Bu iki motosiklet de uzun zamandır internette gözüme çarpıyor.
Anadolu yakasındaki motosiklet daha iyi duruyor , muhtemelen sahibi aksi olduğu için satılmamıştır
Cumartesi günü ben bakabilirim motosiklete bu arada![]()
vallahi dediğim gibi duacınız olurum siz bakın onay verirseniz gelirim istanbula alırız birlikte
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
Tunay senin yuzunden motorumu satiliga cikaricam sonunda... motor satin almak biraz sans isi, bi bicak batirip motora tadina bakamassin karpuz gibi. gel benim motoru al 6ooo e birakayim sana. izmirlisin diye oda ;oD
hemen alayım usta, memleketlim motorunu satıyor almam mı sen iste 8 vereyim bide sana izmirden deniz kokusu ve kum getiririm bir ara,
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
Günaydın arkadaşlarr iş dönüşü halk otobüsunden
hörmetler hehe tunay ben beşe birakiyom gel
Istanbulda hava süper[/QUOTE
tmmdır bende karar verdim zaten gv 250 üzerine galeri açacağım antebe..kendime almışken bir iki yol arkadaşı da olsun ki birlikte gezebilelim...Valla hi arkadaşlar, abiler çok sağolun ilgilendiğnizi görünce gerçekten mutlu oldum hepinize günaydın, işe gidenlere hayırlı işler...