:

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız ? :king:

Hüseyin Abi, Taşkın, Kenan kayboldular iyice yahu... Napıyosunuz toplaşma yapıyo musunuz ? Hepinizi Özledim valla... :bestmt:

Fatih Abi, Yunus Gardaş iyisiniz inşallah... :cherry:

Bu arada Allah mesut etsin Tarık Hocam... :cat:

Herkese selam ederim, görüşmek üzere... :bounce:

Mehmet'im iyiyiz şükür biz buralardayız herzamanki gibi sadece mevsimsel biraz pasiflik mevcut millet motora binemeyince kendini sitede de göstermek istemiyor anlaşılan :) biz biniyoruz ki yazıyoruz :queen: (burdan bu anlamı çıkarıyorum kendi adıma :) ) hüseyin abimizin biraz içi buruk bu muhabbetten dolayı, görüşelim deyip görüşülemeyenlerden geleceğim deyip gelemeyenlerden.Aslında bunu da böyle yazmak ne kadar doğru o da ayrı bir tartışma mevzusu. fatih abimiz herzamanki gibi bomba taşkın ve kenandan benimde haberim yok işin aslı nerdeler ne yaparlar bilmem hatta Chopperrider'imiz vardı o hayattaymış dün konustuk kendisiyle. Daha kim sorarsa seni ziyarete geleceğiz :) hani bak bakalım etrafta kimsecikler yok ki :mrgreen:

angaranın bağları
büklüm büklüm yolları
garagış gelende
tırt oldu motorcuları

http://www.youtube.com/watch?v=LiE3pMQ4Ty0

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız ? :king:

Hüseyin Abi, Taşkın, Kenan kayboldular iyice yahu... Napıyosunuz toplaşma yapıyo musunuz ? Hepinizi Özledim valla... :bestmt:

Fatih Abi, Yunus Gardaş iyisiniz inşallah... :cherry:

Bu arada Allah mesut etsin Tarık Hocam... :cat:

Herkese selam ederim, görüşmek üzere... :bounce:

varol hoca, iyiyiz şükür. seni sormalı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

hüseyin'e de bu sayfadan selam ederim.
bu hafta rakı-balık haftasıymış hüseyin.
bira-cips haftasında görüşek müsaitsen.
ne yaptın o işleri?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Mehmet'im iyiyiz şükür biz buralardayız herzamanki gibi sadece mevsimsel biraz pasiflik mevcut millet motora binemeyince kendini sitede de göstermek istemiyor anlaşılan :) biz biniyoruz ki yazıyoruz :queen: (burdan bu anlamı çıkarıyorum kendi adıma :) ) hüseyin abimizin biraz içi buruk bu muhabbetten dolayı, görüşelim deyip görüşülemeyenlerden geleceğim deyip gelemeyenlerden.Aslında bunu da böyle yazmak ne kadar doğru o da ayrı bir tartışma mevzusu. fatih abimiz herzamanki gibi bomba taşkın ve kenandan benimde haberim yok işin aslı nerdeler ne yaparlar bilmem hatta Chopperrider'imiz vardı o hayattaymış dün konustuk kendisiyle. Daha kim sorarsa seni ziyarete geleceğiz :) hani bak bakalım etrafta kimsecikler yok ki :mrgreen:

izni ne yaptın genc? bi tayland mı yapsak? :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yaptın o işleri?

aleykümselam fatih ne zaman dersen yapalım bize uyar :)

angaranın bağları
büklüm büklüm yolları
garagış gelende
tırt oldu motorcuları

http://www.youtube.com/watch?v=LiE3pMQ4Ty0

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------

varol hoca, iyiyiz şükür. seni sormalı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

ne yaptın o işleri?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

izni ne yaptın genc? bi tayland mı yapsak? :cherry:

gidecesek hadi hazırlanıyom ben dönecem buralarda hayat yok :queen: belkim oralarda eğleniriz :king:

aleykümselam fatih ne zaman dersen yapalım bize uyar :)

hani ne zaman nerdeee!!:queen:

yapalım işte hafta sonunda.mesela mühye köyünde,açık arazi de yakalım bi ateş üzerinde tavuklar yanında biralar ...

ankarada bi hareket olsun ya bende gelirim.. aşırı olmazsa yağmurdada varım ben. istanbul grubu çatalcaya gittik fenere gittik bilmem ne diye kıskandırıp duruyo!

Sevgili dostlar, düğün konvoyu fotoğrafları elime henüz ulaştı, paylaşıyorum... Videoları da var ama onları biraz kırpmam lazım, sonrasında Facebook'tan paylaşırım... Saygılar...

konvoy44.jpg

konvoy50.jpg

111xyk.jpg

110ei.jpg

Yükleme yaparken sorun yaşıyorum, devamı facebookta...

Gelen herkese teşekkür ederim...

arkadaş şu vakit geçse, havalar ısınsa da ilk motorumu alıp binebilsem....

ankara hava ve yol durumu;

sabah kar atıştırıyordu.
yer yer buzlanma varidi.
vizördeki buğu porobleminden dolayı görüş mesafesi zaman zaman 25 santimetreye kadar düştü.
kışın ankara'da motor akıl işi değil diyerek bültenimize son veriyoruz :)

şepırtın sunduğu "fatmagülün sıkıntısı ne?" az sonra.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ankara soququnda motora binmek ayrı bir keyif fikrimce.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
yapalım işte hafta sonunda.mesela mühye köyünde,açık arazi de yakalım bi ateş üzerinde tavuklar yanında biralar ...
pazar günü uyar abi....
2 haftadır doğru düzgün motora da binemiyordum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

ankara hava ve yol durumu;

sabah kar atıştırıyordu.
yer yer buzlanma varidi.
vizördeki buğu porobleminden dolayı görüş mesafesi zaman zaman 25 santimetreye kadar düştü.
kışın ankara'da motor akıl işi değil diyerek bültenimize son veriyoruz :)

şepırtın sunduğu "fatmagülün sıkıntısı ne?" az sonra.

bazar günü fatmagulü de alak mangala gidek abi....:queen:

Hüseyin Abi, sana anlattığım fikrim vardı ya... Haftasonu mesaim yüzünden yalan oldu, kusuruma bakma abi... :wiinkk:

Arkadaşlar yarın Mühye köyüne gidiyoruz biz Yani en azından hüseyin abi ile ben gelmek isteyen arkadaşları için saat 13-14 arası orada olacağız irtibat için yolu bilemeyen göremeyen arkadaşlar hüseyin abiden tam detaylı bilgi alabilirler.Herkezi bekliyoruz tabiki yine :) ister motorla ister motorsuz..

Hüseyin abi tel:0 538 489 90 95

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Arkadaşlar yarın Mühye köyüne gidiyoruz biz Yani en azından hüseyin abi ile ben gelmek isteyen arkadaşları için saat 13-14 arası orada olacağız irtibat için yolu bilemeyen göremeyen arkadaşlar hüseyin abiden tam detaylı bilgi alabilirler.Herkezi bekliyoruz tabiki yine :) ister motorla ister motorsuz..

Hüseyin abi tel:0 538 489 90 95

ben de geleceğim....12:00 gibi ararım hüseyin abiyi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:50 ----------

keşke hava dünkü gibi olsa....:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar